Mishanta,
Върнаха ми 3 ембриона на трети ден с изключително тежки прогнози, така, че гореспоменатия етичен въпрос не засяга мен. Никой не е допускал, че въобще един ембрион ще се захване, а пък за еднояйчни + разнояйчни да не говорим, но това е отклонение от темата, държах да се знае просто, че го зачекнах несъзнателно в предишни постове!
Именно защото искам най-доброто за децата си не съм записала ЖК при гинеколожката в близката поликлиника. Избрала съм опитен гинеколог в добра клиника. При всеки преглед се прави подробен анализ на всеки от органите на бебетата / с изключение на сърцето/, прегледите ми са през 2 седмици именно заради рисковата бременност. Обадих се за въпросната професионална консултация казаха края на 20та седмица най-рано, тогава ми е и часът при доц. Томова /както вече написах/, преди това нямало смисъл да се ходи, слушам и изпълнявам!
Само да вметна, че след 21ва седмица за мен абортът си е раждане....
Явно някои от вас допускат, че съм емоционално лабилна страхливка и за тва видиш ли щото ме е страх от действителността не искам да се следи всичко, напротив! Просто исках да знам какво повече дава като информация този преглед от регулярните, на които ходя и с каква сигурност анализът е точен. Много от вас са ми дали изключително изчерпателна информация, за която, сигурна съм, всички, които са били незапознати като мен до момента, в който са я прочели са изключително признателни и благодарни.