0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: minikky
« Отговор #160 -: Юни 08, 2006, 11:47:38 am »
Цитат на: ruriana
minikky, нищо не съм пила, досега никой не ми е казал,че задържам, мисля да си направя най накрая фоликометрия и да вида. При мен има и тръби запушени към яйчниците, но нищо не ми пречи да опитам първо с истинска ову нали?

Рури, ма как така запушени тръби, бе мила. Те хубаво овулират яйчниците, ма яйцеклетката къде отива, щом тръбите са запушени. Обърка ме доста. А че кистичките трябва да се пукат, трябва. Т.е. ти искаш първо да видиш, дали овулираш спонтанно и после да работиш по отпушването на тръбите??? Извини ме ако от неразбиране съм оплела нещата :? Както и да е, пожелавам ти само радости!!! :)

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
kista
« Отговор #161 -: Юни 08, 2006, 11:58:38 am »
Браво за хубавите новинки :wink: много ви се радвам и стискам палци и за на пред да е така.Миники аз като пиех Диането бях в доста променливи настроения леля ми викаше че съм като бременните с луди хормонки :wink: и май ми остана перманентно този страничен ефект 8) аиде стскам палци скоро да се чуят и най-хубавите новини.МОже да постискате и за мене :wink: ( ох че нахално значи туи нахето :oops: )
*

naha

• 1474
kista
« Отговор #162 -: Юни 08, 2006, 12:05:47 pm »
Ей Боба какви са тея приказки бе  то това си е чисто хубав фуликол на 22мм преди пукане си за каква киста пишеш киста става вече над 24-5 мм
*

naha

• 1474
kista
« Отговор #163 -: Юни 08, 2006, 12:07:06 pm »
Руряна това със запушените тръби как го установихте.
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
kista
« Отговор #164 -: Юни 08, 2006, 12:08:18 pm »
Цитат на: naha
Руряна това със запушените тръби как го установихте.

До колкото си спомням прави цветна снимка Руриана!
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
kista
« Отговор #165 -: Юни 08, 2006, 12:08:24 pm »
Ахаа, наха идвало от нахална, виж ти, как ти хрумна :lol: А палци който стиска, стиска за всички.
Ти как си бе Наде, то всяка писа тука какво пие и какво има респ. няма. Ми аз забравих, твоето полежение как беше, помня само, че почиваш. Е?

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
kista
« Отговор #166 -: Юни 08, 2006, 12:32:47 pm »
Аз стискам палци за всички вас активно! И без това за мен си и да стискам - смисъл никакъв с тези противозачатъчни, но много ми се ще някоя от клуб "киста" да повлече крак за бебенцата! :bighug:
kista
« Отговор #167 -: Юни 08, 2006, 12:44:58 pm »
Мразяяяя противозачааткитеее!

kista
« Отговор #168 -: Юни 08, 2006, 12:47:13 pm »
Цитат на: naha
Ей Боба какви са тея приказки бе  то това си е чисто хубав фуликол на 22мм преди пукане си за каква киста пишеш киста става вече над 24-5 мм

Naha, така ми каза лекарят ми. Не съм имала ову защото е станала киста.  Minikky, благодаря за пожеланието, дано да има сам добри новини и при вас.
Житейски закон е:
Когато една врата се затваря,
друга се отваря пред нас.
Трагичното обаче е,
че човек гледа само към затворената врата
и не обръща внимание на отворената.
Тръби
« Отговор #169 -: Юни 08, 2006, 14:03:50 pm »
ами правих снимка преди 2 месеца, която установи, че км минава по тръбите, но не се излива в корема.
но имам забременяване преди 1.5 год и докато не стане септември няма да се откажа да се боря да стане от само себе си. След това- лапаро и каквото сабя покаже. В тази връзка искам да изключа всякакви други възможни причини... и без туй лятото излизат отпуски.
kista
« Отговор #170 -: Юни 08, 2006, 14:11:23 pm »
Разбирам, имаш пълна морална подкрепа от мен!!! Това, което искаш, ми се струва разумно. Желая много много успех!!!

