0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Успешна Януарска темичка с много +++++ /17.01-23.01/
« Отговор #120 -: Януари 21, 2011, 21:52:59 pm »
Ами да, тази година всички ясновидци по новините казаха, че ще има бум на бебета и мнооооооооого близнаци, така че залявайте се и неискам да чувам никоя да се отказва или предава  :D :wink:
*
« Отговор #121 -: Януари 21, 2011, 22:01:25 pm »
Не знам, нямам ясновидски способности, но имам вътрешно усещане, че ще ни бъде на късмет.  :D Дай Боже!
Миналия ден една приятелка, пред която бурно изразих емоциите си, каза: "В критическа ли навлизаш, или просто си откачила?" Малко останахме позитивно настроените личности, но аз все си мисля, че първо трябва да повярваш в чудесата, и после да чакаш да се случи чудо и на теб! Още веднъж желая на всички ви сбъднати мечти! :bighug:
« Отговор #122 -: Януари 22, 2011, 02:45:39 am »

Дори миналата вечер сънувах, че си правя три теста и трите бяха с две черти. Станала съм пълно куку от следене за симптоми и безкрайни надежди... osi_15

Миличка хич не си куку аз така сънувах в месеца в който забременях,че съм бременна и то 1-2 дни след ову-то точно.Така че аз си мисля ,че много скоро ще ни се похвалиш ,знаеш че жените имаме много силно развита интуиция,но за всеки случей  :crossfingers:
Serendipity и на теб ще стискам силно палчета всичко да мине по най-добрия начин
Лека нощ :countingsheep:
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
« Отговор #123 -: Януари 22, 2011, 08:34:05 am »
Добро утро, момичета.

Мила sonyaa, благодаря ти за подкрепата!  :sunshine:
Явно сънят ми няма да се сбъдне този месец. Сутринта станах 1 час по-рано и БТ беше още по-ниска. Вчера се надявах да съм имала имплантационен спад, е да - ама не!
Надявам се другия месец да бъде успешен. Но и все повече се убеждавам, че без медицинска помощ май няма да стане при мен...

Аз след малко отивам на работа... Пожелавам ви хубав, спокоен ден!
« Отговор #124 -: Януари 22, 2011, 08:38:56 am »
Добро утро сладурки, аз тази сутрин ще хапвам палачинки. Ето и на вас :):) Хубав ден на всички, изпълнен с много положителни емоции

« Отговор #125 -: Януари 22, 2011, 08:44:16 am »
Добро утро,
Рени и аз ще си взема палачинки,
Момичета на листовката на Витамин В комплекс пише че може да оцвети урината, дпоред вас това ще влияе ли на тестовете за О?
Лек ден
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #126 -: Януари 22, 2011, 09:16:10 am »
Добро утро момичета!
Не съм писала одавна,но няма и какво.Идвам да ви почерпя,че днес помъдрявам с още една година!

В момента съм толкова развълнувана,че едвам виждам буквите от сълзите в очите ми.
Като дойдох на компа на стола намерих подарък от дъщеря ми,а като пуснах компа и видях десктопа вече се разплаках.Направила ми беше стотици пожелания... нямам думи.
Желая ви лек и успешен ден!Изчезвам на работа.

<br />
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #127 -: Януари 22, 2011, 09:23:38 am »
Добро утро и от мен. Е, вярно е, че както за Polisia и моето "добро утро" не е много добро.За съжаление и моят спад определено не е бил имплатационен на какъвто се надявах. Poli напълно те разбирам миличка и аз се чувствам като теб в момента-тъжна, ядосана, плаче ми се... но... борбата продължава /може би/ - в момента съм объркана и незнам.
Затова ще нападна хубавата закуска от Ренито и ще се натъпча за да се поуспокоя малко. Пък и това, че съм на работа днес се надявам да е от полза за емоционалното ми състояние повече отколкото вреда. Е, май доста песимистично стана, за което ви се извинявам, но няма на кого друг да споделя.

Титинка
Честит рожден ден мила, пожелавам ти много здраве, щастие, и още едно такова обичливо хлапе да те гушка за следващият ти рожден ден. Целувки

P.S. Моничка, сладката ми тя- бързо оздравявай слънце !
Serendipity   :welcome_1:  и се надявам да не стоиш много тук, че ... уффф някои вече сме ветерани за съжаление  :(
Млъквам и изчезвам вече наистина. Прегръщам ви

« Отговор #128 -: Януари 22, 2011, 09:57:14 am »
Здравейте милички!
Рени благодаря за палачинките,сядам при вас веднага
Йолинка да не би термометъра нещо да се е повредил мила,може нещо нещо да се е прецакал,лично на мен ми се е случвало,не мисля че това е реална  БТ.
Титинка  :hbirth:бъди много здравичка,щастлива и в скоро време получиш най прекрасния подарък едно пухкаво бебче,а може и двечки  :)
Serendipity нека всичко след лапарото си дойде на мястото и изживееш най прекрасната бременност  :crossfingers:
 polisia не бързай да отписваш месеца,самата ти си гледала колко откачени графики има и на края  :bfp: дано и при теб да се получи така.
Лиони не мисля че витамините могат да повлияят на тестовете,мисля че в инструкциите пишеше от кои точно лекарства се повлияват
Желая ви лек ден муцки и само положителни мисли !

Вярвам!!!!
*
« Отговор #129 -: Януари 22, 2011, 10:07:15 am »
Добро съботно утро и от мен! :bighug:
sonyaa, titibar, ioly, bebeshori, благодаря ви от сърце за пожеланията, да ви се връщат и на вас! Прегръщам ви!
Тити, Честит Рожден Ден на теб! Желая ти здраве, щастие и сбъдване на най-съкровенните ти мечти!
« Отговор #130 -: Януари 22, 2011, 10:15:16 am »
Titibar, честит рожден ден! Да си най-вече здрава, все така щастлива-както се чувстваш сега..и много обичана.. Дано на следващият ти рожден ден до теб да спинка сладко сладко едно малко същество! Дъщеря ти е страхотна, щом е успяла да те развълнува толкова много :) Поздравления

Йоли, и аз мисл

*
« Отговор #131 -: Януари 22, 2011, 10:19:59 am »
Сутринта станах 1 час по-рано и БТ беше още по-ниска. Вчера се надявах да съм имала имплантационен спад, е да - ама не!

Ако станеш един час по-рано, добавяш 2 десети. Така всичко си идва на мястото. Не се предавай без бой.

Поздрави на всички! Момичета мисля ви и следя какво се случва покрай вас, да знаете.

Титинка, хубав празник, и все така прекрасни вълнения!

Йоли, нещо термометъра не е наред, според мен ... или прогестерона още не се е наместил. При мен беше така след един по-дълъг цикъл, но после се наместват нещата. Не ти ли предписаха пак някакъв препарат за втората фаза?

Прегръщам вииииии
*
« Отговор #132 -: Януари 22, 2011, 10:22:16 am »
Привет и от мен ,момичета .
Рени палачинките са страхотни ,благодаря за което.
Тити  :happy_birthday_1: :bighug:,пожелавам ти много здраве и тази година само положителни емоции и скоро да ни зарадваш.
« Отговор #133 -: Януари 22, 2011, 10:49:17 am »
Добро утро!
Ренка мерси за палачинките-присъединявам се и аз.
Тити  :happy_birthday_1:.Пожелавам ти каквото ти е на сърце това да ти е и в ръце!
Serendipity  :welcome: и дано наистина не се задържаш дълго тук.
Йолка миличка наистина вземи да провериш този  термометъра.Преди няколко цикъла и моя се прецака-такава графика се оформи докато разбера причината osi_12.
Момичета моля ви никакво отчаяние.Когато вие се отчаяте и моята надежда спада.Нали за това сме тук-да се подкрепяме и да разчитаме една на друга.Повече повитимизъм и всичко ще се нареди. :bighug:
Приятен почивен ден!

*
« Отговор #134 -: Януари 22, 2011, 11:02:40 am »
Добро утро и от мен.
Рени, иличка благодаря за палачинките. Сядам на масата да си взема от прекрасната закуската.
Serendipity:welcome_1:. Пожелавам ти много бързо да се преместиш в другата тема.
Тити:balk_19:. Пожелавам ти да си много здрава, много щастлива и другия рожден ден да го посрещаш с нов член семейство.
polisia, и аз съм имала такива по-ранни измервания на БТ. Дори това е в месеца в който се оказах бременна, така че ето какво пише за БТ измерена по-рано от обикновено: Ако сте се събудили по-рано, измерете температурата и добавете една десета от градуса за всеки половин час останал до всекидневното Ви нормално събуждане . Така че мила не се шашкай. И както ти е писала и Снежи, съвсем си е наред.
Мони, бързо да оздравяваш.
Незнам дали не пропускам някого, ама ако е така моля за извинение. Пожелавам ви един хубав ден, макар и снежен. Много стиснати палчета на всички и доза вирусчета от нас  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*
« Отговор #135 -: Януари 22, 2011, 11:25:32 am »
Добър ден и от мен, Реничка палачинките са страхотни  :D,
Тити жива и здрава миличка и все така цялото ти семейство да те обича и изненадва
Аз отивам да домакинствам Лек ден сладурки
*
« Отговор #136 -: Януари 22, 2011, 12:10:03 pm »
tucy, mariq_81, благодаря ви за милите думи, дано скоро всички се преместим от тази тема!  :bori_008: :bighug:
« Отговор #137 -: Януари 22, 2011, 12:10:40 pm »
Йоли, исках да кажа, че и аз мисля, че термометъра ти е развален, купи си нов :) Стискам палци

« Отговор #138 -: Януари 22, 2011, 14:07:14 pm »
Добър ден и от мен :) Идвам да се запиша и аз към ловуващите от този месец започнахме с мойто мъж бебеправенето.Вчера ходих на гинеколог и ми установи с видеозон овулацията и ми предписа фолиева киселина и едни разтворчета за промивка Розалгин понеже имам малко бяло течение,но нищо сериозно.Та сега работим усилено до колкото е възможно като се върне мъжо от работа :) Стискам палци на всички и само  :bfp1:  :D
:)))
*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
« Отговор #139 -: Януари 22, 2011, 21:09:49 pm »
Тити мила биди все така здрава, обичана и щастлива нека винаги има някой до теб който да те развълнува толкова силно колкото днес златното ти момиченце,ах ами какво липсва при вас само един юнак който да ти къса нервите пожелавам ти го от сърце нека през новата година да сте не трима а четирима! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :babyflips: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :balk_12: :balk_14: :balk_19: