0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро АГ - Варна 7
« Отговор #740 -: Февруари 05, 2011, 19:49:37 pm »
Момичета и момче, подарявам Пурегон, флакон за пен, 300ед. Годен е до м.март 2011г. Стои навътре в хладилника и като го видя се сещам и после пак го забравям. Пиша първо тук, в нашата тема, а ако не се появи желаещ, ще напиша и в темата "подарявам".

« Отговор #741 -: Февруари 05, 2011, 19:58:58 pm »
Янита...на мен чак след оплождането ми казаха че всичките се оплодили инвитро,а момичето което беше с мен нейните бяха ИКСИ.....разлика ,че инвитро се оплождат по естествен начин ,а икси.....тоест плувците директно ги инжектират вътре.......защото по естествен начин не може да се оплоди яйцеклетката, някой път плувци нямат достатъчно сила, друг път обвивката на яйцеклетката идва много твърда и все нещо от тоя род......ох, дано съм го обяснила правилно :oops: :oops:

иначе късмет от тук нататък и напред към положителни резултати!!!!!!!! :wink: :D

Рачо...Сиска....тази година късмета ще е с вас :wink:,ще видите :D
*
« Отговор #742 -: Февруари 05, 2011, 20:00:34 pm »
Честито Janita, радвам се за теб, стискам палци всичко да е наред иииии след 9 месеца знаеш.....
За съжаление при мен нещата не се получиха както трябва и този път,
да кажем че спечелих битката но не и войната-яйцеклетката е с три ядра, много са ни нахъсани човечетата  :)и са я пробили два сперматозоида
*
« Отговор #743 -: Февруари 06, 2011, 14:59:56 pm »
Здравейте, направо не сварвам да ви чета, а за 2 дни такива страхотни новини!!!
Яни4ка   :bighug: :bighug: :bighug: случило се е най-прекрасното нещо! А аз се чудех защо се губиш, ах ти!!!! Бъдете много здрави и щастливи!
Янита радвам се че всичко е минало ОК, ще стискаме палци за хубави ембриончета!
Аз сега се връщам от трансфер, взех си 3 по-хубавки, имам и от инвитро и от икси, най-читавото с 6 клетки,  другите 2 с по 5. Док не искаше да чакаме защото са само 3 и може да не оживеят до вторник. Янита обикновено ги изчакват до 5 ден ако са повечко на брой или се делят бързо, а моите нито са много, а и малко са заспали  :D
Е сега започва голямото чакане. Благодаря на "ветераните" за хубавите думи и им пожелавам успех!
« Отговор #744 -: Февруари 06, 2011, 15:53:04 pm »
Бамбоо сега активна почивка,нали разбра и по добре много не излизай...че стози грип дето върлува да се пазиш :wink:
дръж си децата на топло и си гледай кефа сега :wink:....а мъжо да шета :D

сега късмет....много късмет, много ще ви стискам палци да знаете :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #745 -: Февруари 06, 2011, 16:14:00 pm »
Здравейте, мили мои! Благодаря ти, marigri! bamboo, мила, както ти казват "ветераните", сега само почивка и мъжо да шета. Ако ползвате пак скарата - мисля, че си научи урока.  :D
siesta, ти как си мила, кога те викат, ще се радвам пак да се видим.
Мен ме викат утре към 10 ч. да видим как се развиват нещата и да решим кога ще си пребирам децата. :wink:
*
« Отговор #746 -: Февруари 06, 2011, 18:35:53 pm »
Няма да ме викат миличка. Неуспешен е и този опит. Шегувахме се с теб, нооо за съжаление ще ходя на ликвидация. Та по този повод момичета ако са ви останали  и са ви излишни гонали, цитротит, прегнил ще ми трябват за следващия път. Стискам ти силно палци за утре.
*
« Отговор #747 -: Февруари 06, 2011, 19:18:27 pm »
Сиеста, малко по-горе съм писала - подарявам Пурегон, но е годен до м.март. Ако следващата ти стимулация е с пурегон и мислиш, че ще ти свърши работа, вземи го.