*

naha

• 1474
kista
« Отговор #171 -: Юни 08, 2006, 18:52:23 pm »
Така първо на Боба миличка надявам се утре да видите че се е спукал фуликола и да направите работата от цялото си сърце го желая на всеки тук и не само (всички жени)но когато е 22мм фуликола не е киста.Миники да почивам този месец така,че не мога да ти кажа какво е положението при мен.Инъче и аз мразя противозачатачните абе всичко което е анти-бебе не е на почит при мен. :wink: пожелавам ви успешни опити и скорошни добри резултати.
kista
« Отговор #172 -: Юни 09, 2006, 12:56:39 pm »
В моя случай определено трябва, но не разбирам жените, които ги пият по собствено желание, на мен това ми се струва груба намеса в природата, крайно противоестествено. Мисля така, вероятно защото искам дете. Все пак съм съгласна, че всеки е свободен сам да реши, какво да приема.

*

naha

• 1474
kista
« Отговор #173 -: Юни 09, 2006, 15:52:00 pm »
аз пък съм на мнение,че по добре да се пази жената и то със сигорни методи отколкото да роди и да го изостави.
kista
« Отговор #174 -: Юни 09, 2006, 16:02:28 pm »
Наде, да съгласна съм, прекланям се пред откривателя им, помогнал е на милиони. Обаче никога не съм вярвала, че страничните им ефекти отшумяват след спиране на приема им. Но пак да кажа, това са си мои собствени размишления и опасения.

*

naha

• 1474
kista
« Отговор #175 -: Юни 09, 2006, 16:24:01 pm »
абе според мен всяко нещо оказва някакво влияние върху организма особенно неща ,които се приемат продължително време и са синтетични.В нашите организми протичат хиляди незабелязани нещица от нас.никога не можем да кажем че сме абсолютно здрави или нещо такова.просто трябва да се надяваме че това ,което ни е необходимо сега няма да ни навреди в бъдеще.
*
kista
« Отговор #176 -: Юни 09, 2006, 18:38:35 pm »
Момичета,
и аз винаги съм мислела, че противозачатъчните са "намеса" в организма и никога в живата си не съм пила. Сега обаче (като изключим, че ми е много криво, че тези два месеца трябва да забравя за бебе) се чувствам много добре. За първи път в живота ми по време на цикъл се чувствам като бял човек, обикновено ме боли много - поне две нощи не мога да спя. Два пъти съм ходила на гинеколог заради това и винаги са ми казвали: "Нормално е да те боли", добре де чак толкова ли е нормално?! Сега с риск да прозвуча лигаво ще кажа, че явно съм имала нужда от някой от хормоните в противозачатъчните, щом като болките ги няма. След като спрат да ми трябват, не мисля да продължавам да ги пия, но явно не са чак толкова вредни...
*

naha

• 1474
kista
« Отговор #177 -: Юни 10, 2006, 00:05:14 am »
Лан няма да си кривя душата и ще ти кажа , че и на мен ми изчезнаха болките преди м-то както и ми се регулира самия цикъл наистина има полза от тях( до някъде), но аз лично се надявам скоро да спрете приема им и да се радвате на скорошни две чертички :wink:
*
kista
« Отговор #178 -: Юни 13, 2006, 17:06:10 pm »
Момичета,
взех леко да се притеснявам - девет дни съм в м...  (при нормални пет). Вярно, че на Логеста пише, че могат да даде отражение на цикъла, но пък чак толкова дни и няма никакви изгелди да спира. Споделете (тези, които са на противозачатъчни), как Ви се отразиха на цикъла през първия месец, в който ги приемахте?
kista
« Отговор #179 -: Юни 13, 2006, 17:14:45 pm »
Лани, е ме на, противозачатъщопиещата. Първият ми цикъл след прием на Марвелон беше не по-различен от останалите, същата интензивност и същата болезненост. Ако все пак в приложението е описан подобен страничен ефект, явно е възможно. Но май е нужна консултация със специалист. Стискам палци всичко да е ок. Целувки!