0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро момичета!Сядам при вас на трапезата Пете,Мънки :eat:
При нас няма ново,но се надявам тук сред вас да има хубави новини отново :bfp: :crossfingers:
ето и от нас сини вируси и успех :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

*
Добро утро сладуранки .
Пете мерси за трапезата ,която си ни направила .
Мънки ,много се радвам за вас .Честито ви нов дом -дано в него има само много топлота и щастие .
Благодаря ти за пожеланията  :bighug: :bighug:
Миме ,нов месец ,нов късмет ,дано този ти е последния месец в който се разочароваш от резултата .
Рени  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Момичета лек и усмохнат ден ви желая.
Добро утро, момичета! Благодаря за посрещането. Заредих се с тестове за ову, търпение и желание за мерене на БТ и след няколко дена откривам ловния сезон. Успешен ден.

*
Добро утро момичета :hello: Сядам и аз веднага на хубавата трапеза сложена от Петето.
Мънки, честит нов дом и от мен.Със здраве да си го ползвате.
Аз утре-вдруги ден закривам ловния сезон, та може да ме пишете в списъка на чакащите другата седмица. Дано да е успешен. Мъжлето ми е се измори доста тези дни :cross: :aerobik: :D Ама малко остана, ще се стегне
Хайде лек ден, че нещо се отнесох

Прегръщам ви всички

*
Добро утро сладурки!
Пете, каква закусчица си ни спретнала само! Благодаря, веднага се нареждам на масата!
Муно, да го напълните новия дом с много детски смях!!
Миме, дано следващия месец да ти донесе така мечтания  :bfp:  :crossfingers:
За Рени съм стиснала палците и не пускаааааам!
Рошка, добре дошла в нашата щъркелова темичка!! Дано скоро ни се похвалиш с добри новини!
Иванита, дано лова да е успешен при вас този месец Стискам палци!  :goodluck:
Аз съм почивка следващите няколко дена и ще го ударим на релакс и ... забавления!  :wink:
От мен приятен ден и ако съм пропуснала някого, нали знаете, че ви обичам всички :biglove:

Привет сладкиши !  :)
Айй..айй много изкушаваща закуска Пете  ммммм вземам си от сладкишчетата че туй сладко ми взема акъла  :lol:
Мунче радвам се да те видя отново тук, честит ви нов дом нека да царува там само любов и щастие и да го напълните с дечица сладки  :)
Мимче и Ренче съжалявам милички  :bighug: :bighug: че онази неканена  :witch: пак е пристигнала,дано е  за последно
Рошка  :welcome3: дано още този месец ни зарадваш с две чертички  :crossfingers: :crossfingers:
Понаръсвам ви с пресни вирусчета сладки ловуващи щъркелчета
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
а на нечакащите залагам всичките си палчета  :crossfingers: :crossfingers:
и чакаме вече някой да ни поднесе хубава новина  :bfp:

Вярвам!!!!
*
Момичета, привет и от мен в този слънчев ден  :) макар че аз от няколко дни се боря с някакъв гаден вирус и е кошмар, повечето нощи не мога да спя или спя съвсем леко, абе гадост  :x Нямаше голям смисъл и да меря Т, при положение, че може да е по-висока заради вируса, а и пия лекарства. Все пак се опитвам да използвам предполагаемите удачни дни  :) въпреки че леко се тревожа защо не става толкова време.. не че го мисля постоянно, но ми е малко тъжничко.

Пожелавам хубав и усмихнат ден на всички и да се насладите на топлото време  8)

П.п. този път съм първа под вирусите  :D

Добър ден и от мен, че за утро е късно вече.
Бях на интервю за работа, та затова чак сега пиша.То е за 5 седмици де, ама и това е нещо (сезонно в Джъмбо, за празниците, ако ми се обадят ще почвам след около 2 седмици и е до 30 Декември).Стискайте ми палци, да ме вземат.
Желая късмет на всички и по-бързо да ни дойде реда.Тук май е така, просто на някоя от нас й идва реда и забременява, аз така ги виждам нещата.Дано не чакаме дълго.  :balk_602:

