Да се наместя и аз в новата тема
Петък(16.07)- цв. снимка в 14.30ч. Кажете моля ви, ако съм с упойка за колко време ще се съвзема и ще мога да пътувам? Чудя се дали ще се оправя за влака в 19ч, с който пристигам в поносим час вкъщи...или да си организирам преспиване в София...помагайте със съвети. Благодаря!
Евче - защо не си направиш генетичните в Надежда, поне знаят какво точно иска Док. Тия в Плевен ще те изръсят за каквото се сетят....така мисля аз.
Вили , първо успех на ЦС !!!Относно упойката аз съм я правила с упойка , събудих се още докато бях на масата , но д-р Персенска беше приключила .Чувах гласове около мен .След 5 мин.станах , облякох се и не чувствах нищо - нито болка , нито замайване , нито каквото и да било !!!/Носих си превръзка , защото кървях слабичко и до вечерта нямаше и спомен !/
При теб нали са прекъснати , защо ще правите ЦС ?
Относно генетичните уточних , че ще са само генотип и на двама ни.А това защо не са в София , аз работя в частна фирма и няма кой да ме пуска да отсъствам за съжаление !А и доктора сам предложи в Плевен за генетичните , за да не се разхождаме от Търново .Та така.