0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: IVF/ICSI Септември - Октомври 2010
« Отговор #280 -: Октомври 06, 2010, 19:51:05 pm »
Момичета спешно се нуждая от няколко таблетки Естрофем, ако на някой му е останал в повече и е от София, ще съм мн.благодарна ако може да ми ги даде :oops: Днес обиколих цяла София и немога да намеря!
*
« Отговор #281 -: Октомври 06, 2010, 21:45:29 pm »
Момичета спешно се нуждая от няколко таблетки Естрофем, ако на някой му е останал в повече и е от София, ще съм мн.благодарна ако може да ми ги даде :oops: Днес обиколих цяла София и немога да намеря!
Здраве,elymausii!Аз съм от Варна,но ако искаш утре сутрин,мога да ти ги изпратя с автобус и вечерта ще си ги получиш.Ако решиш ми напиши данните си само и аз ще ти ги пратя.Успех!!!
« Отговор #282 -: Октомври 07, 2010, 09:19:51 am »
И аз имам няколко ако не ти достигнат тези на doddo, мога да ти ги изпратя с куриер,но ще ги получиш най-рано утре. Пиши ми, ако ти потрябват.
*
« Отговор #283 -: Октомври 07, 2010, 09:46:12 am »
Аз имам и съм в СФ, но не са в мен в момента (на работа съм). Мога да помоля да ми ги донесат, по някое време следобед. Работата е на много комуникативно място, ако искаш - пиши ми да се разберем на лични :-)
*
« Отговор #284 -: Октомври 07, 2010, 11:35:46 am »
Елимауси,
ако не се нуждаеш от Естрофема вече, моля те, уведоми ни. На мен лично ми е проблем да държа сайта непрекъснато отворен, за да проверявам, а и да държа съпруга си в готовност да ми го докара специално :-)
*
« Отговор #285 -: Октомври 07, 2010, 11:59:08 am »
И аз съм ги взела на работа и чакам отговор,но не е влизала в сайта от снощи когато е писала поста си  osi_10 :dontknow:
Явно не са толкова спешни...
« Отговор #286 -: Октомври 07, 2010, 14:25:35 pm »
В такъв случай моето естрофемче отива към Пловдив :)
« Отговор #287 -: Октомври 07, 2010, 15:30:22 pm »
Момичета страхотни сте :youwoman:,  една приятелка обеща да ми донесе довечера, но ако стане проблем веднага ще се свържа с някоя от вас. Мн.се радвам че толкова бързо реагирахте :P обичам Ви!!!!!!!
*
« Отговор #288 -: Октомври 08, 2010, 18:47:30 pm »
Бях обе6тала да пи6а и ето ме!В4ера резултат 1.03. Странното е ,4е не се разстроих не плаках ,не се самосьжелявах.Явно ве4е сьм претрьпнала след 3 инсеминации и два опита икси.Ве4е 4акам с нетарпение 30.10 да се видя с доктор Стаменов да видим какво 6те измислим.Аз му вярвам и знам ,4е 6те намери ре6ение!Моми4ета благодаря ви за вси4ко!6те продьлжажам да ви 4ета и ако мога 6те помагам.И аз имам естрофем ако на някои му трябва от София сьм и 6те помогна с удожолствие!
Няма начин да няма начин!
« Отговор #289 -: Октомври 08, 2010, 19:34:33 pm »
Страхилова честито момиче, мн се зарадвах като прочетох какъв е резултата.Пожелавам ти лека бременност.
Мирозлатка съжалявам за отрицателния тест, явно след поредния неуспех по-лесно го приемаме.Аз по себе си съдя, сега не ми е толкова ентусиазирано, само чакам да свърши .Искрено се надявам да се получи от самосебе си, след стимулацията.
