Добро утро сладурки, божеее ама аз съм пропуснала вчера да пиша, явно съвсем съм изкукала
Благодаря на всички за пожеланията, да ви се връщат стократно Лионка благодаря за закуската, вече е на място,
Моничка благодаря ти и на теб за страхотната темичка, сигурно ще е късметлийска, ето че и започнаха да валят хубавите новини.
Шкембе, Иванита честити ви сърчица милички все такива хубави новини да ни носите, Иванитка видя ли мила, тия доктори само гледат да дърпат пари от касата, разбира се че второ мнение винаги трябва да има.
Лионка, незнам и аз точно как стоят нещата с големината на фоликулите, доколкото съм чела някъде около 20мм се пукат, но и аз тези дни ще ходя и ще питам, не че много им вярвам на нашите тука в Русе, ама сега нямам възможност да отида при моя доктор в Плевен
.
Сисмонди и аз се чувствам отпаднала, това е заради времето мила, не се притеснявай, пък и толкова празници имаше, той организма ни се изтощава.
А къде изчезнаха Сарито и Петето
Миме да ти е жив и здрав рожденика и както Йоли е написала, скоро да стане татко
Лек ден милички, че май пак много се увлякох, ако може ме сложете в
Ловуващи