0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
kista
« Отговор #220 -: Юни 16, 2006, 21:24:37 pm »
Хммм - аз като се обадих да питам кога може да ме приеме ми казаха "След двадесет и шести звъннете пак" явно само стари ( е не възрастни де :D ) пациентки приема сега! Пък тези дето до сега са се туткали - не  :( .
kista
« Отговор #221 -: Юни 16, 2006, 21:26:04 pm »
Охо, ще ходи значи в чуужбина!!!  :lol:  
Ама и аз като стара клюкарка :oops:  :oops:

Рали, прочете ли за Примолута, че все пак е помогнал за киста

Денито, ти евентуално можеш да му се обадиш и след 10 дни или към 23, щом ти е неудобно сега, нали така или иначе ще го пиеш 10 дни.

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
kista
« Отговор #222 -: Юни 16, 2006, 21:26:47 pm »
Лан, не си права... просто графика му е мнооого сгъстен... аз не съм му стара пациентка, на 23-ти ми е едва второто ходене, но когато бях за първа консултация закъсня с около час и половина, защото беше в процедура...

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
kista
« Отговор #223 -: Юни 16, 2006, 21:28:53 pm »
Цитат на: Lan
Хммм - аз като се обадих да питам кога може да ме приеме ми казаха "След двадесет и шести звъннете пак" явно само стари ( е не възрастни де :D ) пациентки приема сега! Пък тези дето до сега са се туткали - не  :( .

ААА, ти вече го каза...СТАРИ :balk_150:  :balk_153: Хич не се оправдавай :lol:  :lol:

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
kista
« Отговор #224 -: Юни 16, 2006, 21:30:28 pm »
rally_pat,
аз не се ядосвам на него - ядосвам се на себе си, че съм се моткала досега. Е, малко ме е яд и на рецепционистката, защото и трябваха две минути да ми го каже това изречение по телфона. То беше прехвърляне, ровене, "Изчакайте малко..."...абе  :( . Пък аз съм с b-conect.
Ееее, стари! Щом искаме да ставаме мами - значи сега сме си точно в разцвета на силите :D !
kista
« Отговор #225 -: Юни 16, 2006, 21:39:42 pm »
И аз и се ядосвам на рецепционистката, щото въпреки че съм СТАРА, все ме пита кой ми е телефона.

*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
kista
« Отговор #226 -: Юни 16, 2006, 22:40:12 pm »
и то какво излиза сега, кога излиза докторът отпуска, кога се връща, че то ще има ли време човекът да си почине от нас.  :lol:  :lol:  :lol:

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
kista
« Отговор #227 -: Юни 16, 2006, 22:48:54 pm »
Сега е на симпозиум в Прага. По натам ще му е отпуската.
kista
« Отговор #228 -: Юни 16, 2006, 23:02:49 pm »
Еех, отпуска  :balk_177:

*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
kista
« Отговор #229 -: Юни 16, 2006, 23:33:40 pm »
:lol:  хубаво нещо си е това отпуската.  :lol:

:beach1:

а пък аз днес на доктора му пожелах приятна почивка  :bonk:

kista
« Отговор #230 -: Юни 16, 2006, 23:42:25 pm »
Ми така я, няма все за кисти да си говорим.  :balk_69:

*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
kista
« Отговор #231 -: Юни 17, 2006, 20:14:33 pm »
:)  здравейте. реших във връзка с това, което си писахме вчера да се отчета  :D  - днес се обадих на доктора и се оказа, че трябва да взимам Марвелона 2*1 - 21 дена, защото си имам цикъл ама не спира, а след това контролен преглед, за да видим какво става с моята киста.   :roll:  Успех и на вас и дано всичко скоро да се оправи и да бъдем истински щастливи с по едно /а кой знае може и с повече  :wink: / бебче на ръце.

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
kista
« Отговор #232 -: Юни 18, 2006, 20:04:25 pm »
Здравейте отново от мен при мен нещата са отново с неясен резултат. Както знате този месец бях решила да не ходя на лекар и наистина не отидох 8). Нямам представа какво е станало с фуликолите ми. Работата е там че прескочихме датата за идване на м-то днес ми е 30-ти ден а трябваше на 29-ти демек вчера, но..... днес видях че слузта порозовя и надеждите ми угаснаха. Не че съм се надявала толкова де , но все пак :( . Работата е там че не ми е закъснявал м-то заради киста от миналата година и малко се съмнявам да е сега от таква. Все още си стискам палци и ако тези дни не ми доиде ще отида на гинка. Не искам да правя тест и сигорно ще ме разбере защо. Поне се надявам да няма киста и ако ще ми идва да е скоро и нещатат да поемат стария си път. А пък ако съм  бременна :roll:  това ще е цяло чудо. :wink:  Какво става с вас? След някои друг ден пак ще се отчета. Прегръщам ви.
*
kista
« Отговор #233 -: Юни 18, 2006, 20:15:14 pm »
Уф - при мен нищо ново! Неразположена и много зла съм станала. Вече разбрах как действат противозачатките - пиеш и цял месец цикъл! Какъв секс - то ми се отщява. Чакам с нетърпение да свършва вече. :D
kista
« Отговор #234 -: Юни 18, 2006, 20:16:15 pm »
Наха, ма нали сме се разбрали да не разсъждаваме чак толкова. Ненужно  размишляваш над закъснението, киста било. Ти да нямаш вграден видеозжн. Порозовявала й слузта: хапвала си черешки сигурно и си я оцветила.  
И защо да е чудо, нима не си си го заслужила!
Шегата настрана, много много спокойсвие и късмет ти желая, сигурна съм  че скоро ще си имаме друга тема на разговор. Целувки!!!

kista
« Отговор #235 -: Юни 18, 2006, 20:18:49 pm »
Лани бе, още ли капе тва "къри"? Ти консултира ли се с лекар? Ма е само зацапване, не става въпрос за истинско кръвотечение, погледнах ти графиката, сложила си капки???

*
kista
« Отговор #236 -: Юни 18, 2006, 20:26:32 pm »
Ами да - само зацапване е, но понеже си прилича на цикъл (познавам си симптомите) за това съм го маркирала като "слабо течение". Другото нали е "неменструално кървене", а моето определено си е цикъл, макар че тече много много слабо. Опъва ми ниско долу, чувствителни гърди и много чувствитело (чак болезнено) влагалище - абе цикля си тука... :D
Питах и генеколожка и личната ми докторка (Начев нали е в отпуска, а Владимиров за сега не ме ще :D ). Двете в един глас "Ами пиеш Логест за първи месец - нормално е!". И така чакам го да свършва, че не се трае!
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
kista
« Отговор #237 -: Юни 18, 2006, 20:36:26 pm »
Миники абе много е странно защото за първи път през живота си забелязах водниста цс 5 дена ми тече преди датата за мензиса. Някои момичета ми казаха че може да е защото през първите седмици се образувала "тапата" ако се сещаш :wink:  та запърви път ми тече такова нещо верно, че на мен като ми наближи датата за м-то си измислям разни симптоми :oops:  8)  ма тва не мога да го измисля там си беше :lol:  вчера се сгъсти и днес на няколко пъти я видях розова. е някои момичета казват че е било нормално да имаш течна цс преди да ти доиде ама за мен тва е новост. Сега виждам че е по скоро жълтеникава абее направо нямам думи :twisted:   какво става какво не става. хахава работа. Инъче като цяло ми няма нищо. поне да ми беше дошло та да не се побърквам :twisted:  :twisted:  :twisted:
kista
« Отговор #238 -: Юни 18, 2006, 20:36:36 pm »
Оф ама и твоята не е лесна, кой знае при мен какво е положението, едвам дочаквам дните до края на лечението с Марвелон, и то предимно от любопитство. Ако Владимиров реши да не се връща от Прага, "напрао ша са пубъркам", покрай контролния преглед за кистата съм си наумила да го консултирам за куп други неща. Кофтито е че сигурно ще ме отреже за половината поради липса на време :cry: И аз като Нахата почвам да се смахвам на тема самодиагноза :wink:

*
kista
« Отговор #239 -: Юни 18, 2006, 20:41:58 pm »
Какво ли се оплаквам - поне ми изчезнаха всички пъпки и пъпчици, сега си имам перфектна кожа! :D