0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: IVF/ICSI ноември
« Отговор #160 -: Ноември 20, 2010, 23:32:41 pm »
 :bighug: Браво,честито! Добре дошла в отбора!
« Отговор #161 -: Ноември 21, 2010, 09:39:28 am »
Здравейте момичета всеки ден ви чета, а сега и рапорт ще дам. Бяхме цяла седмица във Варна и пункцията ми беше вчера, по изчисленията на но доки трябваше да извадят около 6 или 7 яйчица, но оооо чудо за мен поне де цели 14 , днес слетобед ще звънна да ми кажат колко от тях са зрели и колко са се оплодили. Само дето си мислих че ще мога да ходя на работа, а доки каза - ааааа тогава не нося отговорност за отрицателния тест накрая. В понеделник за последно съм на работа и целия ден свички само ще ме гледат на кръв и меродия.
http://www.babyplan.ru/profile/28700  Аз ще успея!!!
« Отговор #162 -: Ноември 21, 2010, 22:25:26 pm »
Записвам се при вас момичета.Трансфер на 16.11 и сега чакам.Чета ви редовно и сега незнам кръвен ли уринен тест ли да правя?Нямам никакви симптоми освен чувствителни гърди но според мен от лекарствата.И мен ме е обзела вече някаква параноя-температура ли да следя сутрин и всякакви такива неща.Но само времето ще покаже в крайна сметка.
Искам само да ви пожелая една прекрасна предстояща Коледа
« Отговор #163 -: Ноември 21, 2010, 22:56:49 pm »
Деси, според мен за по-сигурно си пусни кръвен тест и то изчакай добре. Аз така съм си обещала за втория път.
« Отговор #164 -: Ноември 22, 2010, 10:36:08 am »
Ще чакам нямам избор,ще пусна кръвен на 29.11 или на 30.11.За пръв път ми е и за това,така беше и по време на процедурата.Много се надявам че късметът ми ще ми се усмихне а й пожелавам ви го и на вас.
« Отговор #165 -: Ноември 25, 2010, 11:49:29 am »
Имам добра новина- положителен тест (повторен за по- сигурно). На 03.12. съм на преглед. Искам само да успокоя всички, които имат болки подобни на менструални след трансфера. Аз съм така през всички дни след трансфера- тежест ниско долу, тежест в кръста и болки в корема. Бях убедена, че и този път не съм успяла, но теста ми е "убедително" положителен. Сега само се надявам всичко да си е на мястото! Желая успех на всички момичета!
« Отговор #166 -: Ноември 25, 2010, 11:57:56 am »
Супер новини най-после в темата!Айде и ние след вас след Нова година! :bfp:

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

« Отговор #167 -: Ноември 25, 2010, 12:11:40 pm »
Супер новина с капка надежда от Irys-NewHope.
Честито-леко бременеене.При мен миналата вечер имаше такива болки,изплаших се помислих че ще ми дойде.И по някога през деня имам леки спазми като преди цикъл.
Успех на всички чакащи момичета.
А на всички на който им предстой дано е последно.
« Отговор #168 -: Ноември 26, 2010, 11:29:19 am »
здравейте аз съм нова искам да знам има ли щастливки след инвитро при д-р Попов от Шейново
« Отговор #169 -: Ноември 26, 2010, 15:19:24 pm »
Честито,много хубава новина Irys-NewHope,пожелавам ти лека и пезпроблемна бременоост preggo :bighug:
« Отговор #170 -: Ноември 27, 2010, 16:58:19 pm »
Хей, мили момичета, и аз най-накрая да се реша да се включа. 4-ти ден съм след трансфер и направо не ми се мисли как ще избутам до тестовете. След 5 години мъки /какво ли не ми мина през главата/ стигнах дотук за първи път. Някак си не ми се вярва, че ще ми се случи това щастие, а знам, че вярата е много важна. Направих опита някак между другото: без никакви специални изследвания и процедури. Само едни НК клетки 20% през месец юни, на които докторът ми не обърна внимание и нищо не предприе за тях, а аз съм доста притеснена. Върнаха ми на 3 ден 2 ембриона, но прочетох, че по-добрият трансфер е на 5 ден. И сега все си мисля, че не съм направила нещата по най-добрия начин и ме е налегнал един песимизъм.........
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #171 -: Ноември 27, 2010, 17:49:20 pm »
peps4e79 , пожелавам ти много късмет и успех  на теста! :crossfingers:

Не се притеснявай - трансфер на 5 ден  се прави ,когато има достатъчно ембриони за избор, при предишни неуспехи и т.н.....Дано първия път ти е единствен и щастлив опит! yahoo_17

« Отговор #172 -: Ноември 27, 2010, 18:02:14 pm »
peps4e79,

желая ти успех! Дано късметът е с всички нас.

Не мисли кое как е трябвало да стане, важен е крайният резултат  :crossfingers:
« Отговор #173 -: Ноември 28, 2010, 10:46:56 am »
Много ви благодаря за подкрепата, страхотни сте! Дай Боже за всички ни да се види щастливото ново начало
« Отговор #174 -: Ноември 28, 2010, 11:58:48 am »
Irys-NewHope супер пожелавам ти щастлив финал
peps4e79 стискам ти палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #175 -: Ноември 29, 2010, 10:17:52 am »
Момичета,здравейте.Вчера мина първият ми преглед след теста,и останах много изненадана,че и трите ембриончете са се хванали.Успех на всички с настоящи тестове! :D
« Отговор #176 -: Ноември 29, 2010, 10:32:56 am »
Честито и успешна бременност iva! Аз имам още 4 дни до прегледа и умирам от притеснение. Чета за многото случаи на спрели развитието си ембриончета и ужасно се страхувам- повече отколкото докато чаках резултатите след трансфера. Още повече, че нямам и никакви симптоми освен леко напрежение в гърдите.
« Отговор #177 -: Ноември 29, 2010, 10:41:48 am »
iva rangelova това е супер.Знаеш ли когато бяхме на пролет за първото ни ИКСИ в София се запознахме с едно семейство от Русе.Бяхме заедно в квартирата тя беше родила тризнаци две момичета и едно момче.Сега са вече на 7 месеца страхотни са.За това,че това е чудесно.Ще бъдете щастливи желая ти го от сърце :bighug:

« Отговор #178 -: Ноември 29, 2010, 13:17:57 pm »
И моето чакане приключи вчера уринен отрицателен днес кръвен 0.7
Нова година нов късмет
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #179 -: Ноември 29, 2010, 16:06:57 pm »
iva rangelova, честито :)страхотна новина:)

Irys-NewHope, по-добре недей да четеш за спрели развитието си ембриончета, само се натоварваш излишно, знам го от личен опит. За съжаление моят случай беше точно такъв, в 8 г.с. се наложи абразио. От тогава съм си казала, че следващия път, когато забременея, няма да си позволя да мисля негативно и да се страхувам предварително. По-добре се отдай изцяло на радостта си и искрено вярвай, че всичко ще е наред.

desislavajekova, наистина съжалявам :( Но както казваш - нова година, нов късмет, за всички нас, които не успяхме през тази.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)