0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #280 -: Октомври 25, 2010, 17:45:15 pm »
Бамбо...браво, ще видиш че този път всичко ще се получи :wink:
а ни ще ти стискаме палци през цялото време :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

искам всичките да избухнем другата година с бебета :bori_007: :bori_004: :bori_011: :bori_005: :bori_020: :bori_021:.....а както е тръгнало, натам отива работа :D

Ейлле.....нищо не пишеш, аз цял ден влизам да видя има ли нещо от теб...чакам добри новини и много оплодени ембриончета :grouphug2:
« Последна редакция: Октомври 25, 2010, 17:47:38 pm от marigri »
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #281 -: Октомври 25, 2010, 19:38:46 pm »
Ами цял ден хайманосвам, затова .. :D.
Много съм щастлива - имам 20 от 20 оплодени яйцеклетки. Трансферът ми ще бъде на пети ден в петък. Вече не ме болят яйчниците, обаче на корем го докарвам бременна в четвъртия месец :oops:.
Благодаря Ви много за стиснатите палчета!
Бамбо, мисля че доц. Маркова е в АГ-то, на мен тя ми прави пункцията. Ако искаш звънни на Малена или Ани и питай как може да се свържеш с нея. На осми ден като ходих на преглед пак си беше в АГ-то и приемаше пациентки там. Успех!

« Отговор #282 -: Октомври 25, 2010, 20:07:17 pm »
Ейле, ей на това се вика Ударник на групата :wink:Дай Боже всекиму, или поне половината :)Бързо минаване на дните до петък ти пожелавам :bighug:

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #283 -: Октомври 25, 2010, 20:29:32 pm »
Ейлле.......ухаааа, ти изби рибата :D
Много се радвам за теб, само гледай да пиеш много вода сега....2-3 литра и наблягай на протеини повечко,помага доста :wink: (аз ядях много риба,пилешко,сирене, яйца и големи количества айрян)
Сега сигурно нямаш търпение да си прибереш обратно ембриончета,ааааа????
аз направо вече им виках децата и всеки от близките ме знаеше че отивам да прибера децата :lol:.....и най-накрая наистина ги прибрах живот и здраве за 8-9 месеца :wink:, това го пожелавам и на теб и това издутото коремче да не ти спада следващите 9 месеца :wink:
*
« Отговор #284 -: Октомври 26, 2010, 11:47:36 am »
Eееее супер си Ейле, браво! Пожелавам ти успешен трансфер в петък, хи-хи и аз бях като бременна след пункцията, направо щях да се пръсна, разкопчавах всички копчета... :D Благодаря за инфото, ще се радвам ако доц.Маркова се е върнала в АГ.
« Отговор #285 -: Октомври 26, 2010, 12:02:42 pm »
Браво Ейле ве4е не се съмнявам в положителния финал,а и щом трнсфера ще е на пети ден зна4и вси4ко е наред.Аз много исках моя трансфер да бъде на 5 ден,така и стана.Сега само се моля вси4ко да е наред и до края.
*
« Отговор #286 -: Октомври 26, 2010, 12:09:56 pm »
Ейлее,поздравления!!! Ти направо ме разби!! Не бях чувал за такъв рекорд!! Финала вече ще е ясен,според мен! Успех и  трансфера да мине точно така добре също!!
/www.mamaibebe.com][/url]
*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #287 -: Октомври 26, 2010, 19:16:51 pm »
Здравейте на всички и от мен,чета ви от няколко дни направо на един дьх и реших  най-накрая и аз да пиша,толкова сте мили всички,че как да устоя да не се присьединя кьм вас.Моето ин витро предстои да бьде следващия месец,естествено при  доктор Александров. Сега с нетьрпение чакам да ми дойде тези дни цикьла и да започваме стимулацията,и дай боже другия месец по това време и аз да мога да се похваля.
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #288 -: Октомври 26, 2010, 19:49:21 pm »
Здравейте момичета - кокичета и Рачо  :D
fifonqk, добре дошла!

