0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 4
« Отговор #20 -: Юли 14, 2010, 23:27:03 pm »
Хайде, Петя, да повлечеш крак на много положителни тестове! Успех и на всички момичета в стимулация или предстояща такава.И аз се цопвам с вас в темичката с надежда за дългоочакваните две чертички. 
*
« Отговор #21 -: Юли 15, 2010, 06:03:17 am »
Петунке, Беснотийке много прегръдки. С вас съм  :D

Късмет на всички момичета!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #22 -: Юли 15, 2010, 07:47:18 am »
Здравейте и аз се записвам за новата темичка,дано всички успеем да сбъднем мечтите си!

Цитат
Момичета,когато имате възможност, попитайте в клиниката кога ще излизат в отпуск, че доста хора се интересуват.

Аз имам записан час за 08.септември при д-р Персенска,така че предполагам че от 07.септември са на работа.Дано съм била полезна!
« Последна редакция: Юли 15, 2010, 07:51:06 am от toni_21_I »

Огромно благодаря на доктор Стаменов!
« Отговор #23 -: Юли 15, 2010, 09:36:59 am »
Записвам се и аз в новата темичка.Успешни процедури на всички.Мен ме отложиха за септември,така че на есен с песен! :balk_602:

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
« Отговор #24 -: Юли 15, 2010, 10:11:03 am »
Петък(16.07)- цв. снимка в 14.30ч. Кажете моля ви, ако съм с упойка за колко време ще се съвзема и ще мога да пътувам? Чудя се дали ще се оправя за влака в 19ч, с който пристигам в поносим час вкъщи

За половин-един час си свежа като репичка.

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
« Отговор #25 -: Юли 15, 2010, 10:12:19 am »
Дано, това стане най-хубавата и с положителни емоции наситена тема.
Аз, утре съм на пункция и започва великото чакане, но то е за добро.
Това ще ми бъде отпуската, която ще чакам да мине с най-голямо нетърпение.
От все сърце, желая само добри новини и само напред.
*
« Отговор #26 -: Юли 15, 2010, 11:02:35 am »
Здравейте момичета ,
на всички пожелавам мн здраве и късмет ,късмет ,късмет ..........!!!Искам да попитам генетичните всеки ден ли се правят в клиниката или само определени дни и колко са като цена ?Н а всички ,които са в процедура пожелавам мн успех и ще ги чакаме да се хвалят тук в новата темичка.
*
« Отговор #27 -: Юли 15, 2010, 11:16:00 am »
mimi6e,
Генетичните изследвания се правят в понеделник. Обади се в клиниката и си запиши час за тях. Цената им за двамата партньори е 300лв, поне така беше преди.
« Отговор #28 -: Юли 15, 2010, 11:40:13 am »
Записвам се и аз в новата тема. :wink:
Пожелавам успех на всички ни и много много ++++++ тестчета
Аз имам час за понеделник 19.07(не знам кой доктор ще бъде  :oops:),за да решим какво ще правим наесен.

Повелавам хубав ден на всички :wink:
« Отговор #29 -: Юли 15, 2010, 12:02:32 pm »
Здравейте и от мен в новата темичка от сърце желая успех на всички ви! Моля ви за съвет - така както е тръгнало май утре ще ми дойде МЦ с д-р Персенска се разбрахме да отида на втория ден за да започваме стимулация, а това ще е събота. Кажете ми моля като отида в събота в клиниката ей така без час и без нищо дали ще ми обърнат внимание и въобще според вас дали има шанс да се започне нещо. Нещо много ми е притеснено.
« Отговор #30 -: Юли 15, 2010, 12:04:35 pm »
здравейте днес ми се обадиха да ми кажат че 9 са се оплодили.утре или в други ден ще ми бъди трансфера. и дано да е  :bfp1:
« Отговор #31 -: Юли 15, 2010, 12:09:47 pm »
New Love, както знаеш и аз бях съвсем скоро на снимка. Става много бързо. Аз не усетих, че съм заспала. Като започнаха да ме будят имах чувството, че току що сме започнали и даже се чудех защо чувам гласовете им. Мен ме събудиха както си бях легнала на ренгеновия апарат. После за 5-10 минути вече ставаш и тръгваш. С мен дойде една сестра и ме остави да чакам при док. За около 30-40 мин. се освестваш. Можеш спокойно да пътуваш. Само не да шофираш. Аз не карам, но док ме попита и предупреди за всеки случай. Беше ми омотано следобед, но нищо особено. Ходих на кафе, разхождах се. Не изпитвах абсолютно никаква болка след поцедурата. Тече малко кръв за това си носи дамска превръзка задължително. И отиваш гладна и жадна за снимката. Май това е от моя съвсем пресен опит от понеделник. Аз снимката я правих в Тутракан. Едва ли в Надежда е много по-различно. Успех.
*
« Отговор #32 -: Юли 15, 2010, 12:24:30 pm »
OfeliaF ,
Щом д-р Персенска те иска на 2-ри ден за започване на стимулация, значи отиваш. Качваш се на регистратурата на 4-я етаж и обясняваш каква е ситуацията, те съответно ще извадят досието ти и ще го оставят в кабинета при докторката. Единственият минус е, че може би ще почакаш повечко щом си без час.

cvety85, чудесна бройка  :P Успешен трансфер и разира се положителен тест!
« Отговор #33 -: Юли 15, 2010, 12:34:07 pm »
me4kata благодаря само дано тръгне това чудо МЦ, като не го чакам идва на 24-26 дни а сега напук на мен вече 29 ден и само леки признаци от сутринта ... дано стане така както казваш пък ако трябва и цял ден ще чакам  :)
cvety85 как хубаво мига тази картинка с теста на поста ти дано да стане истински, не само на картинка
« Отговор #34 -: Юли 15, 2010, 12:55:33 pm »
Здравейте и се включвам в темичката. Снощи бях на преглед и от днес стартираме по къс протокол.
cvety85, стискам ти палци ембриончетата да се развиват добре до края и да ни зарадваш с положителен тест! osi_9
Петя, успех и на теб! :balk_602:
OfeliaF, желая ти успешно стартиране на процедурата и най-вече успешен финал!
Късмет на всички момичета и мноого положителни тестчета!  :goodluck: :bfp:
« Отговор #35 -: Юли 15, 2010, 13:06:14 pm »
deni_one благодаря ти стискам ти силно палци за успешен финал явно ще се движим така заедно (ооффф дано и аз почна тия дни).
*
« Отговор #36 -: Юли 15, 2010, 13:36:24 pm »
Cvety, браво, хубави девет ембриончета ти пожелавам, а от тях най- хубавите да приютиш за дълго време на топло и уютно.
Офелия, успешна стимулация.
« Отговор #37 -: Юли 15, 2010, 13:42:33 pm »
Ха да ни е честита новата темичката!
Цвети, Офелия, успех момичета!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:   

« Отговор #38 -: Юли 15, 2010, 14:55:19 pm »
Да се наместя и аз в новата тема :)

Петък(16.07)- цв. снимка в 14.30ч. Кажете моля ви, ако съм с упойка за колко време ще се съвзема и ще мога да пътувам? Чудя се дали ще се оправя за влака в 19ч, с който пристигам в поносим час вкъщи...или да си организирам преспиване в София...помагайте със съвети. Благодаря!

Евче - защо не си направиш генетичните в Надежда, поне знаят какво точно иска Док. Тия в Плевен ще те изръсят за каквото се сетят....така мисля аз.

Вили , първо успех на ЦС !!!Относно упойката аз съм я правила с упойка , събудих се още докато бях на масата , но д-р Персенска беше приключила .Чувах гласове около мен .След 5 мин.станах , облякох се и не чувствах нищо - нито болка , нито замайване , нито каквото и да било !!!/Носих си превръзка , защото кървях слабичко и до вечерта нямаше и спомен !/
При теб нали са прекъснати , защо ще правите ЦС ?
Относно генетичните уточних , че ще са само генотип и на двама ни.А това защо не са в София , аз работя в частна фирма и няма кой да ме пуска да отсъствам за съжаление !А и доктора сам предложи в Плевен за генетичните , за да не се разхождаме от Търново .Та така.
« Отговор #39 -: Юли 15, 2010, 15:52:28 pm »
ЦС съм правила преди 1-2 години и беше без упойка, болеше, но се търпи. После си тръгнах и нищо ми нямаше.