0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #100 -: Октомври 07, 2010, 20:56:57 pm »
Успокой се Маригри! Както всички "колежки" по-горе пишат тези симптоми са по-скоро за имплантация, защото наистина е много рано за МЦ.  :crossfingers: всичко да бъде наред!
 :bighug:
« Отговор #101 -: Октомври 07, 2010, 21:24:25 pm »
единственно което ме притеснява......че имплантирането става от 7-10 ден след зачеването, а при мен днес 13 ден след оплождането......
да го мисля и да не мисля, утре да видим как ще са нещата :(
мерси за подкрепата момичета..:)))
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #102 -: Октомври 07, 2010, 22:52:27 pm »
Маригри, тези дни дето са дадени за имплантиране са малко ориентировъчни. Може да варират. Аз лично на 7 или 8 ден /не помня кой точно/ имах зацапване :lol: Както после станя ясно - било е имплантация :D А предната вечер едва спах от болка в корема. Чуспи, дано и твоите болки са като моите :lol:
При първия неуспешен опит нямах нито един от тези симптоми, които имах сега. Вторият път пък нямах трансфер и не мога да кажа.
Стискам палци!!!!!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #103 -: Октомври 07, 2010, 23:08:57 pm »
беше спряло....сега пак започнало цапането :(
ако не ми беше утре дата за МЦ...може би нямаше толкова да паникьосвам, но в случая........
толкова ми се иска да вярвам...че всичко ще бъде наред :?
« Отговор #104 -: Октомври 08, 2010, 09:07:47 am »
Дано да отмине, marigri, дано все пак да се притесняваш напразно... :crossfingers:
Стискам палци и днес, и утре, и 8-9 месеца да не дойде М.
« Отговор #105 -: Октомври 08, 2010, 09:41:12 am »
Момичета снощи пак се събудих с болки  в корема незнам какво става дали е нормално?
Мисля да звънна на Ани да видим какво ще каже.Ще пиша ако има резултат.

« Отговор #106 -: Октомври 08, 2010, 10:10:01 am »
Звънни на Ани наистина, чуспи, но мисля , че с болки е по-добре , отколкото без болки ;)
« Отговор #107 -: Октомври 08, 2010, 10:17:20 am »
добро утро момичета!
аз продължавам в същия дух.....но забелязвам че получавам зацапването след утрогестана,като тръгва да изтича.....иначе след това пак спира зацапването :?
в 6.00 сложих 3бр и към 9.00 станах до тоалетната......тъмно кафеникаво и обилно ми се стори, и си викам край явно вече официално ми дойде........сега пак спряло, ще изчакам до след обяд и пак ще звъня на Малена.....
иначе никакви болки нито в кръста, нито корем.........аз по принцип с много болезнен цикъл,без хапове не минавам първи ден....., а и гърдите без никакви признаци, друг път преди цикъл направо ще гръмнат и болят........
явно организма съвсем се объркал 8O

а и за теста май е много рано....8 ден след трансфер бластоцид :ask:

Чуспито...дано твоите болки един хубав знак :wink:, пиши после какво ти казаха
« Последна редакция: Октомври 08, 2010, 11:50:09 am от marigri »
*
« Отговор #108 -: Октомври 08, 2010, 12:06:23 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: дано всичко е наред момичета!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #109 -: Октомври 08, 2010, 13:04:21 pm »
marigri, зацапването ми прилича по-скоро на имплантационно, от колкото на цикъл. Почивай повече сега!

А за тест... можеш да го направиш по-рано, след като е на 5 ден трансфера но ... само ако напрежението е толкова, че не можеш да издържиш...

Успех!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #110 -: Октомври 08, 2010, 13:37:17 pm »
Маригри, щом продължава зацапването след приема на утрогестан, спри малко да го слагаш вагинално, пий го. По принцип при кървене и зацапване, не се слага, а се пие.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
« Отговор #111 -: Октомври 08, 2010, 14:12:23 pm »
Маригри защо 8 ден,твоят трансфер не беше ли на 29.09 един ден преди мен,зна4и днес би трябвало да ти е 9 ден след трансфер.Според мен най-добре се обади до АГ да питаш кога най-рано можеш да си направиш тест и да се успокоиш.Моми4ета имате ли представа защо не ни дават болни4ни от АГ след трансфер.Защото аз например немога да се върна на работа и трябва да занимавам джипито после лекарски комисии абе само главоболия.Вие как процедирахте?
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #112 -: Октомври 08, 2010, 14:38:50 pm »
Аз доколкото знам болничен се полага след пункция, не след трансфер.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
« Отговор #113 -: Октомври 08, 2010, 14:56:44 pm »
Сузи, АГ не издават болнични, защото нямат договор със Здравна Каса. Аз помолох личната лекарка за болничен, тя ми даде само 3 дни след пункция.За другите дни ползвах отпуск. Неприятно е, но...твоята може да съдейства повече.
« Отговор #114 -: Октомври 08, 2010, 15:29:20 pm »
Здрвейте
днес ми е 10 ден от трнсфера и си направих кръвен тест
ЧХГ- 61,93 мисля че съм бременна, какво ще кажете резултата добър ли е ?

*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #115 -: Октомври 08, 2010, 15:31:57 pm »
Резултатът ти е повече от чудесен! Тихичко честито от мен! :D

« Отговор #116 -: Октомври 08, 2010, 15:38:01 pm »
Прекрасен ти е резултатът  :D, тихичко честито и от мен, чуспи, струваха си притесненията,нали ? ;)
*
« Отговор #117 -: Октомври 08, 2010, 16:21:59 pm »
Чуспииии,екстра е това число!!! Чакаме и кръвния,дано всичко е ОК!!! Айде бе,време е за дъжд от +++!!! Маригри-споко момиче! Като те чета разбирам,че още няма нищо окончателно ,а по-скоро нещата и при тебе се развиват към "отличен"!! Само спокойствие още нтяколко дена и се тествай! Чакаме със затаен дъх всички,нали!?!
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #118 -: Октомври 08, 2010, 16:58:43 pm »
еми какво да  ви кажа :D.......теста  :bfp:,не толкова дебела и ясна,но повече от бледа.....кръвен тест не мога да пусна,защото трябва да пазя леглото.....
звънах на Малена,казах за теста.........за момента много да се пазя и да видим до понеделник как ще се развият нещата с зацапването,за момента да запазя емоциите и лежане...само лежане......
вярвайте че чак ме е страх да се зарадвам....благодаря ви за подкрепа и дано да устискам така положително до другата седмица yahoo_17

Чуспито тихичко честито!!!! :D
« Последна редакция: Октомври 08, 2010, 17:00:36 pm от marigri »
*
« Отговор #119 -: Октомври 08, 2010, 17:02:36 pm »
Опаааааааа!!! ЧеститООООООО!!! Абе като ви казвам да слушате Бате си Ра40,вие майтап си правите! Ееееееее!! Ще се караме май!! Като ви каже нещо,ще слушате вече!!! :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]