0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте отново,
току що се свързах с фонда ,казаха ми,че не може,трябва да бъдем аз или мъжът ми,тъй като се подписваме за пари.

Не би трябвало да има проблем, ако е с пълномощно.

My first, my last, my everything!
здравейте момичета може би не тук е мястото но някой може ли да разгадае сайта на фонда...пише че до края на този месец ще раздават  заповеди с номера до 9060, а в същото време тук във форума пишат момичета с по-големи номера  които ще си взимат заповедта в края на месеца... :oops:нещо не разбирам...
*
здравейте момичета може би не тук е мястото но някой може ли да разгадае сайта на фонда...пише че до края на този месец ще раздават  заповеди с номера до 9060, а в същото време тук във форума пишат момичета с по-големи номера  които ще си взимат заповедта в края на месеца... :oops:нещо не разбирам...
Няма какво да го гадаем сайта,просто хората си вършат работата по-бързо от предвиденото.
Това е страхотно!!! Пък и тук доста реално следим нещата. Благодарности на всички пишещи.
*

sunnynevi

• 273
  • Слънца и усмивки за всички!!!
 :goodluck: :bighug: osi_9 Успех, момичетааааааа...ужасно се вълнувам , наближава и нашият номер  :D.Стискам палци на всички, дано всяка от нас успее и се похвали с прекрасни бебета!
Успех още веднъж !!!!!!!!!

Някой знае ли дали през летните месеци Фонда ще спира да разглежда заявленията?
миналото лято август почиваха, тази година - не знам.
Здравейте, днес проверих в сайта на ФАР и разбрах че съм одобрена но има доста номера преди мен знаете ли по колко номера на месец обработват.
*
Здравейте, днес проверих в сайта на ФАР и разбрах че съм одобрена но има доста номера преди мен знаете ли по колко номера на месец обработват.
Някъде по около 400 молби вървяха на месец,понякога и пове4ко.Надявам се и сега да са около тази бройка,че до моят номер почти неостана,и съм много нетърпелива ве4е :wink:
Благодаря, явно ще почакаме още няколко месеца но всичко хубаво става бавно.Успех на всички  :D
*
Здравейте, преди седмица ми се обадиха от Фонда, че сме одобрени за помощ (молбата е подадена Юли 2010). Както е видно обаче, спонсорираното междувременно от нас ИКСИ взе, че даде резултат.  И сега се чудя какво да правим. Ние сме с тежък мъжки фактор, няма реален шанс за оправия. Опитах се да поговоря с жената, която ми се обади, но тя нищо точно не можа да ми обясни; разбрахме се само да се чуем "наесен".
Интересува ме има ли начин да се "запази" това одобрение за последващо ползване. И то за след повече време - повече от година, поне 2... Има ли нормативна уредба (нямам време да прегледам дума по дума Наредбата, та ако имате по-точна насока)?

*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
Надин звъни направо на директора Лалев той ще ти даде най точната информация.
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
Надин,аз съм в подобно на твоето положение,но за съжаление не съм бременна,а спечелих безплатна процедура ин витро в една медийна кампания и в момента правя подготовка за предстоящо ин витро,което ще е по всяка вероятност есента.Преди седмица се обадиха от Фонда и аз обясних всичко това на жената.Тя също като тебе ми каза есента да се чуем,за да и кажа какъв е резултата от този опит и ме предупреди да си пазя входящия номер.Аз доколкото разбирам такива заповеди се оставят на изчакване.Понякога като се замисля,обаче се притеснявам дали е започнал да тече срока на заповедта или слагат датата на получаване за начало на шестмесечния срок.Страх ме е да не си изгубя опита,заради неспазване на срока.Моля те ако звъниш на Лалев пиши какво ти е отговорил.Успешна бременност ти желая и дано не ти се налага да ползваш тази заповед.
*
Тези заповеди се заделят, но за целта трябва да обадите във фонда, за да обясните какъв е вашия случай. Срока започва да тече от момента на получаване на заповедта.
*
Как намер 9404 е получил обаждане вчера
Здравейте момичета, номер 9404 от 10.09.2010г. получи обаждане днес. Заповед ще вземем на 11.08.2011г. Успех на всички :grouphug:
,а номер 9403 днес?
:D :D :D :D Момичета днес ми се обадиха номер 9403 от 10.09.2010 г. ще получа заповед на 11.08.2011

:ask:

Една от жените се обажда на четните номера, другата на нечетните, напълно нормално е да се получи разминаване.
*
Извинявам се,не знаех ! Но нали все пак при толкова дълго чакане всеки номер е от значение.Успех на всички ! osi_9

*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
Какво е значението, като и двата номера ще ги получат на една и съща дата.
Разминаване ще има ако,номер по голям от вашия си вземе 1 месец по рано заповедта от вашата, например миналата година имаше такова разминаване с по 500 номера. Така че всичко е наред няма място за тревоги.
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
Хайде и аз да си кажа притесненията. Ния няма и 3 месеца, но си мисля, че трябва да помисля за опит за второто бебе  :lol:. Иска ми се да направим опит след година.

Колко време се чака сега да одобрение? Кога да подам молба горе-долу за да получим заповед след около година?
Ще мога ли да подам документи пак по точката за "неизяснен стерилитет"?
Искаха и актуално ФСХ, след раждане дали ще е нормална стойността?