0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Re: kista
« Отговор #480 -: Август 02, 2006, 14:15:00 pm »
Хехехехе ти ме разбиваш от всякъде  :D. Ти хубаво си ми оставила десерта ( не казвай на никои ама беше адски вкусен  8) ) ама не помисли, че всичко се трупа отзад момеее искам да свалям не да качвам килца :balk_69: То не че лятото не свърши пък аз сега те първа ще се мъча да изглеждам добре :balk_96: хихихи как върви работата има ли напредък. Аз за тези няколко месеца в които евентуални няма да имам от нужната страна ову ще си дам релакс сега ми се е паднало пък и купоните и ходенето по  :balk_170: зачестиха, така че няма да се усетя кога ше мине времето и с нови сили ще започнем отново борбата. Успех милички  :balk_5: дано лятото ви мине добре независимо как и къде ще почивате така  :beach1: или така  :balk_170: или пък така :balk_175: да вдигнем по още една наздравица а :kaos7:  :balk_602:
*
« Отговор #481 -: Август 02, 2006, 19:41:16 pm »
 :balk_47: :balk_46:Само така, Нахинка!Наздраве! :balk_14: :balk_21:Весело лято!!!
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
*

naha

• 1474
« Отговор #482 -: Август 04, 2006, 09:40:13 am »
Лилит  :bighug: Благодаря ти мила. Инъче някакви резултати няма ли? Напредък ? Какво става с вас. Аз най-вероятно ще направя киста тоя месец, но няма как да го остановя със сигурност. Надявам се само да не остане и след м-то. При вас как са нещата. Лан при тебе? Адии с тебе какво става??? Как върви лятото има ли  :party:  :balk_69: ?
« Отговор #483 -: Август 04, 2006, 11:16:07 am »
Нахо, ще те бия, киста пак се наканила да прави нашата :bonk: :bonk: :bonk: :balk_198: Уж щеше да почиваш този месец!!!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #484 -: Август 04, 2006, 11:37:27 am »
Нахо, ще те бия, киста пак се наканила да прави нашата :bonk: :bonk: :bonk: :balk_198: Уж щеше да почиваш този месец!!!

Миники, как ти идват наум?  :lol:Наистина, Нахи,стига си ги правила тези кисти, я малко почивка!Удари го на живот и заради мене!Какъв купон, морето ми е под носа, а аз вече 10 дни съм от магазина, вкъщи, кухнята, болницата/едната, другата/и обратно.Страшно лято! Че и с мъжа почнахме да се караме за глупости.
    Пуснах хормони на 21 ден-естрадиол,прогестерон,пролактин и TSH-всичко е нормално.Лекарката каза да започна пак да си меря БТ, бях я занемарила напоследък.Четири дни я мерих-37, 37,2 , 37 , 37,2.Чудя се защо така варира,уж няма киста, нормално ли е?
     Ами това е , момичета.Купонясвайте и действайте по въпроса!Много целувки!Успех и късмет! :bighug:
*

naha

• 1474
« Отговор #485 -: Август 05, 2006, 11:12:43 am »
Ейййййййй Миникиии направо ми разцепи кратуната бе ей  :lol: ,аз че си почивам почивам си ама онея гадости в корема ми не се влиаят от интензитета на купоните  8) казах, че няма как да засека защото тоя месец няма да ходя на лекар да се гледам чак след м-то. Инъче сега съм във фертилните дни и нещо ми натежава долу ниско в корема и така се надявам да се спука тоя фоликул. Ама може и да е от многото денс снощи 8) :lol: :D и малкото часове сън. Така че аз си купонясвам ама....... Абе Адичка каква е тая БТ бе в кои период си сега или там когато е била такава. Ако е след овулация може да е височка да то нали си е нормално да се покачи. А инъче тея хормонки бонбонки на 21-ви ден дето си ги пуснала след доказана овулация ли са ???? Защото има значение ( мисля ). Поне от гледна точка на прогестерона. Тва за 21-ви ден тея лекари си ги назначават като Диането при киста :D без да се замислят. Може да имаш по-късна или по-ранна овулация. Направете ги или поне прогестерона след доказано ову ( 7дена след ). Аз също, е като изключим чат пат купоните 8) съм така вкъщи  на работа, вкъщи на работа и така до безкрай...,а като знам моя шеф какво е казал - Давам отпуска само по майчинсто и тя колежката дето беше тука ( и моя приятелка ) взе че забременя :lol: 8) ама моето не се вижда къде е  :? и направо не знам....
*
« Отговор #486 -: Август 05, 2006, 13:00:23 pm »
Абе Адичка каква е тая БТ бе в кои период си сега или там когато е била такава. Ако е след овулация може да е височка да то нали си е нормално да се покачи. А инъче тея хормонки бонбонки на 21-ви ден дето си ги пуснала след доказана овулация ли са ???? Защото има значение ( мисля ). Поне от гледна точка на прогестерона. Тва за 21-ви ден тея лекари си ги назначават като Диането при киста :D без да се замислят.
   Тези хормонки не са на Адичка, а на Лилитчето! Ах, ах, Нахинка, личи си кой е купонясвал до късно снощи!Само така!А хормонките са след ову, но май овуто ми беше не на 14-ти, а на 17-ти ден.Май трябваше да ги пусна на 24 ден, но нищо!То и без това прогестеронът ми има-няма ову, все си е в норма. Мен другите повече ме интересуваха, пък и док ги мина по здравната.После ще пусна и тези на трети ден да ги видя пак, нали ще е аванта!А температурката е след ову, но ме притеснява , че не се поддържа еднаква, а пада на 37 и после се вдига.Чувала съм от доктор, че , вдигне ли се, не трябва да слиза на 37.Не знам дали е вярно.
    Нахи, сигурна съм, че няма да има кисти вече.Танците и купоните са супер противокистозни, направо съм сигурна!Действай за бебе и хич не мисли разни такива за леви или десни овулации, дядо Боже си знае работата!
   Целувки на всички!
*
« Отговор #487 -: Август 07, 2006, 10:13:05 am »
Момичета, стискайте ми палци! Според док. трябваше да ми дойде на 2-3, според календара на "Зачатие" на 4-ти (явно Логеста хич не ми е повлиял на продължителността на цикъла), но понеже още никаква я няма лелката, ще ходя да си купя тестче. Утре сутринта ще го направя. Знам, че този месец има много причини да ми закъснява, но все се надявам на най-хубавата! :D
*
« Отговор #488 -: Август 07, 2006, 10:20:23 am »
Лани,ДАНО!!!Стискам палци, и се моля да е най-хубавото!Един хубав положителен тест с две сладки чертички! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:Чакаме новината! Успех!
*

naha

• 1474
« Отговор #489 -: Август 07, 2006, 11:27:41 am »
Лилитче сорка че те обърках с Адито 8). То така става с тея купони  :lol:  после недоскив и грешки  :D. Според мен си е нормално да е такава БТ след ову трябва да се вдигне до над 37, но и 37 не е лоша температура. А за кистите не знам тая сутрин ме боля доста десния яйчник, а аз знам, че като ме боли се разпъва тъпия ф-л в киста. Абе то се знае, че няма да има бебе тоя месец и да ви кажа съм доста добре в смисъл приех го още в момента в които излязох от кабинета на гинката. И..... отпуснах душата 8) :lol:. Даже се самонавивам че и следващите два месеца няма да имам ову в левия яйчник така че ще изкарам едно спокоино лято. Но ми се иска вече да става.... Ланиииии стискам палци мила айде поне един сега от наща групичка на " кистозните " да има по-скорошен резултат. 8) Много ще се зарадвам миличка пиши по скоро и кажи какво става.Прегръщам ви всичките.
*
« Отговор #490 -: Август 08, 2006, 08:00:32 am »
Момичета, чертите са две. Не смея да се зарадвам, докато док не каже, че има бебе и че си е на мястото (в матката). Направо хиляди мисли ми се въртят в главата. Ударих му един рев, мисля да отида и да поспя, че хич не е добре да продължавам да се притеснявам...
За пореден път се убеждавам, че добре стискаме палци, хайде да помоля само за още мъничко след 10-15дни док. да каже, че всичко е наред!
« Отговор #491 -: Август 08, 2006, 08:40:44 am »
Лан, много се радвам за теб. Ще стискам палци всичко да е наред и бебчо да се е гушнал точно където трябва!  :goodluck: Сега ти трябва спокойствие и почивка. Изгони всички черни мисли от главицата си.

Поздрави!
*
« Отговор #492 -: Август 08, 2006, 10:29:13 am »
    Враво, Лани!!!Супер, много, много се радвам! Ще видиш, че всичко е наред! Бебчо си е там, където трябва!Ние, естествено, продължаваме да стискаме палци!!!Много спокойствие ти трябва, спинкай си и да мислиш само хубави неща, никакви съмнения и лоши мисли! Чакаме следващите прекрасни новини! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
    Само най-най-хубави неща отсега нататък!
*
« Отговор #493 -: Август 08, 2006, 10:41:55 am »
 :DБлагодаря за пожеланията, момичета! На четиринадесети съм на доктор и пак ще пиша. Не знам как ще устискам до тогава да не се притеснявам, но ще положа всички усилия. Хем си знам, че сега и да ида на док. нищо не може да види, хем ми е криво... :(Ади, пък ако всичко е наред, дано се получи както с кистите - да повлека крак!
*
« Отговор #494 -: Август 08, 2006, 10:44:29 am »
Честно казано не мога да се начудя как може да е станало, че нещо кексът около ову пак ни е много малко (само веднъж) и то на следващия ден след ову, но дано да е станало!
Нали няма особено значение, че тестовата черта беше малко по-бледа от контролната и тестът е някаква измислена марка.  :D Купих си такъв, защото реших, че няма много шанс да е положителен и си викам "Защо да давам излишно повече пари?", а то какво се получи!
« Последна редакция: Август 08, 2006, 10:46:26 am от Lan »
« Отговор #495 -: Август 08, 2006, 11:07:17 am »
Ами то така стават работите Лан! Стискам палци! :)
*
« Отговор #496 -: Август 08, 2006, 14:24:37 pm »
Честито!
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #497 -: Август 08, 2006, 17:18:09 pm »
Лани, :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

naha

• 1474
« Отговор #498 -: Август 08, 2006, 17:56:29 pm »
Еййй Ланиииииииииииииии това е прекрасно миличка няма значение че е по бледа ако искаш си вземи по качествен ако ли не изчакай си док, но въпроса е че е там има я :) Сладурка повличай краченце и дано да започне серията и на "кистозните"  :D 8) . Всичко ще е наред миличка само спокоиствие и силна храна :) Ти знаеш кое е най-добро за тебе. Обичкам те и те прегръщам силно.Пиши как се развиват нещата. Айде да я сменим тая тема с друго име. За сега оказа ефект на всички дето пишат в нея. Не е ли прекрасно. Бъди силна и покоина.
*
« Отговор #499 -: Август 08, 2006, 20:38:13 pm »
naha,
 струваше ми се невъзможно. Дори накарах Милото да погледне теста и да каже, че са две черти. Той казва: "Ми да, две са и са почти еднакви, трябва ли да бъдат точно с еднаква наситеност?" (и той има опит от тестовете за ову :D) и аз се разплаках. Просто не знам как други жени се чудят как да кажат на мъжете си. От къде това спокойствие :D. Мисля да изчакам прегледа при док. и друг път съм правила евтини тестове, но втора черта никога не е имало. Много се надявам да донеса късмет на всички и скоро да се прехвърляме дружно в "Дългоочаквана бременност..."!