*
« Отговор #290 -: Октомври 09, 2010, 13:09:35 pm »
мирозлатка, съжалявам за резултата, стискам палци да си все така силна и позитивна. то, че ще стане, ще стане, явно въпросът е кога. пожелавам ти много късмет и дано следващият път да е успешен.
« Отговор #291 -: Октомври 09, 2010, 13:16:11 pm »
искам да попитам.....преди малко пак направих тест на SURE CHECK,вчера пак от съшия модел правих и сега втората черта много много бледа, вчера беше доста по ясна .........дали много малко капки капнах, а и преди стисках около 3 часа и в крайна сметка утидох до тоалетната и забравих за теста  и сега се наливах на сила с течности заради теста по бързо да ми се доходи.
при отрицателния втората черта съвсем ли не се вижда или пак прозира нещо?????поне да знам какво да мисля, то се видяло че вечерта ще го направя пак........
« Отговор #292 -: Октомври 09, 2010, 14:04:31 pm »
Най-вероятно от това, че си се наливала с течности е и по-бледата чертичка, просто наситеността на ЧХГ е по-малка в урината. Не се тревожи, утре пробвай с пьрва урина и ще видиш, че си а епак толкова тьмна.
« Отговор #293 -: Октомври 09, 2010, 14:25:01 pm »
vighnanasha, мерси за бързия отговор.....и аз се порових из нета и разбрах, че урината била явно доста разредена, утре пак ще направя или в понеделник направо кръвния :wink:
« Отговор #294 -: Октомври 09, 2010, 15:39:17 pm »
Здравейте момичета, аз не пиша често, но сега се нуждая от коментар за моята стимулация. Днес ми е 11 ден и имам около 16 фоликула по 18/19мм. Но естрадиола ми е много висок - 6195.9 pg/ml. Какво означава това? Доктора сутринта каза, че пукцията ще е във вторник (ако хормоните са наред), а като отидох следобяд за назначение се оказа, че няма да е тогава заради високия естрадиол. Сега ми спря всички лекарства и ми остана само Декапептила сутрин. В понеделник съм на преглед. Дано до тогава да е спаднал. Може ли да се случи нещо на фоликулите ми, като няма да си слагам стимулиращи лекарства? :?
« Отговор #295 -: Октомври 09, 2010, 20:16:21 pm »
ПОМОЩ момичета помагайте!
Тази вечер трябва да бия първата инжекция декапептил. Лекаря ми каза че трябва да се съхраняват в хладилник. Не попитах обаче трябва ли да се стопли предварително инжекцията преди да се бие. Пък сега е късно да звъня.

Аз не пиша често, но пък редовно ви чета и зная, че на вас може да се разчита.
Има във морето на детските игри бисерче, което ни прави по–добри!
« Отговор #296 -: Октомври 09, 2010, 20:23:28 pm »
Снежинка трябва да се стопли. Извади я от хладилника 15-20 минути по рано. Поне на мен така ми е казано и така правя. Освен това, като е по топла боли по-малко.

Ох, а на мен няма ли кой да ми каже, за този пуст естрадиол... :(
« Отговор #297 -: Октомври 09, 2010, 20:36:17 pm »
vatanasova
Много благодаря за "Бързата помощ"! Дано и ти получиш компетентен отговор за питането си. Благодаря!
Има във морето на детските игри бисерче, което ни прави по–добри!
« Отговор #298 -: Октомври 09, 2010, 22:28:18 pm »
vatanasova, спокойно - понякога естрадиола се покачва доста и е нормално да се изчака малко без стимулиращи медикаменти, за да се нормализират нещата. При мен се случва постоянно така, познавам и други момичета с такава "тактика" на изчакване, които вече са бременни или родили! Пожелавам ти го от сърце и на теб! :D
Най-вероятно в понеделник вече ще ти назначат пункцията.
« Отговор #299 -: Октомври 09, 2010, 23:17:27 pm »
jingle_bell много ти благодаря за отговора. :) Дано наистина в понеделник вече да е в нормални граници.