0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: По някоя думичка и за моята графика :)
« Отговор #440 -: Юли 17, 2012, 17:52:32 pm »
Еййййй намя скрито-покрито от вас!
Прегледа мина много добре.
Очарована съм от доктора.Прегледа ме и на магарето(то е много яко-движи се нагоре-надолу :balk_56: ) и с вагинален.Тъй като бях на 23 ден от МЦ, а той иска да види лигавицата на матката когато съм в Ову т. е към 11-14 ден ще ходим пак.Ако ми дойде утре ще се втаксаме този месец(те са във почивка от 01-14.08),ако ли не като ми дойде Август ще идем през Септември.Тогава ще направим и спермограма по Крюгер.
Това е мацки !
Много ви целувам  :balk_21: :balk_21:
Тити :balk_21: :balk_21:

Хайде Поли идвай си и ще си чукнем една среща във Тутракан!
« Последна редакция: Юли 17, 2012, 17:55:08 pm от sismondi »
*
« Отговор #441 -: Юли 24, 2012, 13:00:16 pm »
сиси   как  си мила?  ние  сме на  ход  :bed: :bed: :eggsperm: :eggsperm: ве4е  ние ред  за  :bfp: :goodluck: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #442 -: Юли 25, 2012, 16:31:26 pm »
Оххххх какво да ти кажа Поли-в тези жеги направо.....
Мойто момче от няколко дни е с разстроен стомах - сигурно е лапнал някой вирус,отделно има и много работа и направо се прибира едва ходещт.
Надявам се до ден-два да можем да открием ловния сезон.  :balk_21: :balk_21: :balk_21:
*
« Отговор #443 -: Юли 26, 2012, 11:26:10 am »
дано по  бързо се оправя  4е тея  летни  вируси са много  ужасни :? пък и   няма  как  нали сме заплюли  месеца,така  4е  трябва да е наш osi_9 osi_9 osi_9
« Отговор #444 -: Юли 27, 2012, 19:45:50 pm »
Сиска дано хванете зайчето този месец слънчице :bfp: :crossfingers:. Много цунки и успех :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104: :balk_104: :balk_104: :goodluck:
« Отговор #445 -: Юли 28, 2012, 23:20:25 pm »
Обичам те много!Сега си в сигурни ръце и знам че скоро ще се похвалиш  :P yahoo_17 yahoo_17 :bfp:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #446 -: Август 13, 2012, 17:57:31 pm »
как сис  мили4ка?при мен май  и тоя месец  нещата си отиват  към оби4айния   край. :? :bighug: :bighug:
« Отговор #447 -: Август 13, 2012, 23:03:34 pm »
Ами Поли моят край дойде!
Този път едни бооооолки,нямам думи :(
Следващият път!
*
« Отговор #448 -: Август 14, 2012, 16:44:43 pm »
еее аман  от  тая  нахалната.разбирам те  аз съм  винаги с  болки  в леглото  свита на кълбо,4е понякога  и драйфам от болка.и  все  пак  другия месец е нашия нале :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #449 -: Август 14, 2012, 21:46:16 pm »
и  все  пак  другия месец е нашия нали :bighug: :bighug: :bighug:
Дано Поли! Айде идвай си и да си спретнем една среща в Тутракан!
Ние този месец май няма да успеем да идем.
*
« Отговор #450 -: Август 14, 2012, 22:10:01 pm »
дано  да не  ви се наложи  да ходите!! :goodluck: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #451 -: Август 17, 2012, 11:51:32 am »
Сиси ,как си мила?Наглеждам те да знаеш! :D :balk_21:
« Отговор #452 -: Август 18, 2012, 21:47:29 pm »
дано  да не  ви се наложи  да ходите!! :goodluck: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
Дано миличка чул те Господ!!!

Тити добре съм сладка.От 27.08 съм отпуска и се надявам да си почина едно хубавоооооо.Мислим да идем на моренце на Обзор на 25-26.08 живот и здраве.
Ти как си?
« Отговор #453 -: Август 22, 2012, 22:29:51 pm »
Оххххх да му се невиди- то гадостите нямат край!!!
От няколко дни по точно Петък имам един дискомфорт долу,лекичко ми е терсене като пишкам,абе скапано.В Понеделник ходих при позната гинеколожка и и викам-Не знам за теб ли съм или за мъжът ти(той е уролог),Прегледа ме тя и вика не си за мен,за него си.Във Вторник дадох урина-масово бактерии и увеличени еритроцити.Днес пак ходих да пускам урина за посявка.Резултат в Петък.Съмнението е за цистит.А нищо и никъде не ме боли.Само като пишкам ми е терсене.Та от тази вечер ще пия чай "Мечо грозде"
Направоооооо не знам.Ужаст
То в това състояние как да  :bed: ?
*
« Отговор #454 -: Септември 01, 2012, 11:08:10 am »
Еее мила то пък като тръгнат така нещата лоша работа , ама ти оздравявай бързо и хващай мъжо за ущите  и  :bed: :P
« Отговор #455 -: Септември 05, 2012, 19:43:42 pm »
Уффффф вече нямам търпение да идва  :witch: и да ходим при док. да видим какво ще стане със спермограмата и да се почва нещо вече че направо това чакане ме съсипва.
Сега и заради тези бактерии не смея да  :bed: защото ми казаха, да внимавам да не попаднат във влагалището.
Отпуската си изкарах ужасно.Няма ден в който да съм станала след 08:30(аз обичам да си поспивам) и през нощта да съм спала спокойно.
Направо голям купон!!!
« Отговор #456 -: Септември 19, 2012, 20:51:07 pm »
Днес бях на преглед при д-р Богомил Бойчев,тъй като Любомир Бойчев отсъства(а той искаше да ме прегледат м/у 10 и 14 ден).
Имам в Ляво два фоликула - 16мм и 19мм!Даже ме попита дали в рода имаме близнаци.А ние имаме! А и казах,че на мен да имам близнаци ми е Мечта!!!
В Събота пак съм на преглед за да видим дали са се спукали.
*
« Отговор #457 -: Септември 20, 2012, 22:56:40 pm »
сис  пожелавам   ти  ме4тата   за  близна4ета да  се сбъдне ,още този месец!!! :bori_007: :bori_004: :goodluck: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #458 -: Септември 21, 2012, 09:12:11 am »
Сис,късмет и от мен,да са се спукали фоликулчетата и бебоците да са станали. :D
« Отговор #459 -: Септември 21, 2012, 09:33:57 am »
Днес бях на преглед при д-р Богомил Бойчев,тъй като Любомир Бойчев отсъства(а той искаше да ме прегледат м/у 10 и 14 ден).
Имам в Ляво два фоликула - 16мм и 19мм!Даже ме попита дали в рода имаме близнаци.А ние имаме! А и казах,че на мен да имам близнаци ми е Мечта!!!
В Събота пак съм на преглед за да видим дали са се спукали.
Забравих да отбележа, че дебелина на лигавицата беше 6мм, може би заради антибиотика е по тънка.Нормалното за този период било 8мм
poli123 и TITKO благодаря ви милички.