*
« Отговор #748 -: Февруари 06, 2011, 19:56:06 pm »
 Благодаря ти за предложението dani_ j :bighug: но определено ще е с гонал
« Отговор #749 -: Февруари 06, 2011, 22:46:58 pm »
Сиеста, мила, поплачи си леко, ако трябва, а после бързо се усмихни се и си почивай активно и приятно до следващия път. Важното е да знаеш, че всяка спънка се преодолява.
Бамбо, благодаря ти за пожеланията, а ти сега си почивай, и дочакай възможно най-приятно мечтаните две чертички  :D :crossfingers: :crossfingers: Следя те изкъсо  :lol:
*
« Отговор #750 -: Февруари 07, 2011, 09:29:29 am »
Момичета да питам аз нещо :)трябва да ми вземат секрет за посявка (предполагам е като обикновен преглед)Ани ми каза да и се обадя-има ли значение кой ден съм от месечния цикъл :ask:. На мене ми остава една седмица докато ми дойде и ако всичко е наред да почвам и аз :).Още нищо не съм купила от лекарствата и изследвания никакви Ани ми каза да не бързам а след като кажем старт тогава :).Но аз малко се притеснявам ,че всичко е за последния момент.Ами това от мене поздрави на всички :bighug:
« Отговор #751 -: Февруари 07, 2011, 09:40:04 am »
Мих секрета няма значение кога се взема не се притеснявай. Колкото до изследванията, често се случва да започнеш стимулация, а те още да не са излезли от лабораторията:) Лекарства не купувай в никакъв случай докато не ти кажат. Аз така ги купих а после сондажа ми беше неуспешен и първият опит се отложи. Направо бях полудяла какво ще ги правя лекарства за толкова пари. Не че не се наредиха нещата, просто няма смисъл да се стресираш излишно, освен ако не са на някаква далаверка де, ама моите тогава не бяха:)
Поздрави и слънчева седмица на всички  :grouphug2:
« Последна редакция: Февруари 07, 2011, 09:41:56 am от choveche »
*
« Отговор #752 -: Февруари 07, 2011, 10:06:40 am »
Благодаря човече за бързия отговор :bighug: както винаги на помощ :D.Няма да бързам да купувам нищо на мене ми мина сондажа ,но така или иначе най вероятно ще купуваме от фарма още незнам как са цените в Румъния.Ох да се почва, че да свършва , но с :bfp: :D пожелавам го на всички :)
*
« Отговор #753 -: Февруари 07, 2011, 11:39:58 am »
mih, на мен пробата за микробиологията ми я взе Малена, минах сутринта рано преди работа така че не се наложи да чакам док, а за мъжо носех кутийка с материал, която той отдели точно преди да тръгна сутринта, и нея дадох на малена, а тя ги придвижи към лабораторията им, която е на 1 етаж, резултата след около седмица, плаща се при получаване, защото може да се наложи да се доплати за антибиограма,иначе струва по 10 лв.на човек.
« Отговор #754 -: Февруари 07, 2011, 11:41:41 am »
yani4ka11, благодаря ти за изчерпателният отговор :) Лека бременност ти пожелавам и прекрасно бебе :)
Не съм пушила от 10/02/2014 (отказвам ги на сила)
*

fifonqk

• 175
  • вярвах и чудото стана
« Отговор #755 -: Февруари 07, 2011, 21:34:06 pm »
Привет на всички:))) Аз започнах работа и нямам време да се включа да ви пожелая успех момичета,на всички в процедурата osi_9.
Ей преди се врьщах една свежарка от работа,сега ме мьрзи и две не виждам,едвам наготвих.Продьлжавам да ви следя и чакам положителните резултати,днес на работа толкова много колежки ме пипаха за кпрема с надежда да прихванат,те всички ми се радват като кажа момиче и момче и викат дай да те пипна,едната иска момче,другата момиче,абе луда работа,поопипаха ме здраво  :balk_48:
*
« Отговор #756 -: Февруари 07, 2011, 22:18:03 pm »
Здравейте всички! Моят трансфер мина днес, голямо чакане падна. Бяха оцелели само три - доки каза, че по шестобалната система, им дава петици. Върнахме ги и трите.
Хайде mih - стискам палци всичко да е на ред и скоро да започваш /естествено, че ще свърши с  :bfp: / За другото bamboo и choveche са ти отговорили.
Как си bamboo ?  :bighug:
*
« Отговор #757 -: Февруари 07, 2011, 22:29:49 pm »
Браво Janita, да ги пазиш добре :D и след две седмици с най-прекрасния резултат  :bighug:
*
« Отговор #758 -: Февруари 08, 2011, 00:04:06 am »
Janita,Bamboo,пожелавам ви да не усетите времето до деня на теста,който ще е с положителен резултат,разбираз се  :)На всички останали пожелавам спокоен живот и нека се радваме на това,което имаме днес,то ни дава сили да мечтаем и да чакаме утре   :bighug:
*
« Отговор #759 -: Февруари 08, 2011, 10:14:48 am »
Bamboo,Janita по 3 за щастие :D Започвам да стискам още по-силно палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.Алана много добре го е казала аз точно по тозо начин се стремя да мисля :),е не винаги ми се получава , но важното е старанието :D