Луничка, чела съм и за случаи на жени, които са измервали БТ, забременели са и все пак Т е била под 37, вдигнала се е повече на по-късен етап, така че- само заради това, недей да бързаш да отписваш този месец.
Аз още не съм мерила БТ, но все си мисля, че ако и този път не стане, може да започна, както и половинката да пусне една СГ.. ще видим. Мисълта ми е, че аз нямам за справка дори и този показател, само броя дните и гадая
Днес е ден 30 от Х
Иначе вчера взехме неговите резултати от микробиология на еякулат- написано е само staphylococcus epidermis, друго няма, няма даже и микробно число, но като се замислих и поразчетох току виж се окаже заради условията на даване на пробата и оттам стерилността е под въпрос. Иначе- ако се чудите защо е правил това изследване- единствено се оплаква от по-често уриниране и след като ходи на уролог, той предписа това изследване. Още обаче не е разтълкувал резултатите. Не виждам и смисъл при такива съмнителни изследвания да се тъпче с антибиотици. Моята цитонамазка /знам, че е различен вид изследване, но все пак открива и странични проблеми/ пък е ПАП 1
П.П. Специални поздравчета за Петя