До обяд въпросният телефон е в ембриолозите не виждам как те ще помогнат. След това същият този телефон е в някой от лекарите и имайки предвид натовареността на графика едва ли като звъннеш може веднага да ти дадат сведение за биопсията. Не знам какво да ви посъветвам.
Евита,четейки постовете ти оставам с впечатление, че недоволството ти спрямо клиниката е доста по-голямо от удовлетворението, че се лекуваш при един от най-добрите специалисти. Не искам да се превръщам в PR на Малинов, но подобни изявления биха заблудили доста момичета особено новите.
П.С. и в никакъв случай нямам желание да влизам в лични конфронтации.
КЪДИ, аз също искам да ти обесня,че не искам да влизам в конфронтации с теб или когото и да било,но ако момичето напише смс на този телефон , когато после е в някой от лекарите има вероятност да реагират като прочетат и да и се обадят.Всички знаем,че ако не направим ние необходимото, за да се свържем с някой от лекарите няма начин те сами да се присетят,че еди кой си чака обаждане за резултат от нещо си... Това че ти имаш възможност да отидеш по всяко време до клиниката не означава , че ние останалите , които сме далеч можем да го правим.Щом докторката и е казала да не записва час, а да се обади значи така трябва да направи!
Не мисля , че заблуждавам когото и да било така че те моля да внимаваш с квалификациите!Именно от опит знам , че връзката с телефоните на докторите е твърде трудна,да не кажа почти невъзможна или свързана със страшно много усилия и опити !!!
П.С.Аз съм от хората , които споделят както негативите така и позитивите.Не мога да си затварям очите и устата , когато смятам , че нещо не е както трябва без значение дали ме лекува най-добрият или някой друг!Обичам да съм пряма и искрена , а дали това ти харесва или не въобще не ме вълнува!
П.П.С.Не знам къде видя/прочете , че съм поставила под съмнение работата на д-р Стаменов?!?