0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
...Чудя се още за утрогестана. Сутринта личния каза че не може да ми пусне кръвен тест - това трябвало АГ да го направи. Ама той е следобяд - ако мога да се измъкна от работа, ще отида, макар че съм в съмнение дали ще ми даде
Здравейте мили мои. Лиони, мерси за закуската - ще си хапна.Аз съм горе долу добре - нищо не ме боли засега, кървенето май спря, само от време на време се розовее на тоал. хартия. Пия нош-па само. Чудя се още за утрогестана. Сутринта личния каза че не може да ми пусне кръвен тест - това трябвало АГ да го направи. Ама той е следобяд - ако мога да се измъкна от работа, ще отида, макар че съм в съмнение дали ще ми даде Ох не знам - дано бебо да е добре и скоро да го видя на ехографа с тъпкащо сърчице а снощи с моя с това сърчице, май омотахме допълнително нещата. Аз мислех че е спряло кървенето, защото следобяд и вечерта нищо нямаше, и тя стана една...
ОхИвана,не мога да те разбера....Искаш помощ ,а ти самата не се пазиш....Как може с кървене да ти хрумне секс да правиш???Момичетата ти казаха,да лежиш,да си пиеш но-шпа,да слагаш утрогестан и ПЪЛНО спокойствие.....нали искаш това бебе??Помисли си над думите ми и бъди по отговорна...Успех
Здравейте,момичета!Аз снощи погостувах малко в С.Загора(да си видя и племенника ) и се върнах скоро.Имаме си плодно сакче-7,7/11,2мм.Малко сме малки за седмиците(6 г.с.),но не ми каза,че е нещо притеснително.За болките в корема ми изписа утрогестан и папаверин.На 10.01.11г. трябва вече да чуем и пулса Иванита,аз също те съветвам за си вземеш утрогестан.На мен ми го изписаха в ударна доза,макар да нямам прокървяване,а само болки-3 пъти на ден по 2 капсули вагинално.Стискам ти силно палци,дано всичко е наред.Сега си почивай много и гледай повече да лежиш!!!И ако трябва и до третия несец-никакъв секс.Аз като попитах доки за секса,само да му беше видяла физиономията Абе разрешини,но при условие,че сме много,ама изключително много внимателни.Лека вечер,момичета!честито Краси дано всичко и при теб е о.к аз също видях моето преди седмица в 5 г.с. само че пък на нас ни казаха че сме по-големи като за 6 г.с и на 3-ти януари дано чуем Иванита относно секса моят доки каза че е най-добре да се въздържаме,но ако нещо много неможем изключително нежно и с предпазни средствапоздрави на всички момичета