Аз снощи изкарах много тежка нощ, до към пет часа не можах да заспя от болки, а във времето, в което дремвах сънувах как яйчника ми се върти osi_12. Освен, че ми се повръщаше, успях и да припадна по маршрута баня - спалня. Та по тази причина днес ходих на системи в АГ-то. Сега съм по-добре, боли ме кръст и пазя леглото. Надявам се утре отново да съм пушка.
И ще Ви замоля едно хубаво да ме оплюете, че да не ми е уроки :D :D :D.
Лека вечер!

« Отговор #289 -: Октомври 26, 2010, 20:22:02 pm »
Ейле, утре ще си пушка, знам си аз :wink:Имаш още два дни скиторене, докато си прибереш децата, няма да ги пропускаш я...
Хайде аз да бъда първата - пу , пу , пу да не ви е уроки и на двамата с мъжа ви, само хубави моменти занапред:bighug:

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #290 -: Октомври 26, 2010, 21:07:30 pm »
fifonqk....добре дошла :wink:
пожелавам ти успешна процедура следващия месец, а ни ще ти стискаме палци :crossfingers:
Ейлле.....пу,пу,пу.....и от мен, да не ви е уруки :D
аз не помня на кой ден след пункция имах чуство че ще припадна и едни вълни ме обливаха,нямах сили да стана......иначе щях да тръгна към АГ,но направо главата ми се въртеше 8O, аз пак бях разбрала по малко вода да пия......и пих не пих 2 чаши вода за 1-2 дена и явно това ми повлия и като почнах да се наливам яко с водата и се оправи работа, веднага всичко се оправи и ми светна всичко :D
дано да не ти се повтаря това състояние :wink:, трябва да си във форма за прибиране на децата :lol:
« Последна редакция: Октомври 26, 2010, 22:30:22 pm от marigri »
*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #291 -: Октомври 26, 2010, 21:19:53 pm »
Благодаря много момичета,толкова се вьлнувам като всички вас,че даже вече почти немога и да спя,за пьрви пьт ми е и дано за последен,всичко да мине ок и аз да мога да се похваля  с положителен резултат.Стискам палци на всички които тепьрва им предстои като мене,и на тези които вече знаят добрата вест,всичко да протече нормално през 9-те месеца.Искам да ви попитам защото не ми е много ясно,след като ми изпишат рецептата за стимулация,колко време имам докато я купя,защото мислим сьс сьпруга ми да отидем до Румьния за лекарствата.Доколкото разбрах в деня когато ми дойде цикьла ме преглеждат,пишат ми рецептата и на другия ден започвам сьс стимулацията,много ще сьм ви благодарна на всички минали вече от там да ми отговорят че нещо не ми е ясно.
« Отговор #292 -: Октомври 26, 2010, 21:48:17 pm »
при мен още август месец ми изписаха рецепта с лекарствата, а процедурата почнах на 13.09......имах си почти месец да си купя лекаства и ни отидохме до Румъния, само нали знаеш че предварително трябва да си ги поръчаш в аптеката.....да ти ги приготвят, ни купувахме от Мангалия....всичко беше коректно, определенно останахме доволни. Мисля че най добре да говориш предварително с д-ра, да ти изпишат от сега рецептата....,ако не проблем,не знам при кой кога решават какви ще бъдат дозите и лекарствата..., най добре питай в АГ..........аз най много контактувах с Малена и винаги за каквото и да е било, винаги е на среща за всичко :wink:

