Здравейте мили ми приятелки.
Пете, пак старателно се грижиш за окръжностите ми с тези закуски. Ще видиш как като се преместим в Зарата ще идвам у вас на закуска
Жени радвам се, че всичко е в норми, и че мъжа ти влиза в правия път. Всичко ще е наред и СГ и скоро ще има да се хвалиииш. А за хламидия кой ти каза да се изследваш?
Чин незная лек за ушобол, но се радвам, че вече си по-добре- приятен пикник. Ух, завидях ти- аз съм на работа и днееееес
Титиии ма много ти е чаровно сърчицето и ... май е точно на мястото си
Радостинка знаех си, че си тук и ни наглеждаш
Ахито тези решения ги ограничи само до теб и мъжа ти- не води война с останалите от семейството ви. Това засяга пряко вас и си действайте без да търсите одобрение от когото и да било. Те могат да помагат, но решенията са си ваши и без значение колко ти обясняват как не е нужно, вие си отидете при специалист. Пожелавам ви успех и добри резултати мила.
А за мен... аз паднах, много от високо, сега седя на земята и събирам сили да се изправя. Би трябвало вече да "свикна" с това положение, а аз като че ли всяко следващо поражение изживявам по-тежко и по-тежко.Благодаря на всички ви за подкрепата и затова, че ме мислите. БЛАГОДАРЯ
ФЕ и моето мило онзи ден се опитваше да ме успокои докато плачех, но... неуспешно скри сълзичките в очите си и треперещото гласче ... Боли, но... ще ми мине, все някой ден ...
Обичам ви и ви пожелавам приятна почивка.