[/quote]Като не ти се чака ...има заеми,кредити...кой те е спрял..Срамота е да пишеш това и то в този форум,където всеки гледа да помогне на другия с каквото може..Къде остана добротата,отзивчивостта,съпричастността....егоисти колкото щеш....
Сори за спама
ама то се не трае...
[/quote]
За пореден път се убеждавам,че всеки,който изрази мнение различно от вашето е нападан и обвиняван в какво ли не.Аз не съм против това жените в „пределна възраст“да използват правото си на парите от фонда и не ме разбирайте погрешно,но съм против това изобщо някой да се ползва с предимство,всички са еднакво нетърпеливи и чакат с еднакъв трепет.А колкото до това да тегля кредити и т.н,ще ти кажа ,че за толкова време ходене по клиники съм теглила максималното,което са ми позволили и ако имах възможност да го направя,нямаше да заемам мястото си по фонда.Много ми е болно като пиша това и се извинявам на всички за спама, но нека тогава записването да става според възрастта,т.е от 35 години нагоре,например.
И пак пояснявам ,че аз съм с всички,които имат проблеми и им съчуствам от цялото си сърце!!!!