дано да ти е първа и успешна процедура, пожелавам ти го от сърце :wink:.....но важно и ти да вярваш, че ще е така :D
« Отговор #293 -: Октомври 26, 2010, 22:23:04 pm »
Здравей Фифоняк и добре дошла в нашия прекрасен форум.И аз като тебе имах притеснения за рецептата защото предварително знаех,4е ще купуваме лекарства от Румъния.Моята рецепта я полу4их 15 дни преди да запо4на процедурата.Моя приятелка ми ги купи от Букурещ даже и направили отстъпка от 100лв.Тя се беше обадила предварително да ги поръ4а и след няколко дни отиде да ги вземе.А доколкото си спомням Ейле ги беше поръ4ала от същата аптека само,4е си ги полу4и 4рез Еконт.Знам,4е имаш много притеснения относно как ще проте4е вси4ко,но ние затова сме тук, за да помагаме.Много късмет мога да ти пожелая :crossfingers:.И Ейле пу-пу-пу-пу да не ви е уроки :lol:
*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #294 -: Октомври 26, 2010, 22:32:24 pm »
Момичета много благодаря за бьрзите отговори,още утре ще отида да попитам доктора за рецептата кога ще ми я изпише,че вече имам симптоми като за цикьл,да не се налага в последни момент да нямам време и да я купувам от тук.Толкова неще са ми в главата около прецедурата,искам вече да минава,че вместо да сьм спокойна в този момент,аз точно обратното:))) Радвам се че вие се отзовавате и така ми става по леко:))) :wink:
« Отговор #295 -: Октомври 27, 2010, 00:16:42 am »
fifonqk....от цялата процедура, стимулацията за мен беше най-сладката част....макар че винаги мразих инжекции, понесох ги съвсем нормално и без никакъв стрес,пункция не нищо страшно....поне нищо няма да осетиш :wink:,трансфера пак най сладкия момент.....когато ти ги връщат децата :D.............и най отегчително и изтормозяващо чакане до положителния тест :D
за това сега смело напред и с голяма вяра и надежда :D
« Отговор #296 -: Октомври 27, 2010, 09:17:28 am »
Здравейте, момичета. извинявам се за спама, но СПЕШНО ми трябват координати на Monkey. Моля, ако някой от вас ги има да ми ги изпрати на лични. Благодаря предварително и още веднъж се извинявам, че пиша в темата, но не знам как мога да я открия. Името ми е Лина Статева.

*
« Отговор #297 -: Октомври 27, 2010, 10:34:18 am »
fifonqk добре дошла!  :welcome:
Желая ти лека и успешна процедура, имаш нашата подкрепа!
*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #298 -: Октомври 27, 2010, 11:26:40 am »
bamboo, благодаря и на теб за топлото посрещане,а относно питането ти за Доц. Маркова,да тя наистина от лятото вече не практикува в майчин дом,сега е само при нашия доктор в аг,но приема за преглед само в сряда до обяд,до колкото разбрах пак там на 7-я етаж,тел.и не е актуален който е оставен,на него сега вдига един мьж.Трябва на място да отидеш някоя сряда сутринта най-добре ще разбереш:))) :wink:
*
« Отговор #299 -: Октомври 27, 2010, 13:14:36 pm »
Еееееее, оживи се темата!! Фифоняк,добре дошла :welcome:,въпреки че ми е малко тъжно за това!!! какво ти "добре дошла"!!?? osi_10 Много момичета си тръгнаха в последните месеци от тук,радостни и щастливи!1 но постоянно в темичката ни се появяват други!!! Лоша работа!Нямат край, май, проблемите,но щом си дошла при нас,всичко ще е наред! Това е късметлиийската темааааа!!! :youwoman: -това за всички ви ,момичета!! Фифоняк,нямаш много време след прегледа за покупка на лекарства! Особено от Румъния,където обикновено се поръчват предварително,за да е точна бройката! Освен това,мисля ,че Гонал 75 вече няма и там!! Ще ти предложат Гонал пен,като на по-малките разфасовки цената му не е май по-различна отколкото в БГ!! Така че проверете преди да тръгнете на път за да не си губите времето просто! То парите -май.....та им!! Това са "бели кахъри"!!! Все пак нека и други си дадат съвета!
Ти колко опита имаш?? Каква диагноза!! Разкажи с две думи и за твоята сага!!
п.п.момичета,извинете ме ,ако малко грубичко съм се изказал,ама надявам се да съм прав!! А и вие ще ми простите,нали знате ,че всички ви  :bighug:
/www.mamaibebe.com][/url]