0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #400 -: Ноември 25, 2010, 17:22:34 pm »
Здравейте на вси4ки Бамбо нека и аз да ти разкажа как мина моята пункция.От втория ден на цикъла запо4нахме с гонал 225ед на ден.На шестия ден на прегледа доктора видя,4е имам доста фоликули и намали дозата на 150ед на ден като тогава вклю4ихме и цетротида.До осмия ден бях на гонал 150ед,а на деветия бих последния цетротид и ве4ерта в 22 4аса декапептил.Десетия ден ми беше свободен,а на единайстия пункция от която извадиха 12 яйцеклетки,но 10 се оплодиха.Две ми върнаха на 5 ден,а едното се захвана и сега съм щастливо бременна.Искам да кажа,4е аз през цялото време вярвах,4е ще успеем.Даже на един от прегледите се шегувах с д-р Александров,4е много искаме моми4енце и той ми каза нямаш никакъв проблем.Ина4е тази седмица на 22 трябваше да съм на преглед,но из4аквам да вляза в 11седмица и ако може тогава да направим и феталната морфология.За мен това е едно голямо 4удо със златните ръце на доктора и господ и ние усетихме онова непознато 4увство.
« Отговор #401 -: Ноември 25, 2010, 20:41:01 pm »
Здравейте, момичета
 Първо искам да пожелая много късмет на тези, на които им предстои процедура
и много леки и приятни месеци до края, на тези, които вече са видели точиците на екрана.
На въпроса на Бамбо- имам две процедури в АГ Варна. И двете с положителни резултати, макар че първият път за кратко.
И двата пъти с нелека стимулация - по шест фоликула, от които само по три яйцеклетки. Трансфер на трите на втори ден.
Имам дъщеричка почти на годинка.
Не отписвайте опита, дори и когато има една- единствена  оплодена яйцеклетка за трансфер. Винаги има шанс!
*
« Отговор #402 -: Ноември 26, 2010, 12:27:55 pm »
Здравейте и от мен! напълно подкрепям Мони!! последния разговор по темата,който направихме с Док,той ми каза,че вече почти се е убедил,че силната стимулация и резултатът от нея с повече фоликули,вече не е "заветна цел"!!! просто с по-лека стимулация ,която щади организма,се вадят близък брой ,но по-важното е тяхното качество! То пък едва ли зависи от стимулацията!! Много по-щадяща добре преценената стимулация,според организма на всяка жена! Знаете ,че има случаи с 30 извадени фоликула,а оплодени 4-5 примерно! както и обратното- 5 извадени и 5 оплодени! всичко е строго индивидуално! ние сме минали и по-двата пътя и не виждам рязлика в резултатите,като количество!Качеството вече е съвсем друг въпрос! да не игнорираме и фактора- яйчнеков резерв!! мисля ,че и това е важно!както и страничните ,не добри,ефекти от медикаментите ползвани за стимулацията!!
Надявам се,всички които чакат своите тестове,да ни зарадват с отлични резултати по случай наближаващите святи празници! А на останалите само добро настроение и здраве и оптимизъм! ще дойде и нашето време!!

