Благодаря ви за куража момичета , наистина не очаквах и това.Може би ще ми кажете че има и по лошо и аз самата го осъзнавам , но все се надявах че ще излезе нещо по леко и по бързо за лечение.Ще видим утре какво ще каже и другия лекар , запазихме час , за да чуем и друго мнение , все пак не може веднага като ти кажат и да ляга да го оперират.А що се отнася до забременелите с тази диагноза не знам , но все си викам че чак такъв късмет на дали ще имам.При нас се е видяло че ще стават трудно нещата.За капак бактериите на мъжът ми пак са се появили и аз получих бяло течение , сега чакам резултатите и да видим какво ще е лечението.А ако това е О ,защото като гледам покачването , не мисля че е друго е твърде рано , откачена работа е тази
от толкова време не ми е бил толкова къс цикъла , че чак бих се изненадала като се има на предвид че от както сме се захванали с бебеправене стана от 32 дни нагоре.Даже мислех да почвам тестове за О от петък, ама ако си е така температурата май няма да се наложи.