0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дайте да ви видя графиката...
« Отговор #3120 -: Януари 23, 2007, 12:43:42 pm »
Митошка, според мен до момента по графиката ти не личи да е имало Ову. Имаш едно понижение на БТ преди няколко дни до 36.3, но ако Ову беше тогава, в следващите дни БТ трябваше да почне да се покачва. При някои момичета покачването е постепенно, при други - по-рязко. Но при всички положения 3-4 дни са достатъчно време, ако е имало Ову, БТ да почне да се покачва. А за момента при теб е на едно и също ниво от 36.6. Нищо не се знае все пак, може би този месец Ову да стане по-късно, но по-скоро, като гледам, че ти е 21 ден от цикъла, по-скоро се очертава да е ановулаторен. Което, дори и да е така, е нормално да се случва от време на време при всяка жена. Вземи си тестове следващия път, така и ти ще си по-спокойна, а и разчитането на графиката ще е по-достоверно. Успех!
« Последна редакция: Януари 23, 2007, 12:45:35 pm от seasmilebg »
« Отговор #3121 -: Януари 23, 2007, 15:42:18 pm »
здравейте момичета, може ли някой да ми погледне графиката
Може би е имало О. на 13/14 ден от МЦ, но БТ трябва още да се повиши и да не пада под 36.9.
Ако започне да пада БТ /след това 36.7/ - не е имало О.

ПП.Стойностите са малко и е рано за по-точен коментар.

аха значи ако си остане 36.7 всичко е наред, и колко време трябва да остане такава ако жсичко е наред

*
« Отговор #3122 -: Януари 23, 2007, 15:47:10 pm »
Деси1,нещо ни си разбрала!Ако е имало О ,то БТ трябва да се повиши над37,0 и да се задържи висока .При БТ под 36,9 не е имало О и има някакъв проблем
*
« Отговор #3123 -: Януари 23, 2007, 18:00:21 pm »
Момичета, вижте пак моята графика...уж тестовете засякоха нещо, но май..всичко е било напразно.БТ не се вдига и това е. :( :( Има ли още мъъъничко надежа за мен все пак да имало Ову? :dontknow:
Провери си първо термометъра, може проблема да е в него.
Така изглеждаща графиката показва, че не е имало О./че МЦ е ановулаторен, без кисти/.
Ако искаш, за по-сигурно може да отидеш да те видят на УЗ.

Denis, най-хубавото е, че казваш "без кисти".Какво те кара да мислш така?( задавам ти този въпрос, защото нищичко не разбирам... :()
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #3124 -: Януари 23, 2007, 19:16:29 pm »
Denis, да ти се похваля, този месец въобще нямам БТ 36.9  :lol:! Много, много съм щастлива, че прогестеронът ми се е оправил.
Много, много се радвам за теб.  :D
Дано да е станало

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #3125 -: Януари 23, 2007, 19:23:15 pm »
Денис можеш ли пак да ми погледнеш графиката пак..тая БТ изобщо не се покачва :( възможно ли е при положение че цикъла ми е по-дълъг от 30 дни и овуто да  е по-късно...или вече няма надежда при това положение?
Надежда винаги има, само не се отчайвай - ако нестане този месец - дано да стане другият.
За графиката - теста за О е бил  (+)  на 13 ден от МЦ - това не е много добре - ако ЛХ е високо  много преди О, може да става въпрос за киста. Не съм много сигурна дали е това. Може да са се образували повече от 1 фоликул, и въпреки това да има О.
Само дето по Бт трудно ще се разбере.
За продължителността на МЦ.Всеки МЦ си е сам за себе си - ако е по-дълъг О ще е по-късна /така че пак има надежда/  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #3126 -: Януари 23, 2007, 19:33:38 pm »

аха значи ако си остане 36.7 всичко е наред, и колко време трябва да остане такава ако жсичко е наред
Не е зле, но не е и супер.
Разликата в БТ през ФФ/ЛФ трябва да е 0,4 -0,6 градуса, за да може да кажем със сигурност, че е имало О. и че всичко е наред.
Засега твоята разлика е 0,3, така че още трябва да се покачи БТ.
Ако остане на това 36.7 - може и да не е имало О.
Мисля, че ще се повиши - има време за това.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #3127 -: Януари 23, 2007, 19:36:38 pm »
Денис, БТ днес тръгна нагоре. :blob10:Макар и с 0,10С (днес е 37.0).Това е добър знак нали? :balk_81:
Да, добър знак е . Браво  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #3128 -: Януари 23, 2007, 19:43:08 pm »
Denis, най-хубавото е, че казваш "без кисти".Какво те кара да мислш така?( задавам ти този въпрос, защото нищичко не разбирам... :()
Ако има кисти, обикновенно графиката прави  т.н  върхове - нагоре-надолу и така през целият МЦ - образуват се 4-5-6 върха.
Твоята графика е почти хоризонтална /и затова мисля, че няма киста/,но УЗ показва най-добре какво е положението  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #3129 -: Януари 23, 2007, 20:31:27 pm »
Ако има кисти, обикновенно графиката прави  т.н  върхове - нагоре-надолу и така през целият МЦ - образуват се 4-5-6 върха.
Твоята графика е почти хоризонтална /и затова мисля, че няма киста/,но УЗ показва най-добре какво е положението  :D

