silvi 35 - истината до която достигнах по дедукция, е че няма такова нещо като пациенти на д-р Стаменов, има пациенти на клиниката, ако и да си чакала 1г6м за час, че и повече. Ами бъди със заострено внимание, научи си рецитацията какво ти има и до къде си стигнала и който и да се появи - рецитирай...и се моли Бог да ти е на помощ!
Лично за себе си отново ще кажа, за който се опита да ме апострофира - проблем има, виждам го, отчитам го пред вас, като пред свои хора. Аз избягах от Плевен, знаете го повечето, преместих се януари 2010г без да съм правила опит там. Избягах защото Емин ме обиди на килограми и дебелини и защото ме мота 8месеца заради киста. Не съжалявам! Там не се чувствах добре! Задушавах се още на стъпалата на клиниката и влизайки винаги ме напушваше на плач. Не мога да кажа, че не съм била обгрижвана и че там не ми е било обърнато внимание. Имат ред, имат десциплина, но в Малинов се чувствам много по-добре - дишам, имам настроение, пътувам 4 пъти повече време, но отивам с кеф. Но не ми харесва този хаос и липсата на ясно осведомен за състоянието ми лекар. Стаменов има маниер да утеши и приласкае, да даде увереност. Щеше да е чудесно да го виждам всеки път, защото на мен това ми е най, най ,най -необходимо. Шефкетова е много мила и внимателна , ама още няма изграден маниер - виждам притеснението в очите и , а като ми изпляска някакви негативни неща само ме стряска..Не казвам , че не е права, но от Стаменов забелязах , че по този начин никога няма да ги чуя. Та така...има проблем в слънчевата къща и той е пренаселване... дано се оправят за всеобщото ни добро...иначе не знам, аз нямам алтернативна клиника повече, колкото и кусури да има -трая, дано Бог се смили и ми помогне, ако ли не...свършена съм...