doniss - Аз да опитам, пообмислих го, да , защо пък не...Ама като никой лекар на "Надежда" не ме е препращал там...аз как да предприема нещо на своя глава. Да знаех в понеделник за тази опция да бях попитала Персенска, ама не знаех...сега как да се уредя с час и да се върна в София за питане.
Когато си направих лапароскопията в Плевен, малко преди да ме изведат, в стаята настаниха момиче изпратено от Стаменов при Еленчев, точно заради претоварен график. Тя ми го каза, а после чух Еленчев като се хихикаше , че "Гошо не успява и си изпраща пациетките"...Тия думи ми се видяха мн. гадни, но това си е проблем на Еленчев, на мен ми се е запаметил факта ,че Стаменов е препратил пациентката....Аз как на своя глава да се обаждам на Бойчеви и да се моля...нямам в себе си и никакви изследвания и снимки. Страхувам се , честно казано да предприема такава стъпка без изричното напарвление то Стаменов.
Изписвам мислите си такива каквито са , за да споделите каквото знаете, в този смисъл, всичко ще взема предвид.
Друго да ви се оплача, че не смея да кажа на домашните, от нервите ли, от реването ли, но от снощи ми се вие свят почти постоянно. Днес качвайки се по стълбите към втори етаж загубих равновесие съвсем и стоях обесена на парапета докато ми поразмина. В едното си ухо в този момент чувам звук като от шуртене на чешма....дали е от кръвно...нямах възможност да ида на лекар, претоварена съм със служебни ангажименти....не смея и да пия нищо на сама глава, че взимам еутирокс и дуфастон....Като не ми е добре и не успявам и да разсъждавам трезво, само ми се плаче. Момичета не знам какъв е този мой непрокопсан късмет все да се вкарвам в невъзможни ситуации...