Здравейте момичета!Вчера в друга тема ви написах за поредния си провал ......но тук в тази кадето описах инсе искам да споделя и друго и да ви помоля за съвет!
На 31.5.....инсеминация
На 2,6,12.6...Pregnil 5000
Dufaston 2*1
Folacid 2*1
Вчера на кървен тест ЧХГ 12.Каза че теста ми е положителен но тази стойност не е добре!!!!!!!Да спирам лекарства -този път няма да стане.
...........Погледна ме на УЗИ и лигавицата беше 6,4мм-много тънка!!!!
Попитах я дали тази стойност не е остатъчна от Прегнила ???.......но тя беше категорична че не е възможно !Забравих да кажа че жълто тяло не се видя!!!
Това всичко се повтария за втори път!!!!!!!!!Мисля че нещо пропускаме!!!!!Момичета незнам дали съм в грешка....ако е така моля поправете ме но мисля че ову. е добре таймирано,явно се получава оплождане но неможе да се захване хубаво!!!!!1малко просташки го казах но извинявайте просто още съм разстроена и объркана!!.........
Предложиха ми да пробвам този месец още едно инсе с Серофен -но се отказах от него!2пъти едно и също става защо да правя третия път??????Попитах за стимулация с други лекарства които неизтъняват лигавица ..............и отговорът беше .......-да може на есен да пробваме с Мемогон но той е на инжекции ,можело да не се спукат фолекули и тогава трябвало да съм подготвена за пункция!!!Кокато чух тази дума ми се сви стомаха на една топка и загубух думата!!!!!!
Та въпросите ми са.................................
...1.какво значи ЧХГ 12????????случвал ли ви се такъв резултат и какво ви казаха
....2..за каква пункция става въпрос(какво е имала в предвид лекарка)
..3..мисля че проблема ми с лигавицата е по сериозен и не е само от Клостил бегит....но как точно мога да изследвам лигавицата че да разбера точната причина
Предварително ви благодаря за отговори!!!!Лали надявам и ти да се включиш