0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Re: kista
« Отговор #420 -: Юли 21, 2006, 11:04:07 am »
Сигорно съм "късметлиика" и за това че нямам за пореден път запореден гаден месец бебе в корема голяма касметлиика няма що Мерси за " подкрепата".
« Отговор #421 -: Юли 21, 2006, 11:25:40 am »
Сигорно съм "късметлиика" и за това че нямам за пореден път запореден гаден месец бебе в корема голяма касметлиика няма що Мерси за " подкрепата".
[/quote

Мила здравей, незнам защо така говориш... и аз съм пила противозачатъчно 2 години заради кисти дори съм оперирана от това... не ги пия вече 7 месеца и все още не съм бреленна но това не означава, че няма да стане... има хора които нямат проблеми и пак чакат с години... това не е като да ти се прияде шоколад и да си го купиш това което ни трябва на всички тука е търпение и вяра... Дано скоро да получиш това кото желаеш най- силно
*

naha

• 1474
« Отговор #422 -: Юли 21, 2006, 18:56:17 pm »
Стана голяма какафония  Ади МИЛААААА прегръщам те силно просто изживях поредната си нервна криза..... цялата история беше една много  :bad_idea: продиктувана от неконтролируема емоционалност :balk_198: :balk_144: Ади миличка нали няма да ми се разсърдиш приеми един виртуален   :balk_2: от обърканото ми съзнание.... утре като мине всичко ще мога лично на теб да си ти обясня.
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #423 -: Юли 21, 2006, 22:48:17 pm »
Хей здравейте и от мен момичета, ето че най-сетне и аз мога да се похваля - онзи ден бях при доктора и се разбра, че и моята киста е изчезнала.  :D  :D  :D
Прегръщам ви и ви желая много скоро всички, които пишем в този форум да се преместим в един доста по-приятен  :lol:

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #424 -: Юли 22, 2006, 05:25:26 am »
Стана голяма какафония  Ади МИЛААААА прегръщам те силно просто изживях поредната си нервна криза..... цялата история беше една много  :bad_idea: продиктувана от неконтролируема емоционалност :balk_198: :balk_144: Ади миличка нали няма да ми се разсърдиш приеми един виртуален   :balk_2: от обърканото ми съзнание.... утре като мине всичко ще мога лично на теб да си ти обясня.
Наха!Спокойно мила!Няма да се сърдя ! :bighug:Цункииии!!! :balk_21:
« Отговор #425 -: Юли 22, 2006, 13:18:40 pm »
Хей здравейте и от мен момичета, ето че най-сетне и аз мога да се похваля - онзи ден бях при доктора и се разбра, че и моята киста е изчезнала.  :D  :D  :D
Прегръщам ви и ви желая много скоро всички, които пишем в този форум да се преместим в един доста по-приятен  :lol:

Еее, че хубава новинааа!!! Само така!!!  :balk_47: :balk_47: :balk_46: :balk_46:

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
« Отговор #426 -: Юли 22, 2006, 14:54:17 pm »

Кога беше на лекар???
 Защото попринцип преди цикъл кистите се пукат... а се образува след него... дано всичко да е наред но се виж пак 10 дена след кято ти свърши цикъла...
 Успех...
« Отговор #427 -: Юли 22, 2006, 15:13:17 pm »
Мегита, Денито пиеше противозачатъчни заради киста, която й откриха преди повече от месеца, ако не се лъжа, както и на много от нас тук. Слава богу, терапията имаше резултат почти при всички ни. Поздрави!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
« Отговор #428 -: Юли 22, 2006, 15:28:43 pm »
  Съгласна съм, че с противозачатъчни има голяма вероятност да се опраите но аз ги пих една година за да ми кажат, че съм здрава... още от първата опаковка вече нямах кисти но лечениет продължава много повече от  1 месец... сега се гледам на ехограф всеки месец... а от както не ги пия вече е 7 месеца и все още не съм сигурна... Дано всичко да се оправи при всички ви...  :bighug:
« Отговор #429 -: Юли 22, 2006, 15:31:59 pm »
Ти след лечението с противозачатъчни имала ли си пак киста?

« Отговор #430 -: Юли 22, 2006, 15:39:30 pm »
Ти след лечението с противозачатъчни имала ли си пак киста?

Не мила нямам проблеми... но все пак се приглеждам всеки месец но нямям кисти да чукам на дърво и и чакаме бебчо да стане  :D
« Отговор #431 -: Юли 22, 2006, 15:49:16 pm »
Радвама се, тъкмо това очаквах да чуя!! Дай боже бързо да дойде бебче при вас!! :balk_21: :balk_21:

« Отговор #432 -: Юли 22, 2006, 15:54:58 pm »
 Ох да се надявам, че вече е станало  :D
*

naha

• 1474
« Отговор #433 -: Юли 24, 2006, 14:21:36 pm »
Хей девойки много се радвам за вас, че гадините ги няма при мен лично лечението от година с хапове не показа резултат,но явно е въпрос на организъм страшно много се надявам скоро всички да се похвалите с добрата новина. Ади миличка благодаря ти за разбирането. Изживях нервен срив и си излях болката несправедливо върху вас.Страшно много те уважавам и прегръщам.Желая ти много бъдещи успехи и скоро да ни зарадваш. Заслужаваш го.
*

naha

• 1474
« Отговор #434 -: Юли 24, 2006, 14:42:03 pm »
Не ми се отваря нова тема искам да кажа нещо дето ме притесни тоя месец става дума за кървенето ми. От месеци да не кажа година и повече не съм имала такова кървене беше направо граничещо с кравоизлив. Знам че не може да се разбере защо е било така може и нещо нормално да е било, но си мисля че ако лигавицата на матката е била по-удебелена и кравоснабдена от там да се е получило. Но това от своя страна ме навежда на мислъта, че ако е било така може би е имало оплождане ( за кратко ) надявам се да не е било от това. Според вас какво всъщност обуславя количеството отделена кръв при менструацията?
« Отговор #435 -: Юли 24, 2006, 14:48:41 pm »
Нахи, бейби - веселушке :), относно кървенето - аз лично нищо не разбирам, мила, но тази работа ми се струва достойна за обсъждане със специалист, демек наш доктор. Ела в София, момиче, представи си, че при теб всичко е въпрос на една лека карекция.

*

naha

• 1474
« Отговор #436 -: Юли 24, 2006, 15:51:31 pm »
Аз съм нещо страшно  :D веселушка да на моменти и така става  8) :lol: Абе да ти кажа малко ме е яд днес трябваше да си пусна някои хормони ама какво да направя като ендокриноложката е тука от сряда нататака,а другия лекар не работи с НЗОК  :? кофти работа и усещам как още един месец ще бъде пропилен е това не означава,че няма да си бия прегнилчето и поне тоя път да видя дали е узряла айцеклетката.... изобщо нямам намерение да спирам въпреки,че не си знам нивата на хормоните. При вас какво става нали ги няма вече кистите  8) какво каза док?Какво ще предприемете?
*

naha

• 1474
« Отговор #437 -: Юли 25, 2006, 10:32:10 am »
Ще се преборим ли и тоя месец??? :D
*
« Отговор #438 -: Юли 25, 2006, 10:55:46 am »
Нахинка, имам час за гинката в 17, като се върна, ще докладвам колко ми е пораснала кистичката. Днес ми е 13 ден, бас държа, че е поне 3 см. :D
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
« Отговор #439 -: Юли 25, 2006, 11:57:43 am »
Бас държа че кистичката я няма, Лилитчо! Кво ще ме черпиш, ако съм познала??
Нахи, какъв е този въпрос, бе бейби-душата, как дали ще успеем!!! Разбира се че ДААА! :D