Фифи, май е по-добре да се "поукратиш" за известно вереме! не че е доказано ,че има значение,ама за "по-сигурно"!! В крайна сметка,мъжете също можем да пускаме пералня,да простираме,да гладим и да работим с прафхусмукачки,ако и да ни се струват малко сложни тия уреди!! :D Вервай ми!!! Имам опит!!!
/www.mamaibebe.com][/url]
*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #403 -: Ноември 26, 2010, 14:15:18 pm »
Здравейте приятели:)))) Както бях споменала трябваше днес на 10-ти ден от трансфера да отида да си направя крьвен тест,но бях вьзпрепятсвена и не успях да отида,затова реших да си купя един ранен тест за бременност :wink: Знам че е рано,но пусто му сьрце като не трае,а и бях се настроила за днес.И така взех си тест presto,за ранно установяване на бременност и познайте.... :bfp:направо щях да припадна. Е вярно че втората черта е по бледа от контролната,но за мен важното беше че я има.Досега толкова пьти сьм си правила тестове и винаги само една черта виждам,затова сега най-накрая като видях двете,макар и едната по бледа не бях на себе си :P. Вьпреки всичко си задавам вьпроса дали не е прекалено рано да се радвам,все пак е по бледа  :bfp1:.При пьрва вьзможност ще си направя и крьвен,а за сега много :bighug:и ви благодаря за подкрепата през цялото това време:)))
*
« Отговор #404 -: Ноември 26, 2010, 14:27:06 pm »
Охооооо, Фифи,много ,много тихичко Честито!! Нормално е на 8ми ден да е бледа,тая пуста черта!! Ама щом се вижда,означава ЧХГ над 25 , а това за 8ми ден си е направо супер!! Айде ,след два дена чакаме и кръвния да потвърди и чертата да става по-ярко и контрастна!! :youwoman:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #405 -: Ноември 26, 2010, 15:33:01 pm »
Здравейте приятели:)))) Както бях споменала трябваше днес на 10-ти ден от трансфера да отида да си направя крьвен тест,но бях вьзпрепятсвена и не успях да отида,затова реших да си купя един ранен тест за бременност :wink: Знам че е рано,но пусто му сьрце като не трае,а и бях се настроила за днес.И така взех си тест presto,за ранно установяване на бременност и познайте.... :bfp:направо щях да припадна. Е вярно че втората черта е по бледа от контролната,но за мен важното беше че я има.Досега толкова пьти сьм си правила тестове и винаги само една черта виждам,затова сега най-накрая като видях двете,макар и едната по бледа не бях на себе си :P. Вьпреки всичко си задавам вьпроса дали не е прекалено рано да се радвам,все пак е по бледа  :bfp1:.При пьрва вьзможност ще си направя и крьвен,а за сега много :bighug:и ви благодаря за подкрепата през цялото това време:)))
браво, честито и въобще не е рано да се радваш на втората черта, макар и по-бледа, аз имах +++ тест на 8 ден след ЕТ с по-бледа черта и имам дещеричка на 2.5 год.
успех, лека и безпроблемна бременност.
*
« Отговор #406 -: Ноември 26, 2010, 15:55:05 pm »
Благодаря на всички за отговорите, много сте мили ... наистина няма гаранция как ще протекат нещата.
Фифоняк как ме развълнува само! Ще чакаме с нетърпение кръвния, браво мила!  :rainbow:
« Отговор #407 -: Ноември 26, 2010, 16:06:06 pm »
Фифонче...честито мила :D
щом я има втора черта, макар и бледа.....няма значение, и моята на 10 ден беше бледа,на 11 още по бледа...ама ЧХГ на 13 ден беше 746 :D
сега от все сърце ти пожелавам и две туптящи точици да видиш :heartbeat: :heartbeat:
сега карай на по бавни темпове с домакинска работа и гледай да се пазиш повечко,както каза Рачо нашите мъже всичко могат :wink:

*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #408 -: Ноември 26, 2010, 19:36:54 pm »
Фифоняче, честито, бледа, не бледа, щом са две чертички, значи че си бременна. И моите тестове бяха бледи, после си направих един на 17ти ден след трансфер и тестовата беше по-тъмна от контролната, така че всичко с времето си. Утре може да се разходиш до АГ и да споделиш радостните вести с доктора :) :D :D. Радвай се, мисли позитивно и вярвай, че всичко ще бъде наред.

Аз днес ходих да се записвам на ЖК, видях си бебетата, на мястото са си, тупат им сърчицата. Много се бях шашардисала, освен кръвоизлива, като видях, че имам и съсиреци по превръзката, лошо ми стана. Д-р Александров каза да не се шашкам, ама не мога, притеснявам си се и това е. Имам чувството, че докато не започнат да ритат тези бебета, всяка седмица ще ходя на видеозон.
Лека вечер!

*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #409 -: Ноември 26, 2010, 19:49:52 pm »
Благодяря ви много,всички сте безкрайно мили както винаги :wink:Аз все пак не смея напьлно да се зарадвам,преди потвьрждение и от крьвния тест,иньче мьжу така се зарадва,чак млькна по телефона като му казах,направо онемя :D А така да ме наболява от сутринта като за цикьл,направо не искам да си помислям :(,но сьм толкова щастлива от теста че не им обрьщам много внимание на болките.
« Отговор #410 -: Ноември 26, 2010, 19:59:56 pm »
аз така и никога не си направих кръвен тест, а и док. каза, че уринарния е достатъчен.
fifonqk знам какво е чуството особено ако това е първия + тест, само спакойно всичко ще си дойде на мястото.
*
« Отговор #411 -: Ноември 27, 2010, 18:09:34 pm »
Здравейте и от мен! Осмелявам се да се пресъединя към групичката, макар, че още нямам кой знае какво да споделя. Надявам се, живот и здраве, до два месеца и аз да стартирам и тогава ще съм по-активна. Желая успех на всички!!! :)
*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #412 -: Ноември 27, 2010, 18:39:27 pm »
Привет Janita,това е кьсметлийска тема така, че когато дойде твоето време за ин витро всички ние ще ти стискаме палци,щом си при нашия доктор няма страшно.Аз днес се чувствам малко напрегната,корема не спира да ме боли като за цикьл,дори днес ми е пьрвото но-шпа което изпих.Но точно сега ми е датата за цикьл и сигурно това чувство е нормално,дано бьрзо премине. :ask:Вие как сте,някой нещо ново да сподели,как са бьдещите мамчета,все по рядко се включват,а ние всички чакащи имаме нужда от вас :bighug:
*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
« Отговор #413 -: Ноември 27, 2010, 21:05:56 pm »
Janita, добре дошла!

