0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Дали съм бременна - 3-та част?
« Отговор #360 -: Април 14, 2011, 17:19:34 pm »
Magi това на мене не ми го казвай...За "бебеправенето" така мразена дума от мене се обявих още преди 1 месец,а относно тестовете правя ги лично аз след закъснение...
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
« Отговор #361 -: Април 14, 2011, 17:30:09 pm »
цигу и magi_st, напълно сте прави!

Заблудата идва, че някои момичета виждат положителен тест около 10-11 ден след овулация, когато наистина са бременни и всички решаваме, че и при нас ще бъде така. А и в много сайтове има галерия на ранни положителни тестове и това също заблуждава. Но наистина трябва да си пазим нервите и да имаме търпение, защото ако сме бременни успешно, ще си бъдем такива до успешното раждане... А ако не сме и 100 теста да направим, нищо няма да се промени...

« Последна редакция: Април 14, 2011, 18:20:50 pm от polisia »
« Отговор #362 -: Април 14, 2011, 21:23:21 pm »
И ето всички надежди отидоха по дяволите  :( :( :( :(
Резултат 0.100  :( :( :( :(
Много съжалявам за резултата  :( Знам как се чувсташ!
И аз днес съм на 11ти ден от овулацията и нямам търпение да НЕ ми дойде! И като съм на тази тема искам да попитам дали при закъсняла овулация да очаквам да ми закъснее и цикъла? Обикновено е 26-28 дни при овулация около 14тия! Но този месец овулацията ми беше на 17тия ден и предполагам че това ще удължи цикъла ми 8O

*
« Отговор #363 -: Април 15, 2011, 01:05:19 am »
Да удължава се цикъла linapoli , при мен се случи точно това , а аз си мислех че вече си е закъснение.
« Отговор #364 -: Април 15, 2011, 10:49:51 am »
Да удължава се цикъла linapoli , при мен се случи точно това , а аз си мислех че вече си е закъснение.
И аз така предположих  :? Благодаря!

« Отговор #365 -: Април 15, 2011, 15:05:22 pm »
Здравейте на всички,нова съм тук и ще ви помоля за помощ.Имам следният проблем:Пих Клостилбегит един курс,докато го пиех тестовете за овулация ми показваха две черти но едната по бледа от другата.Спрях с  лекарството и сега има само една черта,настъпила ли е овулация след като не излязоха две еднакви черти?Да продължавам ли да правя тестове?Може ли да съм забременяла и да не отчита правилно теста за ОВУ?Моля помогнета?Мога ли да пия пак още един пат този месец Клостилбегит ако имам тези дни две еднакви черти на теста за ОВУ?
*
« Отговор #366 -: Април 15, 2011, 15:26:09 pm »
valentina todorova правена ли ти е цветна снимка ,защото до колкото знам това лекарство се приема само след направена такава ,защото може да ти създаде големи проблеми след това,ако са ти запушени тръбите.Не си обяснила колко ти е дълъг цикъла , от кога почна да правиш тестове и всякакви такива подробности?
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #367 -: Април 15, 2011, 15:29:12 pm »
Аз доколкото знам се пие по определена схема. Не може сама да си назначаваш по което време от цикъла ти харесва! А относно това дали е настъпила овулацията - би трябвало щом приемаш Клостилбегит да те следят на ултразвук, а не сега да се чудиш...
« Отговор #368 -: Април 15, 2011, 15:54:55 pm »
Не ми е правена снимка гледат ме само на ултразвук,казват че всичко е наред само че на мен ваобще не ми е добре,аз вече имам едно дете при него нямах проблем със забременяването,какво да правя,ако доктора не е изчислил правилно кога да пия хапчетата и сега какво е станало с организма ми?
*
« Отговор #369 -: Април 15, 2011, 16:01:39 pm »
Не може само  с ултразвук да се прецени, може би след първата ти бременност нещо се е променило или пък при съпругът ти , на него правили ли сте спермограма?Ами по добре си смени лекаря щом така ти назначава лекарства.Никой не може да ти отговори какво се е случило с организма ти или как е трябвало точно да го пиеш , това само някой по кадърен лекар може да ти го установи.
*
« Отговор #370 -: Април 15, 2011, 18:08:35 pm »
Не ми е правена снимка гледат ме само на ултразвук,казват че всичко е наред само че на мен ваобще не ми е добре,аз вече имам едно дете при него нямах проблем със забременяването,какво да правя,ако доктора не е изчислил правилно кога да пия хапчетата и сега какво е станало с организма ми?

Само не разбрах кога пиеш Клостилбегита-от кой до кой ден на цикъла?
И как така го пиеш без направена цветна снимка на тръбите и спермограма на мъжа ти?
*
« Отговор #371 -: Април 16, 2011, 01:03:05 am »
valentina todorova аз пък предлагам да с направиш една хубава консултация със специалист...Тук надали някой ще успее да то помогне...За много неща момичетата помагат и дават прекрасни съвети,но твоя случай според мене си е за специалист...
« Отговор #372 -: Април 16, 2011, 10:29:12 am »
Момичета, колкото и да ме е срам ще ви задам един въпрос...  :?
Вчера следобед си правих тест за бременост, който записах като отрицателен в графиката ми, защото излезе само една черта в рамките на посоченото в инструкциите време. Тъй като бях на работа прибрах теста в чантата и след часове вкъщи го извадих да го изхвърля и за мое учудване имаше втора много бледа черта  8O Да се надявам ли според вас теста да е положителен? Днес сутринта направих тест със сутришна урина и е отрицателен...

*
« Отговор #373 -: Април 16, 2011, 12:20:37 pm »
Linapoli, мисля че теста е показал правилно, съжалявам  :(

*
« Отговор #374 -: Април 16, 2011, 12:41:03 pm »
Теста си е бил (-) но направи още един за всеки случай....
« Отговор #375 -: Април 16, 2011, 12:53:13 pm »
Теста си е бил (-) но направи още един за всеки случай....
Linapoli, мисля че теста е показал правилно, съжалявам  :(
Благодаря ви за откровеността... И аз така мислех, но просто толкова много се надявам всеки месец, че непрекъснато ми се иска да виждам двете чертички. А до цикъла ми има още ден-два, днес ми е 13ти ден от овулацията, но имам доста симптоми, които ме карат да мисля непрекъснато, че се е получило този път. Затова почнах и с тестовете толкова рано!

*
« Отговор #376 -: Април 16, 2011, 14:14:48 pm »
В графиката ти пише,че си имала неменструално кървене...Еми дай Боже да е имплантационно кървене това....Мери Бт и много късмет ти желая...За теста е раничко наистина...Изчакай закъснение поне 2-3 дни и направи нов тест....Стискам палци и да ни кажеш какво става....Късмет.....
« Отговор #377 -: Април 16, 2011, 14:37:01 pm »
В графиката ти пише,че си имала неменструално кървене...Еми дай Боже да е имплантационно кървене това....Мери Бт и много късмет ти желая...За теста е раничко наистина...Изчакай закъснение поне 2-3 дни и направи нов тест....Стискам палци и да ни кажеш какво става....Късмет.....
Благодаря Мими! Както казват: От твоята уста в Божиите уши!
Ще ви държа в течение! Пожелавам на всички много положителни тестчета :)

*
« Отговор #378 -: Април 16, 2011, 17:19:10 pm »
БЛАГОДАРЯ и дано се окажа права...Стискам палци.... :bighug:
*
« Отговор #379 -: Април 16, 2011, 17:59:08 pm »
Записвам се в тази тема, защото с риск да ви обидя това с тестовете ми звучи много забавно. Понеже съм същият щрудел когато наближи датата на лелката, и когато много бавно започват да текат минутки и дните, когато всичко става признак на нещо, когато киселините са повод за радост и прочие, ще наминавам да виждам че не съм само аз откачена (в добрия смисъл, разбира се). Надявам се да нямате нищо против. Аз вече си правя тестове по-скоро за психическа устоийчивост: да си видя отрицателния тест и да се успокоя. Знам че ги правя рано, знам че нищо няма да покажат по това време, и че е безсмислено да харча пари, но някак се успокоявам. Ако ми се появи втора черта сигурно ще направя инфаркт и инсулт едновременно.

П.П. А и ми харесва да чета за положителни тестове, пожелавам ги на всички!
« Последна редакция: Април 16, 2011, 18:01:43 pm от lili2011 »