Здравейте и от мен. Ето
Петееее, немога без твоето кафе и твоята закуска.
Е, днес съм на работа и ми е тъпо, но въпреки сбъга дето дава, влизам тук смело и безотговорно. На вас дава ли ви такива съобщения за опасност от вируси???
Тити миличка, дано да не му се случва повече това на твоето мъжле
Стоека приятен плаж и стиснати палци за предстоящата процедура.
Жени много се радвам мила, че се започва и кажи твойто мъж да не мрънка много ми да прави квото му казваш щото ... знае ли колко сме много тук и колко бой ще яде. Пък на майчето ти сигурно й е минало вече, а? Успешен старт мила
А пък мойто мило днес е почивка обаче стана рано, рано.Дойде при мен в другата стая да ме пита колко ми е БТ тази сутрин. Викам му, ама като ти кажа отиваш да лягаш /щото все не му стига сън и ми е жал /, и той обеща. Е, казах му ама познайте дали си легна- аз вика ще пия кафе с теб и като тръгнеш за работа ще си легна. Беше мноого сладък .
Мацки, снощи много плаках, ама много...Бъдещите ни кумове/сгодени от около 2год./ се разделили. Леле колко плаках, изживях го много силно. Сега се моля, на нашата сватба да стане чудо и да се съберат.А съберат ли се- егати боя ще им хвърля./днес съм бойно настроена./хихихи.Аз ще почакам още ден-два и ако БТ е хубава тогава ще правя тест.Този път ще се постарая да съм по-издръжлива. Лелеееее- цял роман, съжалявам ама както казва милото "много ми е сладка жената, ама мнооого говори бе" хахахахахахахаааа
Целувам виииии
П.С.
Анииииииии не надничай, а пиши кво прави бебокааа