0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета, хайде и аз да се присъединя към търсещите мнения за графиките си.
Накратко цикъла ми най-често е от 28 до 31 дни. Идва си ми всеки месец. Бебеправим от май месец. Юни ходих на доктор и от прегреда доктора ми каза че съм с ПКЯ. Посъветва ме да меря БТ. И така миналия месец мерих само няколко дни. Този обаче ще е пълен. Ама нещо трудно се ориентирам по тази температурна графика.
Миналия месец правих и тестове за овулация, ама те все с две черти бяха. Казаха ми че при ПКЯ тестовете много много не помагат.
И така моля за мнения. Благодаря предварително. Поздрави и пожелавам късмет на всички.  :wink:

*
Здравей миличка, добре дошла в подфорума ни и ти желая да не коментираме дълго графиката ти  :D
Според мен, аз не съм много наясно с ПКЯ, но по графиката или ову. е била на 4-6 ден от МЦ или няма ОВУ този месец, много е еднаква БТ и няма разлика от 0,4 между двете фази.Дано Денис се включи с коментар, че тя най-много разбира и ни помага.Може да пишеш в неяната тема- "дайте да ви видя графиката" Дано да греша  :D и успех
И на мен ми прилича на ановулаторен месец! Затова е още по-важно да мериш и следващия за да се види дали е инцидентно или има проблем с ову. Ако е имало овулация на 6 ден, тогава цикъла ти би трябвало да е 20-22 дни, което е малко вероятно. Успех!

*
Малко късничко, но да кажа резултата. :oops:
Дойде ми на 20-ия ден. В такъв случай предполагам мога да приема, че ову-то е било около 6 ден.
Сега вече тече новия период, през който съм много несериозна с меренето. :wink:

*
Миличка, ако не е станало този месец, бих те посъветвала да пробваш да мериш БТ всеки ден, както миналия месец  8) Аз също меря за първи месец, и ние от около 2 месеца опитваме, обаче меренето ми се струва, че е трудно човек докато се накани, после някакси става навик, пък и е любопитно /един повод да се събуди човек по-лесно сутрин  :D / Въпреки че от друга страна, при ПКЯ доколкото съм чела температурата и особено ову тестовете не са особено показателни /специално тестовете били все положителни/..

А исках да те питам, ПКЯ как ти установи доктора? В смисъл, как те гледа и т.н.

*
А температурата ми стана вече навик, но тъй като бях почивка тези две седмици не ми се разправяше да меря. Пък и от ходенето на плаж също има отклонения в температурата. Затова не съм мерила. Но след като свърши почивката, отново се заех. :D
Иначе за ПКЯ - след като спряхме да се пазим с моя мъж, мен почнаха по едно такова никое време да ме болят яйчниците. И затова отидох на доктор. Гледа ме само на вагинален ехограф, от който на снимките ми показа и двата яйчника и кадза ме имам ПКЯ. Не ми назначи други изследвания, тъй като в повечето случай дори и с ПКЯ се забременявало, но ми даде срок до 6 месеца.
И общо взето това е. Малко дълго стана.  :?

Добре дошла tucy!
ама много да не се задържаш тук миличка
Виж другия месец как ще е....да се надяваме че е инцидентен случай ако не трябва да се посетиш доки
Успех миличка!

Вярвам!!!!
*
Туци, както сте ги наредили тези  :heartbeat: :heartbeat: дано не се налага да чакате 6 месеца :) Успех!  :crossfingers:

*
Ох Гальонди от твоята уста (пръсти) в божиите уши. :D На това се надявам и аз.

*
Момичета искам да питам нещо. Днес се събудих в 5.20 и станах, като не се усетих да си измеря БТ. След това отново си легнах де. Заспах и се събудих в 7.00, както всеки ден. Премерих БТ тогава. Въпроса ми е мога ли да взема под предвид температурата от днес или не, тъй като съм имала общо взето 2 часа сън преди да я измеря.

*
Туци, в случая става въпрос само за 1 температура. Отбелязването в бележките е най-доброто решение :) При мен лично, много рядко има голямо повишение след ставане до тоалетната. Не е кой знае какво раздвижване, особено ако си и сънена  :) Надявам се БТ така да ти остане- висока!  :crossfingers:

Туци, много хубава температурка. Стискам палци да остане така поне още 3 месеца :):):)

Туци,

мисля, че в тези случаи отчиташ показанието на Т с 0,1- 0,2 градуса надолу.
*
Е щом не е толкова фатално, значи да съм спокойна. :D
Е дано да се задържи така висока. И аз на това се надявам. :)

*
Туци, не нанасяш БТ тези дни? Всичко наред ли е? Мериш ли още? :biglove:

*
Ами да си призная тази събота и неделя си бяхме на село и беше малко неудобно с меренето, че в стаята освен мене имаше и други хора и не ми се щеше да пищи термометъра  :oops:. Но днес отново с него и резултата засега се запазва много добър.  :D

*
Абе аз се чудих къде изчезна! :) Много ми харесва и  на мен , твоята БТ... само така!  :crossfingers:

*
Да и на мен ми харесва и се надявам да се запази така и да не пада. Останаха още няколко дни до истината.  :D

*
Браво душко,чудна графика дотук! :crossfingers:

Графиката ти е чудесна, дано БТ се задържи поне още 3 месеца! Успех :)