Здравейте и от мен.Малко късничко се включвам,но се нареждам на кафенцето,че още ми е едно сънено.Благодаря ти за трапезата,Пете
Мунче,честит ви нов дом,много детски гласчета да се чуват в него  :bighug:
Рошка, :welcome3: дано скоро ни зарадваш с  :bfp:
Целувки и прегръдки от мен и много стиснати палчета за всички
[/url]
*
Момичета съжелявам че се намесвам пак , искам да се извиня за тъпото неподходящо и грубо вмешателство от мен в тази хубава темичка и за мненията който не са за нея.  :?
Жеаля ви на всички много успех и много +++++++ тестове , а за все пак искам да попитам - ние не сме много редовни даже никак с опитите , аз по етапно и постепенно съм започнала с изследванията ,но все пак имаме едно  :heartbeat: точно в деня с положителният тест за овулация. Така според вас може ли да стане нещо  :)
Благодаря и лека нощ , ако съм ядосала някого да си каже!
*
Добър ден, щъркелчета! :D
Малко късничко, но кафето и закуската са ни традиция :wink:
Заповядайте:

f_26 - едно, но е на правилното място! Успех! :wink:
Рошка, забравила съм да те приветствам!  :oops: Добре си дошла в тази прекрасна тема и дано скоро да се похвалиш с +++++ тестче! :D
Лек и прекрасен ден на всички! :D :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
Малко е късно за закуска,но виждам,че все още няма.Пък и аз сега ставам де :)
Желая ви лек и слънчев ден
Петето ме изпревари  :oops: Пете,твоята е по-хубава,мерси
« Последна редакция: Ноември 10, 2010, 11:11:52 am от krasi(ahiito) »
[/url]
*
Здравейтее,
Лелее, ама нещо много пусто тук днес :balk_160:
Надявам се, че има основателна причина за  липсата  :lol: :bed: :eggsperm: osi_9

Пете, мерси за закуската - то късничко,но имайки предвид, че съм закусвала, сядам веднага

Много прегръдки на всички :bighug: :bighug: :bighug:

*
Добър ден :)
Пете, закуската е чудна!!! Късно, не късно, няма как да не седна на масата с  този прекрасен изглед!!
Краси, аз не видях твоята закуска, нооо да знаеш, ако я беше оставила, и оттам щях да "бодна" :)
Тук стана някое време, 3 през ноща, аз цял ден вардих да отворя сайта, че нещо не се отваряше оттук...Сън нямаше да спя ако не се бях "отчела" :)
Лек ден от мен милички, аз ще се цопна за една баня във вирусчетата на Петето  :bubblebath:

*
Re: Успешна Ноемврийска темичка с много +++++ /08.11.2010 -14.11.2010
« Отговор #34 -: Ноември 10, 2010, 12:13:50 pm »
Тук стана някое време, 3 през ноща, аз цял ден вардих да отворя сайта, че нещо не се отваряше оттук...Сън нямаше да спя ако не се бях "отчела" :)
Имаше проблем със сайта и затова не можеше да се влиза! :wink:
Краси, ама аз съм Бързакова бее - хихихих
*
Здравейте милички, как сте,  виждам не много активни  :wink:
Мнооооооого стиснати палци на всички и предполагам не пишете, защото навън времето е разкошно, даже и аз ей сега изчезвам, че нещо хич не ми се работи в това време :D
лек и усмихнат ден
Здравейте, слънчеви момичета! Наистина страхотен ден, но ще му се насладя след 17.00. Благодаря ви още веднъж за топлото посрещане. След цялата програма, която съм замислила за забременяване, :), се надявам да видя заветните две чертички на теста. Ако не стане и този месец съм решила да мина отново на лекар и да го помоля за някой изследвания. Успешен лов за ловуващите и резултат - две черти за ловувалите.

Здравейте мили приятелки,
Не съм писала от 2 дена, ама имах повечко работа..и а оная гадната М ..дойде..толкова ми беше криво..ама то с тоя стрес и тоя бяс, който беше понеделник вечерта нямаше как да е другак....

Сега съм ок и с нови сили към новия месец.
Целувам ви и стискам палци за всичко нуждаещи се :)

*
Привет и от мен.
Леле момичета очаквах да сте изписали поне една страница. А то колко малко. Нещо активността е ниска :D.
Ренка смело напред. Нов месец, нов късмет. Току виж за коледа и нова година се похвалиш с най-хубавия подарък.
Е и на другите ви го пожелавам.
Хайде засега от мен хубав следобед.

*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
Здравейте момичета!
Пак наминах да ви нагледам и да ви ръсна  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
Рени, Мими, :bighug: - не губеше надежда, вярвам, че всички ще гушнете поне по едно сладко бебче :)!
Гале, някъде споменах, че имам едно последно тестче от стека, който си бях купила - запазила съм ти го  :wink:.
Успех на всички в нужда, аз отивам при доки!
« Последна редакция: Ноември 10, 2010, 17:09:21 pm от elle22 »