Здравейте и от мен! напълно подкрепям Мони!! последния разговор по темата,който направихме с Док,той ми каза,че вече почти се е убедил,че силната стимулация и резултатът от нея с повече фоликули,вече не е "заветна цел"!!! просто с по-лека стимулация ,която щади организма,се вадят близък брой ,но по-важното е тяхното качество! То пък едва ли зависи от стимулацията!! Много по-щадяща добре преценената стимулация,според организма на всяка жена! Знаете ,че има случаи с 30 извадени фоликула,а оплодени 4-5 примерно! както и обратното- 5 извадени и 5 оплодени! всичко е строго индивидуално! ние сме минали и по-двата пътя и не виждам рязлика в резултатите,като количество!Качеството вече е съвсем друг въпрос! да не игнорираме и фактора- яйчнеков резерв!! мисля ,че и това е важно!както и страничните ,не добри,ефекти от медикаментите ползвани за стимулацията!!
Надявам се,всички които чакат своите тестове,да ни зарадват с отлични резултати по случай наближаващите святи празници! А на останалите само добро настроение и здраве и оптимизъм! ще дойде и нашето време!!
Фифи, май е по-добре да се "поукратиш" за известно вереме! не че е доказано ,че има значение,ама за "по-сигурно"!! В крайна сметка,мъжете също можем да пускаме пералня,да простираме,да гладим и да работим с прафхусмукачки,ако и да ни се струват малко сложни тия уреди!!
Вервай ми!!! Имам опит!!!