Лани
, лошото е минало и ти наистина не трябва да се отчайваш- имаш си всичко необходимо за бебче- тръба, яйчници и овулация. И , като изключим неправилното местенце, което бебчето е избрало, нещата все пак стават. Другият път всичко ще е добре, няма начин да не е така.
Аз преди време минах през диагнозата извънматочна и тогава ме оставиха да си ходя на работа/пътувам извън града/, като ме увериха, че тръбата нямало да се пукне преди да е закъсняло с месец, месец и половина.Умирах от ужас да не се случи лошото някъде по пътищата.Добре, че не беше извънматочна, защото явно не е така.Лошото е, че губим доверието в лекарите.Защо има толкова лекари, които си вършат работата без душа, не знам.А толкова спокойствие ни трябва, особено на нас,"проблемно забременяващите"
А за моето парене- сетих се да си пусна изследване за Хеликобактер пилори, защото почна и да ми се гади и да ми пари и като дишам.Оказа се, че антителата са завишени 10 пъти.Бегом на гастроентеролог и сега пия пак една купчина лекарства и антибиотици.Обажда ми се стара язвичка на дванадесетопръстника и колита.Мисля, че е от билките.Действат ми добре на хормоните, но дразнят червата, защото са горчиви.Абе, няма оправия-едно лекувам, друго развалям.
Нахи, толкова слаб цикъл ми се е случвал веднъж като ученичка-само един ден зацапване.От следващия месец всичко си беше добре и тогава хич не се впечатлих.Вторият път беше когато забременях- на датата, когато трябваше да ми дойде, и на другия ден нямаше нищо.Дано и при теб да е това.Не го изключвай съвсем като възможност и си направи тестче.Иначе може да е и от жегите-я какви горещини са, просто ужас.Другият месец всичко ще е наред.
Момичета,
! Всяка от вас има сила, жизненост и сърце за хиляда жени, затова няма начин да не постигне мечтата си!Целувки!