0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: IVF/ICSI Септември - Октомври 2010
« Отговор #20 -: Септември 06, 2010, 16:41:38 pm »
Elena, болки след пункция и хормоните, с които си обогатена  :) е нормално да имаш. Но все пак за това е добре да пиеш Папаверин или Но-шпа, допустимо е, не са ли ти изписали, питай ги :lol: Успех след 4 дни :wink:
По слънчевата страна на улицата
*
« Отговор #21 -: Септември 06, 2010, 17:09:04 pm »
здравейте,

пия но-шпа 3х2, но помага само за контракциите, които имам от време на време и не са особено силни. съжалявам, че ви занимавам с болките си, но снощи беше особено зле и се притесних. понякога си мисля, че е на хубаво, друг път, че са напразни мъки. ще видим
*
« Отговор #22 -: Септември 06, 2010, 17:21:15 pm »
Ели, гледай да не мислиш само за това, знам колко е трудно, имаш само 4 дни и после дано си така  :D А за занимаването-нали затова сме се събрали :P
*
« Отговор #23 -: Септември 06, 2010, 18:24:17 pm »
кедър, благодаря ти, как върви твоята стимулация
*
« Отговор #24 -: Септември 06, 2010, 19:12:25 pm »
Ели, добре върви, малко е в началото, но се надявам да е все така и до края. Ти в къщи ли си или на работа, гледай да си почиваш.
*
« Отговор #25 -: Септември 06, 2010, 19:52:29 pm »
основно съм си в къщи пред телевизора. което е едно любимо мое състояние, но утре ще трябва да се кача на самолета и да си ходя в другото къщи пред другия телевизор.

за тези от вас, които в момента са в стимулация, вижте какво изследване намерих, надявам се да ви зарадва, зная, че има специална тема за това, но изглежда е добре да правите секс по време на стимулацията и преди трансфера. дано ви е лека стимулацията и удоволствени извън-клиничните занимания, освен, разбира се ако доктора ви не е казал да не го правите  :)

http://humrep.oxfordjournals.org/cgi/content/full/15/12/2653

виждаш ли сега кедър с какво се занимавам, само се чудя какво да прочета
*
« Отговор #26 -: Септември 06, 2010, 20:20:42 pm »
Хубаво занимание, Ели :D А статията наистина ме изненада, а аз съм голяма читанка. Сега ще я прочета и мога да попитам док утре :lol: Спомням си, че след трансфер не се препоръчваше секс, но не знам чела ли съм, питала ли съм ...
*

delfinche

• 213
  • чакам те ангелче мое
« Отговор #27 -: Септември 06, 2010, 21:00:20 pm »
Привет момичета :D успех на всички ,стискам палци.Ели , :Dмиличка - прегръдки и да ни се похвалиш скоро :goodluck: :bighug:
*
« Отговор #28 -: Септември 07, 2010, 01:15:08 am »
благодаря ви много за пожеланията, да ви се връща  :D
« Отговор #29 -: Септември 07, 2010, 08:58:46 am »
Ха така, да прочетем за нещо различно от медикаменти и болки  :wink: :D
Ели, не остана  :crossfingers:
*
« Отговор #30 -: Септември 07, 2010, 17:46:10 pm »
Стискам ви палци на всички, момичета!

Ние видяхме плодния сак, според доки съм в 5 г.с. и си бил с нормални за което размери. Според ме съм до средата на нищото, поне докато не чуя сърце; дай Боже в събота, на следващия преглед. Поне дотогава (с повече късмет - и до края на месец 3) не смея нито късметлийски прашец да ви ръся, нито да споделям другаде.

Затуй - отново със сигурното стискане на палци.

Елена, на теб днес вече май кръвен тест ти е ОК, можеш ли да си пуснеш? Чакаме резултат + х3, ако не се лъже мъдрата ти баба :-)
« Отговор #31 -: Септември 07, 2010, 18:23:04 pm »
Надин, всичко ще бъде наред, стискам палци да чуеш сърчицето на следващия преглед  :crossfingers:
*
« Отговор #32 -: Септември 08, 2010, 21:00:06 pm »
Надин, честито и съм сигурна, че ще чуеш едно голямо и здраво сърце. моля ти се не ми  пожелавай тризнаци - едно и по възможност момиче! това е програмата максимум

не зная за теста, дадоха ми уринарен да го направя в петък, мисля си обаче да го направя в четвъртък вечерта, защото вече съвсем съм се побъркала. Вчера трябваше да пътувам със самолет и беше доста по-трудно отколкото очаквах и имах доста болки и контракции, надявам се да не съм направила някаква беля. всички ми обясняваха, че няма да навреди.

как сте останалите?
*
« Отговор #33 -: Септември 08, 2010, 22:37:01 pm »
Елена много стиснати палчета от мен, ще чакам с нетърпение да пишеш за резултата. :bighug:
*
« Отговор #34 -: Септември 09, 2010, 00:29:18 am »
благодаря ви много за пожеланията, невероятно е колко са важни за мен.
*
« Отговор #35 -: Септември 09, 2010, 07:27:46 am »
Елена, направи си теста в петък сутринта, не че е голяма разликата от четвъртък вечер до петък сутрин, но нали се препоръчва с първата урина за по-ясно показване. То при плюс, когато и да го направиш, ще покаже. Стискам палци да е положителен.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #36 -: Септември 09, 2010, 09:17:22 am »
Стискам палци, Ели и чакаме хубави новини  :D
*
« Отговор #37 -: Септември 09, 2010, 12:19:50 pm »
офф, не знам вече, става все по-трудно с идването на петъка, а сега започна и някаква нова много остра и силна болка в яйчниците. абсолютно съм объркана вече. и се притеснявам, че само ви занимавам с глупости. а също така много се притеснявам, че теста ще е отрицателен  :(.

яничка, кедър, не наближава ли време за пункции? как сте? как ви понася стимулацията?
« Отговор #38 -: Септември 09, 2010, 12:36:50 pm »
Наближава, почти свърших инжекциите - с Гонала приключих, утре приключвам и с цетротида и слагам прегнил. В неделя сутринта ми е пукцията.Чувствам се добре, имам само някакво странно виене на свят, но док каза, че това не е симптон от стимулацията. Най-вероятно е от постоянното пътуване по завоите на пътя Бургас-Варна и разходките след това. Намалих темпото за всеки случай. Иначе съм много нетърпелива, но и ме гони паника. Дано всичко мине добре, док каза, че очаква 10-15 яйчица, което звучи добре  :D
*
« Отговор #39 -: Септември 09, 2010, 15:27:21 pm »
звучи страхотно, даже, не ги ли гледа на видеозона яйцата, защото при мен знаехме колко фоликула има, но то нали винаги има някои, които не могат да се използват. Дано всички е наред, на мен по едно време също ми се гадеше малко, така че може и да не е от завоите, хормони са това все пак.

почивай си, сега ти е паднало, хубаво е, че не те боли и не ти тежи.

пожелавам ти много лека и плодотворна пункция. да има много много оплодени яйцеклетки  :D