Фифоняче, три пъти по две можеш да пиеш но шпа, действа отпускащо на гладката мускулатура, т.е. предпазва от контракции на матката. Аз си пия сутрин, обед и вечер. Пожелавам ти бързо да ти мине времето до първия преглед, сигурно нямаш търпение да видиш колко са бебетата :D :D :D.
На мен днес за първи път ми се доповръща, тъкмо се бях притеснила, че нямам никакви симптоми. Кървенето ми спря, но продължавам да пазя леглото.
Успех на всички момичета, които в момента са в процедура!

*
« Отговор #414 -: Ноември 28, 2010, 20:40:20 pm »
Браво на теб Фифоняче! Желая ти много лека бременност! Пази се много сега, че това скапано време..............ту топло, ту студено.........., пък както Рачо и момичетата са ти писали мъжа ти ще се справи с домакинските задължения без проблем.

Янита добре дошла в нашата тема! И аз като теб сега повече чета, а по-рядко пиша, но........ надявам се това да се промени следващата година!
*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #415 -: Ноември 28, 2010, 21:21:02 pm »
привет на всички :))) Аз сьс моето не тьрпеливо сьрцице пак да споделя какви ги свьрших днес.Тьй като от 2 дни страшно много ме боли като за цикьл,реших днес пак да повторя теста за успокоение. И какво да видя,две еднакво наситено червени черти :bfp:,направо osi_12,онемях,не че не го очаквах от бледата черта преди два дни,но с това наболяване си помослих да не е станала грешка.Единственото което ми е странно не е ли прекалено рано на 12-ти ден  от трансфера две толкова наситени черти,това има ли нещо общо с това дали бремеността е многоплодна,или вьпроса ми е глупав???? :ask:И кога най-рано докора ще види колко са точиците???Ох толкова се вьлнувам че нямам тьрпение :balk_48:Благодаря че отново ме изслушахте :bighug:
*
« Отговор #416 -: Ноември 28, 2010, 21:26:30 pm »
Тази тема ми стана любима напоследък!Няма как да не се запиша и аз :DСтискам палци на всички с две чертички!Много се радвам като чета за положителни резултати и се надявам и при мен да се получи!И аз ще съм по-активна догодина,но да знаете;че съм с вас и ви подкрепям  :grouphug2:
« Отговор #417 -: Ноември 28, 2010, 22:17:03 pm »
привет на всички :))) Аз сьс моето не тьрпеливо сьрцице пак да споделя какви ги свьрших днес.Тьй като от 2 дни страшно много ме боли като за цикьл,реших днес пак да повторя теста за успокоение. И какво да видя,две еднакво наситено червени черти :bfp:,направо osi_12,онемях,не че не го очаквах от бледата черта преди два дни,но с това наболяване си помослих да не е станала грешка.Единственото което ми е странно не е ли прекалено рано на 12-ти ден  от трансфера две толкова наситени черти,това има ли нещо общо с това дали бремеността е многоплодна,или вьпроса ми е глупав???? :ask:И кога най-рано докора ще види колко са точиците???Ох толкова се вьлнувам че нямам тьрпение :balk_48:Благодаря че отново ме изслушахте :bighug:
видя ли че чертата потъмнява, след още 2 дни ще е по-тъмна от контролата., док. ще те види след около 2 седмици. иначе корема така боли, пий си но шпа.
Успех.
« Отговор #418 -: Ноември 28, 2010, 22:20:09 pm »
Фифончеее,абе мила ми че то от това да имаш наситени чертички на 12 ти ден няма по голяма радост на този етап.Радвай се че са две,че стават по наситени ииии от тук нататък  ти желая да видите толкова бебчета колкото ти желаеш да има.Честита ти радост и само хубави новинки да има :).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #419 -: Ноември 28, 2010, 23:09:39 pm »
Фифоняче...моите ги видях на 18 ден след трансфер :D, две мънички туптящи точици.............айде, дано и ти да си със същия късмет :wink:
ох, милата....представям си каква е емоция при теб, и тя ще става все по голяма и по голяма по нататък :D
пий но-шпа, щом имаш болки.....аз вече от месец пия 3 по 2 и се чуствам ок, време от време ма пробожда нещо......ама нали растем, растягаме се :D
така че изтрай поне още 1 седмица и чакам да се похвалиш :wink: