0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: котешката графика ;)
« Отговор #20 -: Юли 27, 2010, 19:27:55 pm »
 :( ами не си я написала температурата днес и аз реших, че ще има повод за празнуване. Тестовете при повечето жени са надежден източник на информация! При секс всеки ден няма как да сте изпуснали момента! Сексът си е супер и е предостатъчно. От колко време опитвате? Имали ли сте съмнения за наличие на проблем или някакви изследвания или сега започвате бебеправенето?

« Отговор #21 -: Юли 28, 2010, 08:48:24 am »
:( ами не си я написала температурата днес и аз реших, че ще има повод за празнуване. Тестовете при повечето жени са надежден източник на информация! При секс всеки ден няма как да сте изпуснали момента! Сексът си е супер и е предостатъчно. От колко време опитвате? Имали ли сте съмнения за наличие на проблем или някакви изследвания или сега започвате бебеправенето?
Аз съм изследвана от всякъде - хормони , сонохистерография , цветна снимка и тн. Всичко е наред.
Партньора има само спермограма - обикновена , която е добра. Опити от 4 месеца - целенасочени .
Се някога ще стане  :wink:
« Отговор #22 -: Юли 28, 2010, 09:09:37 am »
Се някога ще стане  :wink:

Само така  osi_9.И на нашата улица ще изгрее слънце.А и 4 мес. опити са кратък период за да се притесняваш,а графиката ти в момента има доста добър вид.Продължавайте в същия дух.

*
« Отговор #23 -: Юли 28, 2010, 09:10:21 am »
Здравей!Ходила съм по много доктори с предната си бременност.Имала съм изследване,цв.снимка,десетки исеминации,защото бяха казали ,че мъжат ми има проблем и накрая след две години ходене по мъките-естествено забременяване.Сега е на 5 годинки живо и здраво.А колко нерви и пари страшна работа,докъто не престанах да мисля само за това и  :bori_004:
Ще стане сигурна съм! :hug2:
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #24 -: Юли 28, 2010, 11:11:21 am »
Котенцето, надушвам как утре ще имаме повод за празнуване или вдруги ден де, когато решиш да си направиш тестче  :crossfingers: :bfp: :cheerleader:

« Отговор #25 -: Юли 28, 2010, 12:55:07 pm »
О да, ако се задържи така още два дни температурката работата отива към тест  :D  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #26 -: Юли 28, 2010, 14:23:01 pm »
Когато решиш миличка, аз стискам много палци за + тест  :D
« Отговор #27 -: Юли 28, 2010, 14:39:06 pm »
Миии утре мисля да го направя , защото преди 2 дни теста беше отрицателен , на 10- ти ден,дано пък утре на датата да е положителен :wink:
Много сте мили и искрено Ви желая по 2 чертички в най- скоро време :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Но пак се чудя, не е ли много ниска БТ, нищо че е орално , и защо не ме болят гърдите , по принцип веднага след Ову, започват да ме болят , а сега едва едва от вчера ????? дали не е Ануволаторен цикъл ?
« Отговор #28 -: Юли 28, 2010, 14:56:27 pm »
Аз когато мерих БТ орално имах дори по-ниски стойности от твоите,така че споко БТ си е добре.Относно наболяването на гърдите не мисля,че трябва да се безпокоиш-при мен всеки цикъл е различно-и преди Ову,и след Ову,че дори са ме наболявали чак към края на цикъла.А графиката да знеш,че е супер-изобщо не е ануволаторна.Имаш си такава хубава разлика между двете фази.Айде чакаме теста и дано резултата да е  :bfp:
 :bighug:

« Отговор #29 -: Юли 28, 2010, 16:44:06 pm »
няма да стигнем до теста- тръгна нашта , слабо ама е сигурна :wink:
Здраве да е , когато - тогава.
Успех мацки , ще стаскам палци на Вас ! :bfp:
« Отговор #30 -: Юли 28, 2010, 17:12:57 pm »
Коте, е се притеснявай, докато не тръгне стабилно, нищо не е загубено. Може да е от бременност. Стискам палци утре да няма нищо и да има много хубав +++ тест :)

« Отговор #31 -: Юли 29, 2010, 08:35:04 am »
Милички - няма тест - има лелка и БТ 36,20  :(
*
« Отговор #32 -: Юли 29, 2010, 11:22:43 am »
Съжалявам миличка, но следващия месец ще е твоя не се настройвай излишно -тя оная гад бързо ще си отиде  :wink:
« Отговор #33 -: Юли 29, 2010, 14:47:29 pm »
Съжалявам,но пък се настрой позитивно за другия месец и току виж има изненада :D

« Отговор #34 -: Юли 29, 2010, 15:35:15 pm »
дааа... защото следващия цикъл трябва да ми дойде на рождения ден .... може и да е писано да имам подарък  :D
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #35 -: Юли 29, 2010, 15:58:50 pm »
Ще имаш подарък- сигурна съм  :crossfingers: yahoo_17 stork-boy

« Отговор #36 -: Юли 29, 2010, 22:25:09 pm »
Коте, разбирам как се чувстваш.. И при мен дойде днес лелката..... поне следващият месец ще тръпнем в НЕОЧАКВАНЕ по едно и също време.. Но Август ще е нашият месец ! Стискам палци да пишем всички по-често в темите за бременелките :)

« Отговор #37 -: Август 13, 2010, 14:37:17 pm »
Айде започва се с чакането  :wink:
« Отговор #38 -: Август 13, 2010, 22:29:47 pm »
Много хубаво сте ги наредили сърчицата:) Дано да сте го хванали яйцето :):)

« Отговор #39 -: Август 14, 2010, 09:53:19 am »
Много хубаво сте ги наредили сърчицата:) Дано да сте го хванали яйцето :):)
бях му заложила капан - няма къде да ходи  :wink: