Туци приятно изкарване на морето и заради мен да се очипкаш
, че аз незнам дали ще ходим
Фе, недей така мила наистина при някои момичета /т.е. двойки/ се получава от първия път. Аз съм пример за това-първата ми бременност даже не беше планувана, а и се пазехме, и почти не се познавахме, ама взе че стана ей така на. Не съжалявам, защото имам божествено дете, въпреки че биологичния баща съм /сме/ го изтрили и той нас от живота си.Та пак се отплеснах, просто вече ще гръмна и незнам. Мъжа ми не иска и да чуе за изследване, някога преди 2 години си прави Сг в обикновена лаборатория и дотам, ама то в обикновената не бяха добри резултатите, а какво да говорим за другата
Сега съм афектирана много и то много, от постъпките му, а майка му все мен обвинява, защото аз имам дете и затова можеби не съм искала. Заслужава да й кажа в лицето, че понякога на сина й не му става оная работа, камо ли деца да прави ....Боже какви работи написах само извинявайте милички, ама вече ми писна и даже му казах, че ще почна да пия противозачатъчни, а той ми се смее и ми вика ми то така или иначе не става за каквода даваш пари.... Ужас ви казвам направо уффффф
извинете ме отново, може да ми изтриете поста, ако прецените Пете
А на всички, които сега тепърва опитват искам само да кажа - не се вглъбявайте, ноне се и изоставяйте, защото годините си летят и аз неусетих кога минаха 3 без резултатни