0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: kista
« Отговор #560 -: Август 21, 2006, 10:07:25 am »
Lilit, какво стана с паренето? Установи ли се от какво е?
*
« Отговор #561 -: Август 21, 2006, 10:18:44 am »
 :bighug:
Момичета, благодаря ви много, за топлината и разбирането. Хич не мисля да се отчайвам, реването си го изревах по болничните коридори. Жива съм. Имам си една тръба и два яйчника. Моето бебе ме чака да съм силна. Така че продължавам да се боря заедно с вас! Добрият край ще дойде скоро за всички, ще видите...
« Отговор #562 -: Август 21, 2006, 10:25:41 am »
Лан, само така мила! Няма да потъваш в самосъжаление. Човек има повече сили отколкото предполага, а аз съм сигурна че накрая всичко се оправя.
Много целувки и   :bighug:!
*
« Отговор #563 -: Август 21, 2006, 10:32:45 am »
В крайна сметка ми правиха коремна операция, почиствали са кръвта от корема. Казаха ми, че при такъв вид операция само отвън се оглежда другата тръба - изглеждала е наред. Може би трябва да направя и тест за проходимост, но най-рано след 2-3 месеца. За тогава се отлага и бебеправенето, така че сега само за вас се надявам и стискам палци, ади чакам есенните новини за бебета!
« Отговор #564 -: Август 21, 2006, 11:33:33 am »
Лан, всичко е вече зад гърба ти, всички продължаваме напред с борбата. От тук нататък предстои само хубавото. Пожелавам го на теб и на всички останали момичета от сърце!
Силна прегръдка от мен!!!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #565 -: Август 21, 2006, 15:47:56 pm »
   Лани  :balk_21:, лошото е минало и ти наистина не трябва да се отчайваш- имаш си всичко необходимо за бебче- тръба, яйчници и овулация. И , като изключим неправилното местенце, което бебчето е избрало, нещата все пак стават. Другият път всичко ще е добре, няма начин да не е така.
   Аз преди време минах през диагнозата извънматочна и тогава ме оставиха да си ходя на работа/пътувам извън града/, като ме увериха, че тръбата нямало да се пукне преди да е закъсняло с месец, месец и половина.Умирах от ужас да не се случи лошото някъде по пътищата.Добре, че не беше извънматочна, защото явно не е така.Лошото е, че губим доверието в лекарите.Защо има толкова лекари, които си вършат работата без душа, не знам.А толкова спокойствие ни трябва, особено на нас,"проблемно забременяващите"
    А за моето парене- сетих се да си пусна изследване за Хеликобактер пилори, защото почна и да ми се гади и да ми пари и като дишам.Оказа се, че антителата са завишени 10 пъти.Бегом на гастроентеролог и сега пия пак една купчина лекарства и антибиотици.Обажда ми се стара язвичка на дванадесетопръстника и колита.Мисля, че е от билките.Действат ми добре на хормоните, но дразнят червата, защото са горчиви.Абе, няма оправия-едно лекувам, друго развалям.
    Нахи, толкова слаб цикъл ми се е случвал веднъж като ученичка-само един ден зацапване.От следващия месец всичко си беше добре и тогава хич не се впечатлих.Вторият път беше когато забременях- на датата, когато трябваше да ми дойде, и на другия ден нямаше нищо.Дано и при теб да е това.Не го изключвай съвсем като възможност и си направи тестче.Иначе може да е и от жегите-я какви горещини са, просто ужас.Другият месец всичко ще е наред.
     Момичета, :bighug:! Всяка от вас има сила, жизненост и сърце за хиляда жени, затова няма начин да не постигне мечтата си!Целувки!
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #566 -: Август 21, 2006, 20:14:23 pm »
Мила ЛАН много много съжелявам за преживяното от теб!!!!!!!Ние сме с теб! :bighug:
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #567 -: Август 22, 2006, 09:56:56 am »
Лилит малеее мила какви са тея бактерии бе лелелеле. Дано бързо и ти да се възтановиш и да изтребиш гадинките. А на мен си ми доиде с бясна сила вчера и явно е било нещо от горещените. Този път наистина бях подготвена за него и сега нямам тръпение да свърши и да видя новите ф-лчета.... макар , че дълбоко в себе си знам, че дом. ф-ла ще бъде пак в дясно надеждата не умира, че ето виждашли този месец ще се случи хъх... очаквам добри вести от вас. Лан как си мила ? Ади ти как са нещатат при теб? Миники ще те бия тебе да знаеш не се обаждаш никаква ааааааааа 8) ?
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #568 -: Август 22, 2006, 12:19:56 pm »
lan мила, току-що прочетох написаното от теб и се разплаках, толкова мъчно ми стана за всичко, което ти се е наложило да изживееш, но виждам че ти си много силен човек и искренно се радвам на твоя оптимизъм. В крайна сметка само с положителни мисли имаме шансове да успеем, а най-хубаво е когато някой от форума се похвали с постигането на най-мечтаното.  :D
Прегръщам те и съм сигурна момичета, че ще постигнем мечтите си, защото се борим и се подкрепяме една друга, а това в този свят, в който живеем е найстина изключително.   :D

« Отговор #569 -: Август 22, 2006, 14:11:35 pm »
Миники ще те бия тебе да знаеш не се обаждаш никаква ааааааааа 8) ?

Удряй здраво, Наде, белким ми дойде акъла в главата :D :D :D
А за писане, просто няма какво  :( Чакам да мине лятото и ще емваме пак по трънливия път аз и мойто мъж, кво да се прави :(

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

naha

• 1474
« Отговор #570 -: Август 22, 2006, 18:37:37 pm »
Ахх милата и ти. Обаждай се поне да знам че си добре :) или поне си пускай кюто. То май всички я чакаме тая есен. Макар, че аз реших че нямам сили пари и нерви да ходя по лекари по рано от след нова година... ако ще да става тука с " подръчни матеряли " ще се пробвам да направя нещо ако не ще му мислим тогава. Успех милички. Прегръщам ви.
« Отговор #571 -: Август 22, 2006, 18:40:19 pm »
Забременяване с "подръчни средства". Тва ако го пуснеш в друг форум, леле-мале :D :D :D

*

naha

• 1474
« Отговор #572 -: Август 24, 2006, 11:50:32 am »
 :lol: Имах впредвид узита прегнили и такива работи хехехех. Обмислям и една друга идея ама като я направя тогава ще кажа за какво става дума. 8)
*
« Отговор #573 -: Август 24, 2006, 16:27:58 pm »
  naha, чакаме да дойде левия период!
  Вече те разбирам още по-добре, макар че явно при мен единия месец е от ляво, а другия от дясно (поне така беше досега). При теб винаги ли са се сменяли на няколко месеца?
*

naha

• 1474
« Отговор #574 -: Август 25, 2006, 11:45:33 am »
Лан-и мила не знам дали е било винаги. Но откакто направих лапарото и нали се следя всеки месец и до сега беше само в ляво ама до сега преди лапарото нямаше данни левия да е овулирал заради една ципа там дето е била отгоре му. И си мислех, че сега наваксва 8) искренно се надявам да не трябва да чакам 5-6 месеца преди да видя ляв фоликул. На теб коя тръба ти отстраниха и как си вече??? Много прегръдки. :D
*
« Отговор #575 -: Август 25, 2006, 14:34:29 pm »
Дясната, аз за това викам, че си приличаме. :DВече съм много добре, съвсем леко ме наболява шевът. Малко мисленето ми е трудно още, бъркам думи, не мога да спретна нормално дълго изречение. Док ме успокои, че било последица от упойката и след седмица-две ще мине. Възстановявам се много бързо и се надявам след 2-3 месеца да съм готова за нови опити, които явно ще да са през месец.
Поне си мисля, че няма да съм толкова изнервена с меренето на температура и секса под график, защото един месец ще работим, но на другия така или иначе ще почиваме...
« Отговор #576 -: Август 25, 2006, 14:44:24 pm »
Лани, ти вижда ли се с Владимиров след отпуската?

*
« Отговор #577 -: Август 25, 2006, 20:48:07 pm »
Не, той е в отпуска до 1.9. (поне така ми каза девойката по телефона). Записах си час за тогава. То по-рано едва ли има смисъл...Пък и да пътувам спокойно в таксито, не да се притеснявам при всяка дупка. Обаче ще мога да му покажа документите от операцията чак след месец (след изписването) - бюрокрация.
*

naha

• 1474
« Отговор #578 -: Август 26, 2006, 12:30:29 pm »
Охх Лан пожелавам ти да са през месец знаеш ли защо , защото ето виж ме мене сумати време от еднатат страна верно правилната ама кьол файда и сега чакай пак сумати време , за да почнеш пак да се надяваш. Да ти кажа добре ми се отрази миналия месец. Като знаех че няма надежда и бях доста спокойна. Странно ама факт. Сега предстои новия месец и не знам какво да очаквам.
*

naha

• 1474
« Отговор #579 -: Септември 09, 2006, 13:04:50 pm »
 :( Подновявам темата........... Имам си "чудесна :x " 40мм киста на левия яйчник. Единствения ф-л тоя месец след третиране с 15000Е прегнил все пак не се спука. Явно не мога да разчитам и на прегнила вече. Моите проблеми се задълбочават :( :( :(. От догодина май ще съм в темата за арт-а.