Темата, наистина малко поизгуби смисъл
. Що се касае до Стокке-то, колкото и смешно да изглежда тази количка,не мисля, че някой може да говори каква е, докато не я побута малко. И смея да кажа, че за бутане е страхотна. Ползвах такава известно време на заем, докато моята беше на ремонт. Тук никъде не видях,обективно да се коментират качествата и недостатъците й. Вярно е, че много хора в БГ имат навика да демонстрират несъществуващ стандарт, дори с неща като детски колички/да не говорим за дрехи с етикети на световно известни марки, които нямат нищо общо с истината/, но това не означава, че тази количка няма качества. В крайна сметка всичко опира до възможности и изисквания. И никой не може да ме убеди, че разполагайки с достатъчен финансов ресурс,без да му се налага да спестява от други неща, няма да си купи това, което харесва.
Ето например, аз я взех назаем от приятелка, която получи чисто нов джип, като подарък когато роди,на която само един тоалет със аксесоарите, струва повече от Стокке-то. Просто нейния стандарт е такъв, и не съм очаквала да си купи количка от 300-500 лв, защото има по -важни разходи.
Аз не бих се наела, да коментирам колко пари са прекалено много, защото разсъждавам от позицията само и единствено на моя джоб.