0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Януарска късметлийска темичка /24.01.--30.01/
« Отговор #20 -: Януари 24, 2011, 22:18:40 pm »
Здравейте и от мен дано има много положителни графики ivanita мила как мина прегледа днеска :)
« Последна редакция: Януари 24, 2011, 22:25:39 pm от geri_8819 »
« Отговор #21 -: Януари 25, 2011, 00:01:16 am »
честито Иванитка много се радвам за вас и стисках силно палци
страхотно настроение ме обвзе като видях че си имате  :heartbeat:
аз това си мислих вчера че най-вероятно просто си вървите малко назад
дано всичко занапред да е О“к
« Отговор #22 -: Януари 25, 2011, 06:48:57 am »
Добро утро поспаланки
Хайде на закуска
Иванита- радвам се че всичко е наред
Спорен ден на всички
« Отговор #23 -: Януари 25, 2011, 07:35:00 am »
Добро утро момичета,
Мерси за закуската и пожелавам спорен ден на всички.

Мила Иванитка, толкова много се радвам за теб, за вас.. :bighug: Дано малкото сладко сърчице да бие все по-силно и по-силно и да ви кара да се чувствате горди и щастливи от това чудо което ви се случва.

Хайде лек ден от мен!
Краси

« Отговор #24 -: Януари 25, 2011, 08:57:38 am »
Добро утро и от мен мацки!
Лъвче прекрасана закуска,хвърлям се на масата, че съм прегладняла  :hungry:.
Момичета да питам нещо -от 3-4 дни се чувствам мнг уморена  :balk_144:, отпаднало ми е,спи ми се :balk_126:,е снощи в 20:30 едва гледах,а сутрин се събуждам към 5-6 часа уж съм се наспала и пак продължавам да спя.На работа не е толкова натоварено(било е мнг по-зле)да кажа че се изморявам толкова.
Какво ще кажете? :ask:
Лек и спорен ден на всички  :bighug: :balk_21:

п.п.  Ивче честито ти сърчице.
« Последна редакция: Януари 25, 2011, 09:21:56 am от sismondi »
*
« Отговор #25 -: Януари 25, 2011, 09:05:54 am »
Добор утро момичета .
Лиони както винаги раннобудна и си сервирала закуската -благодаря ти за което .
Иванитка ,много се радвам за хубавите новини,честито ти сърчице .
Лек ден от мен .
*
« Отговор #26 -: Януари 25, 2011, 09:11:13 am »
Добро утро сладурки, божеее ама аз съм пропуснала вчера да пиша, явно съвсем съм изкукала  :lol:
Благодаря на всички за пожеланията, да ви се връщат стократно  :D
Лионка благодаря за закуската, вече е на място, Моничка благодаря ти и на теб за страхотната темичка, сигурно ще е късметлийска, ето че и започнаха да валят хубавите новини. Шкембе, Иванита честити ви сърчица милички все такива хубави новини да ни носите, Иванитка видя ли мила, тия доктори само гледат да дърпат пари от касата, разбира се че второ мнение винаги трябва да има.
Лионка, незнам и аз точно как стоят нещата с големината на фоликулите, доколкото съм чела някъде около 20мм се пукат, но и аз тези дни ще ходя и ще питам, не че много им вярвам на нашите тука в Русе, ама сега нямам възможност да отида при моя доктор в Плевен  :(.
Сисмонди и аз се чувствам отпаднала, това е заради времето мила, не се притеснявай, пък и толкова празници имаше, той организма ни се изтощава.

А къде изчезнаха Сарито и Петето  :ask:
Миме да ти е жив и здрав рожденика и както Йоли е написала, скоро да стане татко  :wink:
Лек ден милички, че май пак много се увлякох, ако може ме сложете в Ловуващи :wink:
*
« Отговор #27 -: Януари 25, 2011, 09:38:42 am »
Добро утро момичета-кокичета :) Един прекрасен, снежен, зимен ден ви желая!
Ивка, това е най-прекрасното нещо за една жена сигурно, когато чуе сърцето на бебенцето си, което носи...много се радвам за Вас...Бог да ви пази  :crossfingers: yahoo_17
*
« Отговор #28 -: Януари 25, 2011, 09:40:07 am »
Добро утро и от мен! Седмицата започна с хубави новини, дано все така да ни върви!
Приятен и спорен ден ви желая! :bighug:
« Отговор #29 -: Януари 25, 2011, 10:09:56 am »
Добро утро момичета,

Много хубаво е когато прочетеш такива новини- браво Иванитка, не съм се и съмнявала. :):) Леко бременеене и да се торпмозиш по-малко

Хайде девойки, не се срамувайте, а изкарвайте положителните тестчета :)

*
« Отговор #30 -: Януари 25, 2011, 10:19:45 am »
Привет щъркелчета!
Ивана,честито  :heartbeat:
Шкембенцето вече го приветствах и в другата тема,където помежду другото Ви чакам Всичкитее :lol:
Петето ,наистина не я виждам във форума :ask:
Вируси не ви ръся,че вече гледам не е на мода плацикането в тях :lol:
 :wink:

*
« Отговор #31 -: Януари 25, 2011, 10:21:55 am »
Привет и от мен.
Иванита това са супер новини. Браво. Много се радвам за вас и все така да продължавате.
Сисмонди пожелавам ти това че много ти се спи да не е нито от времето, нито от преумора. Нека поспаливостта ти е предвестник на нещо хубаво.
Лиони закуската е супер.
Засега от мен ви пожелавам хубав ден, много стиснати палци и доза вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #32 -: Януари 25, 2011, 10:36:11 am »
Добро утро, момичета! Аз да се наредя веднага под вирусчетата :wink: Много сте ранобудни, само аз съм се успала май :lol:. Благодаря за сърдечното посрещане! Аз така като гледам ще се задържа повечко тук...
Иванитка, шкембелина честити ви сърчица - дано има още такива хубави новини!!!
Жени, и аз съм от Русе и много се разочаровах от нашите гинеколози тук. Добре, че си се ориентирала другаде!
Аз довечера съм на преглед в Тутракан и нямам търпение.
Sismondi, дано ни изненадаш приятно с тези твои симптоми :crossfingers:
Успешен ден на всички!
« Последна редакция: Януари 25, 2011, 10:38:49 am от gergana :-) »
*
« Отговор #33 -: Януари 25, 2011, 11:16:48 am »
Гери ще чакаме новини от прегледа  :wink:
Аааааааааа Мониииии как ама аз се плацикам редовно  :lol:
ето сега ще взема от всичките видрусиииии       
:surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga:
въпреки че е студено навън, ама аз си мисля за лятотоооо  :D
« Отговор #34 -: Януари 25, 2011, 12:26:28 pm »
Добро утро, момичета.
Лиони, закуската е супер.
Иванита и Шкембелина, честити ми сърчица и да но всичко е наред.
Ние с мъжа ми решихме вече да преминем към изледвания, минаха 6 месеца без резултат.
В друга тема питах за това къде е най-подходящо да отидем за спермогама, а тук ви питам на мен какво трябва да ми се изследва и къде е най-подходящо да отидем.Днес гледах за мъжа ми за клиника Щерев цените, но просто не знам къде е най-доброто място.Моля, посъветвайте ме.

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #35 -: Януари 25, 2011, 12:46:15 pm »
Златен дъжд, аз май те преследвам из темичките :lol:. Писах ти и в другата, да си кажа и тук. Добре е да си избереш по-скоро клиника и да си запишеш час, че май доста ще трябва да почакаш. Аз избрах д-р Владимиров, защото по-малко се чакаше (само 50 дена 8O). И понеже съм си малко припряна и искам да не губим излишно време докато си чакам пуснах всички хормони, също ходих на ендокринолог, направих и там необходимите изследвания, пуснах и хламидии...Сега ми остава само цветна снимка и спермограма. Но не е необходимо да си самоназначаваш и ти изследвания като мен. Аз го правя понеже не съм от София и не мога всяка седмица да се разхождам за нещо до там. Ако си избереш някой от добрите доктори, ще ти назначат каквото ви е необходимо и дай боже всичко да ви е наред!
« Отговор #36 -: Януари 25, 2011, 12:52:37 pm »
здравейте на вънка студд мен лелката ме посети :x но ще чакаме втори тур :D успешен ден на  всички
[calendar=http://calendar.rodim.ru/weeks/1/13052008/im.html]http://calendar.rodim.ru/clndr/c4/1/dw13052008/3.gif[/calendar]
*
« Отговор #37 -: Януари 25, 2011, 14:04:40 pm »
Здравейте мацки!

Днес е студеничко май!Как само ми се иска да съм си вкъщи на топло и да гушкам кученцето,но няма как :(
Иванитка мн се радвам,че всичко е наред при теб!Наистина вървим заедно!Чакам те в другата тема :P

Хубав ден момичета и се пазете!
 :bighug:

« Отговор #38 -: Януари 25, 2011, 14:14:54 pm »
Момичета, записах час за 12.00ч. на 15-ти Март при д-р Владимиров.И ние 50 дни ще чакаме.Дотогава ще си направим спермограма и моите изследвания и направо с готови резултати да отидем.Да ви попитам графиките ми оттук биха ли имали значение.Ако да ще си ги извадя.Ще си принтираме и попълним въпросника и така.А и се сетих нещо, ако примерно забременея дотогава (тоя месец е ясно, че не е станало, но ако стане през Февруари) може ли да се отмени часа.Май малко объркано стана...

п.с. спермограмата може да си я направим там без да чакаме, нали ?
« Последна редакция: Януари 25, 2011, 14:23:43 pm от Златен дъжд »

*
« Отговор #39 -: Януари 25, 2011, 14:29:27 pm »
Гери ще чакаме новини от прегледа  :wink:
Аааааааааа Мониииии как ама аз се плацикам редовно  :lol:
ето сега ще взема от всичките видрусиииии      
:surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga: :surfinga:
въпреки че е студено навън, ама аз си мисля за лятотоооо  :D

Еееее добре Женичка,вече няма да пропускам злато .Абе да си призная четох едни коментари,в друга тема де,за помпозните имена на теми,пльоскане във вируси и т.н и та затова сега се "съобразявам"да не разваляме форума :? и така :green_dust_1: :green_dust_1:  :green_dust_1: :balk_21: :balk_21: