0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Не мога да вляза в овулационния календар
Да се оплача и аз.С мозилата не мога да вляза в сайта много отдавна.Днес,обаче и с гугъл хрома ...Появи ми се надпис за злонамерен софтуер и ми ограничи входа)))).Пише,че:В тази уеб страница е вмъкнато съдържание от зачатие.орг-известен разпространител на злонамерен софтуер.Ако я посетите сега може да заразите компютъра си с такъв.(кражба на самоличност,финансови щети и необратимо изтриване на файлове.
Цитат на: kisela_2000 в Август 26, 2013, 10:34:23 amДа се оплача и аз.С мозилата не мога да вляза в сайта много отдавна.Днес,обаче и с гугъл хрома ...Появи ми се надпис за злонамерен софтуер и ми ограничи входа)))).Пише,че:В тази уеб страница е вмъкнато съдържание от зачатие.орг-известен разпространител на злонамерен софтуер.Ако я посетите сега може да заразите компютъра си с такъв.(кражба на самоличност,финансови щети и необратимо изтриване на файлове.И при мен се появи същото съобщение. Това от днес, снощи нямах такъв проблем.
beast, при опит да използвам опцията Редактиране след публикация, не ми се зарежда прозорецът за редакция, до преди два дни си работеше.