0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Re: kista
« Отговор #340 -: Юни 30, 2006, 17:58:45 pm »
На мен също ми е прилагано такова лечение за съжаление без резултат сега и аз ще гледам на какво дередже са ми хормоните защото вече наистина се притеснявам. Вече 5-ти месец ( е този сега) от както мина лапарото ми и нямам овулация  :( :( :( всичко става на кисти  :x и като се замисля май от много повече време не съм имала овулация, което ме кара да потръпвам от ужас :(
« Отговор #341 -: Юни 30, 2006, 18:07:34 pm »
Наха, къде ходиш бе момиче, липсваш на форума и темата :) :) :) И няма да се ужасяваш, ей, ти си смелчага -веселушки, нали така :bighug: :bighug: :bighug:

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
« Отговор #342 -: Юни 30, 2006, 18:08:20 pm »
При мен положението е същото Naha, само че аз не съм правила лапаро тъй като миналата година по това време имах получена бременост, за съжаление неуспешна :( На теб  казвалили са ти на какво може да се дължи това?

Всеки край е едно ново начало!
Човек е толкова голям, колкотo са големи мечтите му!
*
« Отговор #343 -: Юли 02, 2006, 19:34:32 pm »
Момичета, да се похваля, вече трети ден съм без лелка - голямо щастие е! :lol:
« Отговор #344 -: Юли 02, 2006, 19:46:30 pm »
Хехе, аз пък вече трети ден съм с лелка, голямо щастие.
Изводът: да живее последното хапче от последния блистер!!!
С пожелания да е
наистина за последно
:bighug: :bighug: :balk_21: :balk_21:

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

naha

• 1474
« Отговор #345 -: Юли 03, 2006, 16:56:57 pm »
Хо хо хо хо хо здравейте и от мен... Ми Миники какво да ти кажа като не знам какво да напиша и си мълча  8) чета ви тука и така инъче по темата за сега не знам защо се получава това постоянно задържане на фуликолите явно имам сериозен хормонален дизбаланс. Тази седмица ще ходя да пускам хормони и то тея дето не са в рамикте на 3-тия ден от м-то както и някои шитовидни реших така малко отведнъж да си направя всичко на куп. Инъче днес бях на узи и се видя
*

naha

• 1474
« Отговор #346 -: Юли 03, 2006, 17:04:13 pm »
Хихих извинявам се изпратих го без да искам недовършено .... та така видя се на днешното узи нещо което се вижда всеки месец, но безрезултатно :lol: десен яйчник малко на брои-мънички-за-нищо-не-ставащи-фуликолчета 8) в левия се видяха 2-3 манъчки и един доминантен 8) ( язък). Защо язък ли? Ами защото се видя,че е 21мм а днес ми е 13-ти ден от 32-дневен цикъл ( което отново ококори гинката, аз тая жена я шашкам чат пат  :D с разни нахотки в корема ) ако си имах редовна овулация щях да кажа, че просто ще имам ранна овулация тоя месец , но уви загубена кауза. Та така бях решила да бия прегнил след като видя естрадиола сега в сряда, но ..... отново уви. Поне ще си видя хормоните. При вас как са нещата и аиде вече стига с тея хапове 8) искаме другите резултати. Гушкам ви всичките. :D
« Отговор #347 -: Юли 03, 2006, 17:13:01 pm »
Нахата, момиче, бе ти имаш ли и доверие на тази гинеколожка, дето по твоите думи все открива по нещо "учудващо в корема ти"?

*

naha

• 1474
« Отговор #348 -: Юли 04, 2006, 09:24:03 am »
Е че как бе нали аз и си гледам в корема докато бърника  :D на нея може да нямам доверие но на моите очички имам 8) така, че със сигурност е така. Моите прегледи минават в изрично наблюдение на узито и от моя страна 8). Не знам защо тоя месец организма ми така е избързал и е станал толкова голям фуликола за кратко време. Нищо аз вече не се учудвам на такива работи. Само дето си знам, че няма да се спука ама карай купон да става :lol: ще намерим поне къде е скъсана веригата и вече няма да се целим на сляпо. Инъче вече не ми е кофти от разните нахотки в корема ми  :D мисля,че съм на верен път и това ме успокоява. Какво да ти кажа ти нищо не казваш :) ходи ли на лекар какво каза и т.н..... Лан ти как си другите ...абе Ади какво стана и с теб????
*
« Отговор #349 -: Юли 04, 2006, 09:39:07 am »
Ами аз съм си добре, док. нищо обезпокоително не видя. Каза на 13 ден да отида пак. Пуснах си хормони, но ще си ги взема в петък, защото не ми се ходи сега (пък и за къде да бързам - търпение му е майката) и така - в петък с Милото, който ще прави Крюгер...и пак ще докладвам. Надявам се да не се наложи да пиша и в "мъжки стерилитет" :(.
*

naha

• 1474
« Отговор #350 -: Юли 04, 2006, 10:06:53 am »
Няма да е лошо да си постискаме взаимно палци 8) Успех ти желая....а м/у другото кажи как го правиш тва с търпението .. на мен хич не ми се отдава :lol:
*
« Отговор #351 -: Юли 04, 2006, 10:14:27 am »
И на мен хич не ми се удаваше, но някак си започнах повече да мисля за други неща (сега отслабвам активно), уча някакви работи и изследванията и прегледите между другото вървят. Хич не се впрягам :D
« Отговор #352 -: Юли 04, 2006, 10:45:46 am »
Naha-та, аз още си пия Марвелона, и засега съм на стендбай.... Остава ми още седмичка, после чакам лелката и припкам при Док да ме гледа и да ми пуска хормони.... :lol:

Само ме яд, че пак пропускаме бебеправенето...

Уффф, дано да се изчисти скапаната киста, че направо...  :?

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

naha

• 1474
« Отговор #353 -: Юли 05, 2006, 10:09:21 am »
Абе то като се пият хапове няма начин да не се махнат, но въпроса е след това да не се появяват. Рали мила няма да са там стискам ви палци да не правите повече. Аз ония ден бях на гинка и не знам дали съм имала предния месец просто защото не съм се следяла на узи въпроса е, че нямаше задържани поне и ако е имало са се спукали с цикъла, което до някъде ме радва :D....... за съжаление организма ми направи нов номер и малко е избързал с правенето на фуликол ( на 13-ти ден 21мм при очакване това да стане поне на 17-ти ден при цикъл от 32 дена уффф) та така и този месец няма да бия прегнил, а се бях понавила. Сега ще ходя да пускам някои хормони и ще се отчета с резултати другата седмица. Имам нужда от малко късмет.
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #354 -: Юли 05, 2006, 22:56:27 pm »
здравейте момичета  :D  и аз все още си пия Марвелон-а и се надявам другата седмица като отида на преглед и моята киста да е изчезнала, защото хич и не ми се губи повече време в пиене на такъв род хапове  :(
Извинявам се, че чак сега се намесвам, но вчера се завърнах и едва днес влизам в нет-а и чета как се развива тази наша темичка  :(
та така: Миники  - Честито за твоята киста, много се зарадвах да прочета, че си я преборила и дано повече да нямаш проблеми и скоро да имаш повод да се похвалиш
Лан - аз обикновенно, когато ходя при Владимиров не си запазвам час, защото все трябва да отида в първите дни на цикъла, а откъде да знам с точност кога ще бъде това /с изключение на този месец де/, така че мисля че ако имаш някакъв проблем и нещо, което те притеснява, то трябва да отиваш и без час, със сигурност Владимиров винаги ще те приеме, просто ще трябва малко повече да почакаш.  :D
Аз сигурно другата седмица сряда или четвъртък ще го посетя, така че ако има някоя от вас, която ще ходи тогава може да се видим там.  :lol:
хайде целувки на всички и лека нощ за сега :sleeping:

« Отговор #355 -: Юли 05, 2006, 23:10:37 pm »
Денито, ма разбира се, че и при теб кистата е изчезнали, нали си в отобра, щом всички ги сразихме, така ще и с теб :) . Нищо не казваш, как беше на морето, тен носиш ли ми? :D :balk_69:

*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #356 -: Юли 06, 2006, 11:01:00 am »
Денито, ма разбира се, че и при теб кистата е изчезнали, нали си в отобра, щом всички ги сразихме, така ще и с теб :) . Нищо не казваш, как беше на морето, тен носиш ли ми? :D :balk_69:
:D здравей мила minikky благодаря за окуражаващите думи.
Мила нося ви тен и усмивки и дано това мое добро настроение да помогне на всички да се почустваме по-добре и да преборим проблемите си.  :) искренно се надявам всяка от нас да отвори една нова страница в живота си и оттук нататък да имаме много, много приятни моменти.  :P  :babbycarrage:

« Отговор #357 -: Юли 06, 2006, 13:51:45 pm »
 :lol: :lol: :lol:

*

naha

• 1474
« Отговор #358 -: Юли 08, 2006, 10:40:53 am »
Какво става девоики нещо се покрихте  :D какви са резултатите? Има ли изобщо резултати? Аз в понеделник ще ходя да пускам прогестерон ей така информативно да го видя в какви ст-ти е на 7ми ден( в случая ще е на 8ми ама все тая) и май няма да се сдържа и ще ида на гинка.Макар, че искам чак след като ми доиде тогава. Най-вероятно ще се отчета тука с нова киста. Но поне този месец не задържах след м-то.
*
« Отговор #359 -: Юли 08, 2006, 11:06:37 am »
Мацки, попрочетох туй-онуй, и разбрах, че тук ми е мястото и то от 1 година.Май имам луф синдром, не ми се пукат навреме фоликулите и лутенизират.Февруари един се пукна и забременях и то с много лоша спермограма и то съвсем за кратко, колкото да разбера и аз какво е.Наха, ти имаш нещо подобно, имаш ли прокървяване след ову.Щото аз имам, правих хистероскопия, махнаха малки полипчета и таман да се зарадвам, че ще се оправя и пак същото.Значи е от кистите.Никой не ми е предлагал противозачатъчни, само тъпия Дуфастон, който влоши нещата.Сега Попов от Шейново говори за лапаро и забелване на яйчниците. 8OТвоите забелваха ли ги?Въобще не ми звучи примамливо.Някоя магия няма ли за това чудо??? Щото по закона на мърфи и аз започвам да действам разумно, едва когато са се изчерпали всички други възможности! :lol:
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.