0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тема 6
« Отговор #640 -: Февруари 02, 2011, 19:11:57 pm »
Моми4ета
« Отговор #641 -: Февруари 02, 2011, 19:17:48 pm »
Днес на 8-ми ден от цикьла бях на цв.снимка.Нямаше отклонения от нормалното,но си ме заболя доста.Не знам дали е нормално да кьрвя,но докато се прибер за 4ас и половина,намокрих обилно преврьзката.Имаше и голям сьсирек-2-3- см.но не кьрвав,а с кафеникав цвят.Преа декември беше моето неуспешно икси,завьршило с биохим бременност.Цикьла ми след него беше мн.болезнен,но оскьден.Следващия М ми беше след 28 дни-дали е вьзможно те4ността,ковто се вкарва за снимка,да е помогнала този сьсирек да бьде изхвьрлен?Никога до сега не ми се е слу4вало такова нещо?
« Отговор #642 -: Февруари 02, 2011, 19:33:04 pm »
Дани, ще се възползвам, че днес си имала ЦС, да те попитам - имам записан час за същото в 14 ч. - това какво значи - че тогава трябва да отида, или по-рано, за да ме подготвят?
Не ми казаха, а и аз не се сетих да попитам? Благодаря.
Важното е, че ти е хубав резултатът! Пък дано утре да си забравила за болката и кървенето!
« Отговор #643 -: Февруари 02, 2011, 19:37:32 pm »
Това, което се сещам при моето ходене е, че отидох и легнах на гладен стомах, а ми казаха впоследствие, че е трябвало нещо да хапна...И мен ме боля 3 дни след това.
*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
« Отговор #644 -: Февруари 02, 2011, 19:50:58 pm »
Днес на 8-ми ден от цикьла бях на цв.снимка.Нямаше отклонения от нормалното,но си ме заболя доста.Не знам дали е нормално да кьрвя,но докато се прибер за 4ас и половина,намокрих обилно преврьзката.Имаше и голям сьсирек-2-3- см.но не кьрвав,а с кафеникав цвят.Преа декември беше моето неуспешно икси,завьршило с биохим бременност.Цикьла ми след него беше мн.болезнен,но оскьден.Следващия М ми беше след 28 дни-дали е вьзможно те4ността,ковто се вкарва за снимка,да е помогнала този сьсирек да бьде изхвьрлен?Никога до сега не ми се е слу4вало такова нещо?

Това е лигавица, спокойно. Нормално е, не се притеснявай. Може да продължат да излизат разни парцалчета 2-3 дни.

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
« Отговор #645 -: Февруари 02, 2011, 20:27:09 pm »
Самураи,няма нужда от предв.подготовка,влизаш направо и запо4ват процедурата.
« Отговор #646 -: Февруари 02, 2011, 20:55:05 pm »
Нека да кажа и аз какво се случи днес с моето ходене до личната и къде ли не още ... Последно отидох при гинеколог , който ми написа някаква диагноза и така.Не можело да се пише в болн.лист стерилитет , защото според законодателството ни такава болест нямало  8O Бих коментирала , но ще замълча!Личната така ме ядоса - голямо дърпане се дърпа.Обясни ми 100 пъти ,че от клиниката били длъжни да ми издадат още при старта на процедурата ...Обясних и че се дава след пункцията , но тя си знаеше нейното ...Голям зор видях с този болничен.А не се сеща как предната седмица като бях болна тя ми даваше , но аз отказах , защото трябваше да съм на работа ...Пфууу
Нагласихме багажа и утре сутринта тръгваме.Имам час за 11.30 ч.при д-р Стаменов и явно първо ще е прегледа , а после евентуално ще се пускат хормони ...
Дано не ме завърнат и отложат , много се притеснявам ...
« Отговор #647 -: Февруари 02, 2011, 21:25:51 pm »
Евита, успокой се вече и успех утре! Дано да ти се наредят нещата и всичко да завърши благополучно!  :cuddle:
имам записан час за същото в 14 ч. - това какво значи - че тогава трябва да отида, или по-рано, за да ме подготвят?
Не ми казаха, а и аз не се сетих да попитам? Благодаря.

То няма подготовка за снимката. Нали ти казаха за свещичките. Слагаш една вечерта, една сутринта и една преди снимката. Обаждаш се на регистратура, после се обаждаш на 4ти етаж на секретарките, за да повикат лекар и слизаш да чакаш при рентгена. Аз имах час за 15.30, но понеже пристигнахме по-рано се обадих веднага. Д-р Шефкетова беше в рентгена и минах преди уговореният час! Желая ти успех, леко да мина и да са ти добри резултатите.
За кървенето - нормално е. Аз кървях слабо, но за това пък цели три дни. Иначе дискомфортът отшумя до края на същият ден в който беше снимката.
« Отговор #648 -: Февруари 02, 2011, 21:49:40 pm »
Благодаря за подробното насочване osi_9 . Казаха ми само за свещичките - третата да си я нося там. За първи път правя нещо в клиниката и не съм наясно с порядките там все още. Много сте отзивчиви!
*
« Отговор #649 -: Февруари 02, 2011, 22:34:00 pm »
Нагласихме багажа и утре сутринта тръгваме.Имам час за 11.30 ч.при д-р Стаменов и явно първо ще е прегледа , а после евентуално ще се пускат хормони ...
Дано не ме завърнат и отложат , много се притеснявам ...

Стискам палци всичко с теб да е наред, а относно хормоните ако сте пристигнали по-рано, по-добре ги пусни преди прегледа, така ще ти станат по-бързо резултатите и на обяд ще те боцнат.
Вярвай че всичко ще е наред и така ще бъде!
« Отговор #650 -: Февруари 02, 2011, 22:37:10 pm »
Евче,знаеш че те следя изкъсо....и такива притеснения да ги нямаме,момиченце  :balk_163:!
Успехът този път ще е 100%, аз вярвам!
Много стиснати палци от мен!
-Това е невъзможно - казала Причината.
-Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
-Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
-Опитай... - прошепнала Мечтата.
« Отговор #651 -: Февруари 02, 2011, 22:45:14 pm »
Благодаря за подробното насочване osi_9 . Казаха ми само за свещичките - третата да си я нося там. За първи път правя нещо в клиниката и не съм наясно с порядките там все още. Много сте отзивчиви!

За нищо, то и аз съм нова. :) И добре че са момичетата по форумите, че да се ориентирам. Иначе уж съм оправна, но като ида в клиниката и се шашкам, а и все се страхувам да не притеснявам персонала...Но хората са любезни и с питане всичко се оправя! :)
*
« Отговор #652 -: Февруари 02, 2011, 23:08:35 pm »
Здравейте и от мен!В събота мина моята оперативна хистероскопия в клиника Малимов,мога ли без да досаждам много само да Ви попитам нещичко :balk_160:.След хистерото ми е ясно че се изчиствам в момента и кървя,Но ме интересува цикъла колко време се бави след това. Много Ви благодаря предварително и Ме извинете ако съм ви се сторила смотана!Просто съм притеснена колко време се карви след Хистеро :balk_91: 
*
« Отговор #653 -: Февруари 02, 2011, 23:14:10 pm »
Мрави, след хистероскопията кървих 1-2 дни, след което кървенето премина в зацапване. Може би има значение и това, какво точно е правено при хистероскопията.
Менструацията ми дойде на време, не е имало закъснение.
« Отговор #654 -: Февруари 02, 2011, 23:16:21 pm »
След хистерото ми закънся 5-6 дни.

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
« Отговор #655 -: Февруари 02, 2011, 23:22:56 pm »
След хистерото, МЦ ми дойде навреме.
*
Re: Пацентки на клиника Малинов / Надежда -тем
« Отговор #656 -: Февруари 02, 2011, 23:25:04 pm »
Благодаря ви момичета за бързите отговори.Аз от събота още ми е като зацапване и за това реших да Ви запитам.Махнаха ми полип и сега съм на преглед чак 9-10 ден след като ми дойде цикъл.
« Последна редакция: Февруари 02, 2011, 23:27:21 pm от mravi »
« Отговор #657 -: Февруари 03, 2011, 09:48:56 am »
Эдравейте и от мен.От скоро съм в таэи клиника и искам да попитам.Предстои ми цв.снимка и кога трябва да се обадя-на 1 ден от цик или доста по-рано?Имам правени 2 в др.клиники и съм вэемала час когато ми дойде.
« Отговор #658 -: Февруари 03, 2011, 11:05:23 am »
Като ти дойде се обаждаш и си записваш час за 5-10 ден /обикновено 8-ми ден/. Задължително трябва да бъде чист ден.

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
*
« Отговор #659 -: Февруари 03, 2011, 12:34:36 pm »
Здравейте!Да се запиша и аз към тези за фотото.Утре в 15,00ч.ще ме снимат и се надявам всичко да мине безболезнено и безпроблемно!
Благодаря  за споделеното инфо относно цветната снимка,тъй като съм новак  в клиниката.
Успех на всички колежки!