0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: kista
« Отговор #520 -: Август 11, 2006, 09:21:48 am »
 :bighug:Благодаря ти, mishanta, на теб и на всички момичета за подкрепата и топлите думи!
*
« Отговор #521 -: Август 11, 2006, 10:14:02 am »
     Лани, не се притеснявай толкова от кървенето.Аз си пиша с едно момиче, което кървеше още от закъснението- първо лекарите не виждаха нищо и отричаха бременност, но все пак и предписаха утрогестан, после и поставиха една стресираща диагноза, но след това се оказа, че всичко е нормално, бебето си е на мястото, има го и вече е в 4 -ти месец. Много често има такова леко кървене в началото, но хубаво е да се консултираш с лекар , може наистина прогестеронът ти да е нисичък и да трябва да се предпише нещо. Не се притеснявай, всичко ще е наред!Целувам те!Стискам палци!Късмет, с теб сме!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #522 -: Август 11, 2006, 19:17:03 pm »
Лан-и ей душицо недей само да се стресираш защото оказва голямо въздействие...според мен е хубаво още утре да се косултираш с някои лекар поне един Утрогестан да слагаш то няма да ти навреди. Най-важното е да бъдеш максимално спокоина... . Ние сме с теб и ще бъдем и за напред :grouphug: на много от момичетата се случва и съм сигурна, че са ужасни мислите, които ти минават през главата, но след това всичко влиза в релси. Лежи повече и не се претоварвай ама изобщооооооо..Обещай ми че ще си почиваш!!!!???? :bighug: yahoo_17.
*

naha

• 1474
« Отговор #523 -: Август 11, 2006, 19:22:40 pm »
Ей Лилит-че много се радвам, че хормониките са ти в норми просто всичко ще си доиде на мястото убедена съм. И сега скоро ще чакаме новини и от тебе както и от другите. Събрали сме се в тема Киста ама това не означава, че трябва да зациклим на нея 8) яхаме  :witch: и на път към другата по-важната тема.
 А инъче аз наистина си чакам М-то когато знам, че няма шанс няма хубаво е да си мисля, че може да ме изненада, но това си го мисля всеки месец  :balk_69: сега когато наистина няма шанс не виждам смисъл да се вдълбавам в подобни мисли. Знаете как е. :goodluck: Момичета аз съм с вас бъде и вие с мен. :grouphug2:
*
« Отговор #524 -: Август 12, 2006, 02:15:24 am »
Момичета, самопредписах си Утрогестан. Вече съжалявам. От шест часа ме боли ниско долу вдясно. Не е силно, но не мога и да спя, т.е не е и толкова слабо. Ако това продължи и утре ще ходя в някое спешно отделение. Нямам им никаква вяра, но просто не виждам къде другаде ще ме приемат в събота и без час. Съсипана съм :balk_146:.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #525 -: Август 12, 2006, 08:15:26 am »
Момичета, самопредписах си Утрогестан. Вече съжалявам. От шест часа ме боли ниско долу вдясно. Не е силно, но не мога и да спя, т.е не е и толкова слабо. Ако това продължи и утре ще ходя в някое спешно отделение. Нямам им никаква вяра, но просто не виждам къде другаде ще ме приемат в събота и без час. Съсипана съм :balk_146:.
Спокойно Лан, Утрогестана само би помогнал в случая. Не се упреквай и не страдай като се самообвиняваш.Ако е писано да стане - нищо не може да му попречи.
Стискам ти палци и дано да няма проблеми.
И ако това може да те успокои - много момичета,/ в това число и аз/ имат кървене и болки в първите месеци и въпреки това раждат здрави бебета.
 :balk_21: Кураж миличка!

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #526 -: Август 12, 2006, 08:54:10 am »
      Ланичка, много добре си направила, като си почнала Утрогестана. Той ще ти помогне! Но прати някого до аптеката да ти купи и Но-шпа. Може и по три пъти на ден да го пиеш, мисля, че е добре. И се успокой, доколкото можеш! Наистина се случва на много момичета в първите месеци и всичко се оправя. Направила си това, което трябва! Лежи си повече и се опитвай да мислиш позитивно- много е важно!!! Ние сме с теб! :bighug: :balk_21:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #527 -: Август 12, 2006, 09:50:39 am »
ЛАН миличка просто се успокой!!!!!Така не си помагаш а само си вредиш!!Стреса влияе много отрицателно!Продължавай с Урогестан,пи Ношпа 3*1 за да намали евентуални контракции.......повече почивка ,спокойствие (до колкото е възможно)..и в понеделник на лекар!Ще видиш че всичко ще е наред!Сестра ми така кървеше че хич неразбра че е бременна чак в 4 месец!И роди живо и здраво бебче!
Успех миличка ще ти стискаме всички палци,чак и на краченцата!!!Ние сме с теб и в понеделник чакаме хубави вести!!!!!Цунки! yahoo_17 :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :balk_21:
« Отговор #528 -: Август 12, 2006, 13:00:21 pm »
Лан, прегръщам те! Всичко ще е наред, кураж!!!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #529 -: Август 12, 2006, 14:46:05 pm »
Лани,

доста се чудих преди да пиша дали няма да те изплаша излишно, но все пак се престраших да споделя и своето мнение. Ако беше само кървенето - можеше и да си чакаш до понеделник, но при положение, че има и болка, все пак си мисля, че е по-добре да отидеш и на лекар. Върви във Вита, ако решиш, там със сигурност работят, да те видят на УЗИ - може да звъннеш и на Владимиров на мобилния да го питаш какво да правиш. Надявам се всичко да се развива добре.
Прегръщам те
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

naha

• 1474
« Отговор #530 -: Август 14, 2006, 14:35:43 pm »
Какво става Лан. Днес трябвад а си била на преглед. Като ти попадне възможност драсни два реда да знаем как си. Надявам се всичко да е ок миличка и да ни зарадваш. Прегръщам те силно.

Другите как сте. Раличка ти??? Миники? Лилит?

П.С. Лани мила м/у другото много жени ги боли първия месец, че и по нататака. Аз лично съм била свидетел на няколко такива и то непознати редом с фолиевата им предписват и нош-па. Правилно ти е казала Ралито. Няма да давам съвети ( плюс тва още не съм виждала собствените си две черти ), пък и съм сигурна че чичо доктор вече те е успокоил. Силно се надявам, поне.
*
« Отговор #531 -: Август 14, 2006, 21:41:54 pm »
   Дано с Лан всичко да е наред и да е попаднала в добри ръце! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
   Ами,Нахи, аз днес бях пак на лекар. Нали след снимката беше почнало да ми пари и да ме втриса. Пих антибиотик и уж се пооправиха нещата, но цикълът ми беше по-дълъг и по-болезнен от нормалното.Освен това пак започна да ми пари повече, коремът ми е подут, а за кекс въобще не може да става и дума- опитахме, но много боли. Лекарката ми предписа глобули.Притеснявам се, че са ми вкарали някаква инфекция, но нямам течение.Иначе док пак видя онези работи в матката. В десния яйчник пак има фоликул, но за седми ден е много голям- 18/12мм.От утре почвам тестовете за ову,ще видим, май ще стане на киста.
   Иначе аз бебето вече съм го отписала.Даже не искам и кекс да правя, за да не се надявам после. Щото аз вече толкова съм издухала, че дори да знам, че е било след ову, пак се мисля за бременна.
    Ами това е за мен.А ти, Нахи, как си? Как са купоните?
     Момичета,прегръщам ви!
     Лани, мила, дръж се!Успех!!! :bighug:
*

naha

• 1474
« Отговор #532 -: Август 15, 2006, 10:44:32 am »
Лилитче ти направи ли МБ преди снимката?? Много неприятно това така като боли ужасно е даже. Аз също съм минавала през такива периоди но болката е била по друг повод. За Лан и аз се надявам да е минало всичко на 6.
Искам да Чиститя Именните Дни на всички момичета с името Мария. Бъдете живи и здрави и много усмихнати и добри. :D
*
« Отговор #533 -: Август 15, 2006, 14:16:25 pm »
    Нахи, правих микробиология преди снимката-беше чиста. После , след като започна да ми пари,почнах антибиотик сама, защото беше събота.Сметнах, че не мога да чакам понеделник, после 3-4 дни, докато излязат резултатите. След това пуснахме микробиология и урина, бяха чисти, но аз в момента пиех антибиотик и може бактериите да са били потиснати, сега пак да се размножават.Страх ме е ,защото снимката беше съвсем скоро след кюретажа, а не било хубаво.Чух и за някакви стафилококови инфекции из Шейново.А те май не излизат на обикновена микробиология. Изобщо, вместо да изпиша вежди, извадих очи.Сигурно тръбите ми са отишли на кино вече.
    Честит празник на всички! Дано Богородица бди над нас!
« Отговор #534 -: Август 15, 2006, 14:20:14 pm »
Лилитче, неприятно е това при теб, но слава богу ще мине, сигурна съм - бързо! Успех!!!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
« Отговор #535 -: Август 15, 2006, 14:28:04 pm »
Еййй, момичета, две седмици ме нямаше и сте изписали тонове... Чета чета и не мога да ви смогна  :D

Адашче, радвам се, че при теб нещата са се оправили, само жалко, че не можахме да се видим...

Лан, мила, как си? Пиши какво става с теб....

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #536 -: Август 15, 2006, 14:45:34 pm »
Рали, уелком бек, тъй да се каже на нашенски :lol:
Как е тенът??  8), ако има в излишък, хвърляй насам - виртуално  :)

*

naha

• 1474
« Отговор #537 -: Август 15, 2006, 16:49:10 pm »
Ей, Лилит  няма да си мислиш такива работи ще се карам  :x 8) това парене може изобщо да не е свързано със снимката. По принцип да си самоназначиш антибиотици е доста как да кажа глупаво мога да ти дам личен пример и то не си ги бях назначила аз (както и да е). Плюс това едни антибиотици трябва да се пият в комбинация с противогъбично лекарство, че много често се съпровождат от такива инфекциики. Най-добре отиди на чичо док 8) и дано всичко е наред.

Ралии как мина почивката айхххххх момичета мен няма да ме огреее, но карай купон да става. Пиши как е минало. И дано повлияе и на нещо друго  8) :D. Прегръдки от мен.
« Отговор #538 -: Август 15, 2006, 16:52:33 pm »
Миники, Нахита - почивката мина супер, ама няма с какво да се похваля  :( Гадната лелка ме изненада още там :?....

НО! Раздавам екста тен и прекрасно морско настроение, за мноооого широки усмивки и добро настроение  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

naha

• 1474
« Отговор #539 -: Август 15, 2006, 18:21:02 pm »
Раличка лошото е че сега след почивката се връщаме пак към  :hangdry:  :balk_69: но е важно че сте си прекарали добре.Мен ме очаква дълго лято и тежка отекчителна зима ( без почивка ) :balk_133:, но какво да се прави. За гадната лелка не мисли ще свърши и дано да  свърши за 9 месеца. Очакваме новини от Лан, но също се надявам и някои друг да каже нещо подобно от рода на  :bfp: или това  :bfp1: зависи от марката която ползва  :balk_600: :balk_71:. Така че мила стискаме палци скоро да бъде. Нищо че вече доста време си пожелаваме да е скоро както беше казало едно от момичетата тук - с всеки изминал ден ( ще перефразирам израза, че не помня точно  :balk_132: ) и цикъл се доближаваме до желаната цел малко по малко вървим към нея неусетно ще се случи и ще ни изненада приятно. Това последното си е моя мисъл  :balk_71:. Така че желая безоблачни, но лекичко прохладни дни на оставащото лято и една ползотворна зима с големи кореми.  :balk_21: :bighug: А едно ей такова облаче пожелавам  :cloud9: Успех  :crossfingers: