Гале аз нямах никакви усещания и проблеми , просто ми го назначи д-р Даскалов и го направих , миналата година имах леко повишение на един хормон но тогава всички лекари ми казваха че не било проблем , докато сега като ми назначиха изследването прочетох че това повишение е показвало.По принцип моята кръвна захар е доста добре преди приема на глюкоза на гладно ми е 4,99 , а на 1ч след приема е 4,57 , след 2ч 3,97.Обаче инсулина ми е висок на гладно ми е почети до горната референтна граница.Но на мен ми казаха че не е в толкова тежка форма още защото на 2ч е паднал инсулина, дори е по нисък от на гладно , а при някой случаи скача доста.Дано наистина е така, сега ми предстоят изследвания на хормони и след като ги направя и пак направя консултация с ендокринолога отивам към Пловдив , ще видим какво ще ми кажат и там.Но силно се надявам да няма други проблеми и с тези лекарства нивата на инсулина да се оправят.След като казах на лекарката че съм свалила и 15кг, ме похвали и не ми препоръча друга диета и си продължавам с моя режим на хранене.Ако нещо друго те интересува не се притеснявай да питаш , насреща съм да отговоря,ако мога да ти помогна ще е хубаво.
Тите мерси за палчетата мила дай Боже и да сме улучили момента , ако ли не като дойде
ще запазвам час за цветна снимка.