Благодаря за отговорите. Но:
1. Не получих отговор на въпроса - Защо не публикувате Правила на модераторите (така че четящите да знаят на какво имат право и на какво не модераторите. С риск да г приемете като лична обида, каквато не целя, оставам с впечатление, че на този въпрос не ми е отговорено, защото такива правила не съществуват, следователно се разчита на субективната оценка на някой модератор.
2. Дори и да не се предприеме нищо по горната точка, няма ли да е по-лесно за жените, бременни или кандидат-бременни, да им се каже ясно и директно в Правилата на форума публикуването на какво (какви снимки) е допустимо и какво не. Ако аз бях Маймунка, и в Правилата на (под)форума беше изрично написано, че постването на линк или директно снимка на бременен корем е нарушение на Правилата на форума, не бих го направила. Докато няма подобни ясни правила, ще продължава да има хора във форума, които ще публикуват потенциално чувствителни материали, единствено поради невъзможността си на четат мислите на модераторите. Проблемът няма да се реши с две или три дискусии в няколко раздела, той трябва да се реши цялостно, за да не се повтаря.
3. Не можах да намеря линк към теми в които се избират модераторите (понеже Beast написа, че се избирали, а не назначавали). Ако може да ме насочите къде да потърся?
4. Защо е толкова категорично отхвърлянето на анкетите? Имате в ръцете си страхотна (безплатна) възможност да се допитате до мнението на много от страдащите, а не искате да го правите уж защитавайки техния интерес.
--------------------
Мразя да парадирам с даренията, които правя, ама тоя път ще карам в прав текст (почти, защото засега няма да си кавам трите имена тук в прав текст, ама вие можете и сами да проверите коя съм, даренията са лични). За разлика от повечето бременни и още небременни, аз съм вече достатъчно стара за мен да не важи Ф.А.Р. заради възрастовото ограничение. И понеже така и така ФАР не е за мен, целия мерак да родя още веднъж си го плащам преизобилно, къде от невежество, къде от липса на опит. И реших, като на мен държавата няма да ми покрие мерака за бебе, нека поне аз да помогна на някой друг да има бебе. Това е моят начин да запаля свещ на Богородица (не в църква, а на дело) да ме дари с още едно дете. Дарила съм и на "Зачатие", и на "Искам бебе". Като дарител смятам, че този форум няма право да е частен, личен и поради това недемократичен. Модератори, за миг погледнете на ситуацията отстрани, не като модератори, и се поставете на мястото на човек, неволно подразнил ви, защото е направил нещо незабранено от Правилата, което е нямало как да предположи, че ще ви подразни - защото никъде не сте казали изрично че така не трябва да се прави. И си спомнете защо сте модератори.
Аз иначе си направих изводите от цялата тая дискусия (включително и има ли смисъл да продължавам да правя подобни анонимни дарения). Оттук нататък, ако не ме баннете, ще си говоря с мамчетата и кандитат-мамчетата на ЛС. Ако ме баннете - пиша и в "Проблемно забременяване" на бг-мамма, както правят повечето жени тук.