Това наистина ме успокоява поне малко.Факт е,обаче, че си усещам десния яйчник и леки придърпвания (а може и вече да превъртам... 8O )...но наистина няма какво да гадаем. Мисля, след като Лелката дойде и отмине да ида на лекар. За сега ще си гълтам бромокриптинчето...
« Отговор #3130 -: Януари 23, 2007, 22:44:38 pm »
Благодаря ти Денис...сега малко се поуспокоих...ами ще чакам още сега и ще меря пък да видим какво ще стане...аз и без това вече претръпнах към това чакане..стана ми вече като навик да бъда търпелива:)
« Отговор #3131 -: Януари 24, 2007, 07:27:34 am »
Denis, да ти се похваля, този месец въобще нямам БТ 36.9  :lol:! Много, много съм щастлива, че прогестеронът ми се е оправил.
Много, много се радвам за теб.  :D
Дано да е станало

И аз така се надявам, но дори и да не е - само като си погледна графикаиа, и това ми е достатъчно, за да ми се оправи настроенитето  :lol:
« Отговор #3132 -: Януари 24, 2007, 10:30:56 am »
Denis, би ли погледнала графиката ми на мен не ми се вижда  изразена двуфазност  :( май няма надежда да е станало :balk_144:
« Последна редакция: Януари 24, 2007, 18:31:29 pm от klaudiq »

« Отговор #3133 -: Януари 24, 2007, 13:58:25 pm »
ох момичета... казвате че ми е ниска БТ 4е е под 36.9 тя ми е 36.7, но аз я меря орално не е ли нормално да е по-ниска

*
« Отговор #3134 -: Януари 24, 2007, 18:27:54 pm »
ДЕСИ1
ох момичета... казвате че ми е ниска БТ 4е е под 36.9 тя ми е 36.7, но аз я меря орално не е ли нормално да е по-ниска
Деси1, не знаех че мериш орално.Да при това положение е нормално БТ да е по ниска ,отколкото БТ,мерена в ануса.Но прочети отговора на Денис в началото на страницата .Там тя ти е обяснила какво всъщност я притеснява относно твоите БТ стойности.
Не се притеснявай това може да е инцидентно и аз съм имала месеци с мен. разлика на БТ в ФФ/ЛФ фаза пък я виж сега .Този месец се получи разлика от 0,5/0,6 десети. Нещата се оправиха ей тъй от самосебе си без доктори и лекарства.Така че спокойно всичко ще се оправи.Дори и да не сте успяли този месец-идва следващият
« Отговор #3135 -: Януари 24, 2007, 18:56:15 pm »
Благодаря ви момичета... много ми е притеснено защото другия месец става година откакто чакам.... дано да стане скоро

*

dardanela

« Отговор #3136 -: Януари 25, 2007, 10:16:33 am »
Защо в бг мама излизат други датите, а на този календар са други, някой по- запознат ако може да ми каже за какво иде реч
*
« Отговор #3137 -: Януари 25, 2007, 12:00:02 pm »
И аз съм шокирана този месец!  8O Температурата ми не се вдига?!?!
Всичките ми графики в ЛФ се качват на 36,7 - 36,8 а този месец за първи път съм се заковала на 36,5 - 36, 6
Защо се случва това?!? Меря вече година и никога не съм имала такива стойности в ЛФ  :?
« Последна редакция: Януари 25, 2007, 14:18:18 pm от ushco »
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #3138 -: Януари 26, 2007, 07:32:38 am »
И аз съм шокирана този месец!  8O Температурата ми не се вдига?!?!
Всичките ми графики в ЛФ се качват на 36,7 - 36,8 а този месец за първи път съм се заковала на 36,5 - 36, 6
Защо се случва това?!? Меря вече година и никога не съм имала такива стойности в ЛФ  :?
Провери си термометъра  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #3139 -: Януари 26, 2007, 07:43:42 am »
Denis, би ли погледнала графиката ми на мен не ми се вижда  изразена двуфазност  :( май няма надежда да е станало :balk_144:
Ако е имало О., според мен е била на 18  ден от МЦ.До тук долу-горе е добре, но БТ трябва още да се вдигне, да е някъде в рамките на 37.0-37.1 - 37,2 и да не пада под 37.0.
Това ще показва, че всичко е наред и че е имало О.
Ако е по-ниска - не е сигурно, дали  е имало О., или ако е имало - има проблем с ЖТ.
Дано да не пада и дано да е станало  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум