0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: kista
« Отговор #440 -: Юли 25, 2006, 13:13:54 pm »
Какво пиете, мацки? Ще черпя, с каквото кажете! Само да е пукнало...топчето. :D
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
« Отговор #441 -: Юли 25, 2006, 13:21:51 pm »
ВОДААА!
Ще се е пукнало бе, споко, от тук виждам, уф, т.е. не виждам, т.е. НЯМАААА киста!!!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #442 -: Юли 25, 2006, 15:24:31 pm »
Lilit-чеееееееее сладуринце сигурна съм, че няма да я има ама ти ходиш да видиш дали е там след цикъл или на нов цикъл.... мила и аз така разправях като ми биха прегнила миналия месец отивам и аха да видя колко е голяма сигурно е вече над 3см  :D ама ето, че гинката каза - опааа спукал се е  :D :D, така че да мислим позитивно ( е все пак главите ни да са под-облаците, че да можем да дишаме  :lol: 8) ) успех и нямам търпение да кажеш как е минало.
*
« Отговор #443 -: Юли 25, 2006, 18:50:46 pm »
Такааа..Докладвам.Имам на 13 ден два фоликула-16мм и 14 мм. И пак не разбирам какво става. Значи на пети ден от началото на цикъла бяха два-9мм и 11мм. В петък при Попов в София на 9 ден- един 19мм и сега на 13 ден-пак два. От всичко заключавам, че левият ми яйчник спи, а десният е откачен.За лигавицата забравих да питам и гинката забрави да ми каже.Топчето не е пукнало.
   Но това трябва да се полее.Никаква вода, водата е за миене. Всички проблеми идват от нередовното пиене.Виртуалното заведение не предлага кой знае какъв избор, и все пак: :coffee: :wine: :coke: beer:: :eat:Наздраве, и дано и на живо полеем нещо по-така! :drunk:
   Успех в борбата с гадните кисти!
*
« Отговор #444 -: Юли 25, 2006, 19:14:40 pm »
Lilit, мила, твоите на съвсем нормални си ми приличат. Ади сега и една хубва овулацийка! :D
« Отговор #445 -: Юли 25, 2006, 20:05:07 pm »
Еееее, браво!! КУПОН...
Уф, хлъъъц,  :drunk: то ас съ нъпих!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

naha

• 1474
« Отговор #446 -: Юли 26, 2006, 14:21:40 pm »
 :D опааа нещо ми се прецакаха смайлите ама нищо надраве за твое здраве  :D :D да сме живи и здрави и няма да се даваме на някви точета я  8) :lol:...Само дето аз нищо не разбрах трябвало е да е един ли та са станали два нищо не разбрах.... :P :lol: ще те помиля да изясниш ако искаш на лични даже ако не искаш да се повтаряш тука  :D сега кои ден си какво става с тях????
Миники леко с пиячката мила, а инъче че верно си трябва едно даже няколко яки напивания си трябват  8) :D аз ще го пробвам и след това ще кажа как е било 8) 8) :lol:
*
« Отговор #447 -: Юли 26, 2006, 20:39:27 pm »
Ами, Нахинка, значи на 5 ден бяха два и доста големички, гинката каза, че не е много добре. На 9 ден намаляват на един, питам Попов къде е другия, той казва"не знам".На тринадесетия отново са два, но по-големият/16мм/е по малък от този на деветия ден/19мм/.Ако беше само един и намаляваше, щях да си мисля, че лутенизира.Но понеже са ту един, ту два, вече тотално се обърквам.А и не знам лигавицата в каква фаза е -фоликуларна или лутеална.Гинката ми каза в понеделник да отида пак на фоликуметрия.
      Но този месец няма май да правим бебче, първо защото след снимката имам възпаление и пия антибиотик. Второ-днес донесоха мъжлето ми от работа, разрязал си крака на една машина и сега един месец няма да става за тая работа.
      Ами това е .А вие да пукате кистите!Биричката много помага! Наздраве! :D
*

naha

• 1474
« Отговор #448 -: Юли 28, 2006, 12:57:20 pm »
Значи какво разбирам аз на първия преглед си имала два, които според мен са си функционални кистички след това си спукала едната и от новите ф-ли един е станал дом( предполагам само).Значи по принцип знам, че функционалните кисти може и да не се пукат, а да намалят размерите си с времето може би точно това ти се е случило...тъмна индия ето аз миналия месец на 13-ти ден уж да видя малък ф-л, че да видим кога ще слагаме прегнила и т.н. какво стана 21мм 8O след седмица на същото моясто няма помен от 21мм-вия, а има 25мм  8O 8O не е възможно за 8 дена да порасне само с 4мм ( при мен нали ), така че остава да е било задържана, която е изчезнала и новия си е станал дом. Та така аз вече не се шашкам даже сега ми предстои нова фоликуметрия и не знам каква нахотка ще има  8) :lol:. Съжалявам за мъжлето ти и ние имахме подобни изпитания и невъзможност да се прави секс, което си е гадничко. Ти сега отиди и виж какво е дереджето  :) пък може и да има шанс. А ти каза, че антибиотици приемаш :? виж щом се налага знам колко е кофти да пропуснеш дори само един месец, но май там ни е грешката. Живот и здраве нов месец ново начало нов шанс и така докато си го казваме и докато се осъзнаем вече ще сме го постигнали :D. Сега е важно да излекуваш възпалението и да се възтанови мъжа ти, че без него не става  8) Пиши какво става и как се развиват нещата. Прегръдки от мен.
*
« Отговор #449 -: Юли 28, 2006, 22:53:43 pm »
Нахи,и аз мисля, че е станало нещо такова. Само дето док фотографира, но нищо не обяснява-сигурно и тя тъне в догадки. Рано било да се каже дали фоликула лутенизира. Пък аз си мислех, че си му личи от пръв поглед. Е, ще отида и в понеделник да му направя снимка, предполагам че ще си е там и ще каже: зеелеее :D
    Тоя месец явно бебе няма да има, но хубавото е , че ще дочакам лелката без да ссе чудя дали съм бременна или да.
    Благодаря за пожеланията ,дано да няма усложнения, защото наистина мъж си трябва за тая работа.Пожелавам на всички по една хубава и оползотворена овулациййка! Чакам да се похвалите! Смърт на кистите и неспукалите се фоликули!
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #450 -: Юли 28, 2006, 23:41:09 pm »
Късмет Литлитче:)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

naha

• 1474
« Отговор #451 -: Юли 29, 2006, 11:24:57 am »
ХАХАХА е това за смъртта на кистите ме изкефи тотално  :lol: мерси за пожеланието Лилитче и съм сигурна, че всичко ще се нареди и при тебе в най-скоро време. В понеделник като отидеш да не забравиш да кажеш какво е станало. Според мен няма да я има тая киста. Стискам палци и дано пък те изненада с нещо хубаво. :D Рали-джи какво става с тебе...Миники.....Лан???
*
« Отговор #452 -: Юли 29, 2006, 21:28:14 pm »
naha,
чета Ви, мила, и изживявам вашите прегледни, но не намирам какво да пиша. Аз този месец съм супер отвсякъде - перфектни изследвания, имах си и ову. Въобще супер - щях да съм предоволна, ако не трябваше да чакам чак до септември за тест за проходимост на тръбите (защото док сега е в отпуска) :(.
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #453 -: Юли 30, 2006, 01:55:09 am »
Рали-джи какво става с тебе...Миники.....Лан???

Нахита, мерси че се интересуваш как съм. Доста притеснена. След лапарото и по-точно след като вече ми махнаха конците и се чувствах супер съм имала два полови контакта и след двата започвах да кървя :(. В петък беше вторият и кървенето не спира, днес бях при док, прекъснахме фоликуметрията, въпреки, че според него ще овулирам утре или в понеделник, кървенето не спира, не е кръвоизлив, но много се притеснявам. Не е ясно от какво е, вероятно някакво раздразване на шийката на матката. Предавам се засега и утре пътувам за морето, дано кървенето да спре от само себе си, защото в противен случай като се върна док ще ми прави абразио. Въобще много съм я закъсала.  :balk_144: :balk_145: :balk_144:
На вас, мили мои, пожелавам като се върна след 10-ина дни да ме зарадвате с много хубави и бебешки вести.
Аз ще се опитам да си почина психически, което незнам как ще стане, при положение, че не трябва да правя секс, засега, голяма мъка :balk_146:
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*
« Отговор #454 -: Юли 30, 2006, 07:14:13 am »
rally_g, миличка,  :bighug:, прегръщам те силно силно, почини си хубаво. Дано да спре кървенето, дано всичко да е наред! Пожелавам ти го от все сърце. Не го мисли кекса този месец.  :balk_21:Без кекс мисля, че е по-лесно да се поразтовари психиката...ади и с бодри сили, ще си стискаме палци и другия месец!
*
« Отговор #455 -: Юли 30, 2006, 10:05:46 am »
     Ралинка, страшно съжалявам за неприятностите.Дано всичко да се оправи и да си починеш много добре! Желая ти много приятни емоции, а другия месец отново на бебешкия фронт!И с резултат от раз!!! :bighug:
     Лани, супер е, че всичко е наред! Дано тестът за проходимост да се окаже излишен. Нали ви казах, чакам да се похвалите!
     Много целувки, момичета, и много късмет! :crossfingers:
« Отговор #456 -: Юли 30, 2006, 11:55:47 am »
Ралинка, душинка, ще видиш, че морският въздух ще ти подейства благотворно. Аз пък си мисля, че е от стрес и притеснения, ще се оправиш бързо, сигурна съм. Много много почивка, веселие и слънце!!! :balk_21: :balk_21:

« Отговор #457 -: Юли 30, 2006, 12:11:24 pm »
Лани, браво бейби, карай смело с опитите!

А на Миникито днес му дойде мензиса, което е добре защото: доказва състоятелността на Графиката на БТ, която миники-Мирка поддържаше така старателно в цикъла след спирането на противозачатките /демек моя си собствен цикъл след 2 месеца изкуствен такъв/ и потвърди 14-дневна лутеална фаза. Пък оплождането, поотписали сме го таковата, налага се АРТ, знаете:( Но, всичко по реда си :D Сега се радвам, че засяках овулация и нормална продължителност на цикъла. Като се завърне д-р Владимировски ще му достаждам за фоликуметрия. Стъпка по стъпка, приятелки!

Милички, на почиващите - весели и шарени отпуски. И хубави новини, ей!

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #458 -: Юли 30, 2006, 12:30:08 pm »
-
. Предавам се засега и утре пътувам за морето, дано кървенето да спре от само себе си, защото в противен случай като се върна док ще ми прави абразио. Въобще много съм я закъсала.  :balk_144: :balk_145: :balk_144:
На вас, мили мои, пожелавам като се върна след 10-ина дни да ме зарадвате с много хубави и бебешки вести.
Аз ще се опитам да си почина психически, което незнам как ще стане, при положение, че не трябва да правя секс, засега, голяма мъка :balk_146:
Рали мила това кървене само след секс ли се получава???
Много е кофти 10 дена на море без секс!........но това е неизбежно!(има много по лоши неща)Мисля че при 10 дневна почивка нещата ще се регулират!
Силно ти стискам палци всичко да се оправи!!!!Приятно изкарване на почивката!(доктора какво ти каза......сега пречи ли да сде къпеш в морето или няма проблем???)
Да си цопнеш краката в морето един път заради мен!!! :balk_21: :surfinga:
*
« Отговор #459 -: Юли 30, 2006, 15:15:30 pm »
Пък оплождането, поотписали сме го таковата, налага се АРТ, знаете:( Но, всичко по реда си :D Сега се радвам, че засяках овулация и нормална продължителност на цикъла. Като се завърне д-р Владимировски ще му достаждам за фоликуметрия. Стъпка по стъпка, приятелки!
:(Их, начи - това като прочета за цикъл и ми призлява. Поне вече не си на хапчета, мила! Аз също го чакам с нетърпение :D доктора! Поне да знам - проходими ли са тези тръби и има смисъл от този задължителен секс, че ми призлява и от него. Като си гледам графиката, пълно със сърчица, но на ову едно самотно сърчице се мъдри  :(, много подтискащо ме действа задължението!