0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Pop4о, а колко дълго се предполага да пиеш метфогамма?
*
Pop4о, а колко дълго се предполага да пиеш метфогамма?
Колкото прецени предписалия го.
Това беше много полезен отговор.
А при ЕЦ колко Прегнил преценява изписалия го?
И аз пия Метфогамма по 1 таблетка 500 дневно по време на хранене.Мислех,че е нещо за кръвната захар,макар,че аз нямам проблеми.Другата седмица съм на преглед,ще питам до кога да го пия.Също вземам и Мелатонин.
*
Това беше много полезен отговор.
А при ЕЦ колко Прегнил преценява изписалия го?
Това е единствения отговор, който имам.
Ако на мен го предпишат до сряда, на друг може да е до петък.
Аз съм след трансфер и ми казаха да продължавам да го пия до теста, след това все още не знам.
Елена ,какво казва лекаря ти ?Продължавате ли ,Е2 ти е добре ,най-вероятно скоро ще имаш пункция,ако ЛХ не нарасне повече.
След пункцията ми казаха, че няма яйцеклетка,което много ме шокира-не очаквах, уповавах се на хормоните,но явно стават и такива работи...
Пункцията мина и извадихме една Я. Очаквам обаждането, утре дано е се оплодила! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Няма значение колко бавно вървиш, стига да не се отказваш от пътя си!

*
добро утро  :),

Благодаря много на всички за стиснатите палци и пожеланията  :bighug:

Извинявайте,че ви подведох, но пункцията беше вчера, а в неделя както бях разбала първоначално. Когато отидох да си взема прегнила ми казаха пункция понеделник и нямаше как да напиша.

miletka77, аз се оглеждах за теб, но като не си си дала "профила"  :lol:, не вървеше да дърпам момичетата по ред и да питам  :) Може и една до друга да сме седя ли, но няма значение. Аз си четох книжка защото бях последна. Дори Персенска като влезе в залата и ме бяха подготвили и се учуди,че има още и аз казах - "Изненада  :lol:" и се посмяхме  :lol:. И при мен извадиха фоликул с яйцеклетка и очаквам обаждане и аз. Дано да има добри новини  :)

Елена, аз имах един такъм цикъл. Има фоликул, няма яйцеклетка. Нормално е. Някъде бях попаднала на статия,че при жени до 25 г. било нормално два пъти в годината да има такива цикли. Много е разочароващо, но е нещо страшно.

Аз също пия метфогама от 500 вечер. Ще станат към два месеца вече. Знам,че се пие доста дълго време за да има резултат и се изписва за подобряване на качеството.

Момичета, искам да споделя,че когато питах за високото ЛХ и Е този път, обясниха ми, че се гледат резултатите не само като стойности,но и като съотношение между самите хормони. В случай,че на някоя излязят такива резултати.

Приятен ден на всички  :) и успех на тези, които чакат или са на преглед или чакат добри новини

*
Все пак много висок Е не е на хубаво явно. Яйцеклетката била лутенизирала, тоест презряла и не ставала за оплождане.

Следващия цикъл отново ще пробваме. Борбата продължава.

Благодаря още веднъж на всички за подкрепата  :)

Luse, много съжелявам за Я, но борбата продължава :bighug: :bighug: :bighug:
Съжалявам и за това че не се запознахме,аз през цялото време си говорих с психоложката на клиниката Деси.
Току що ми се обадиха ембриолозите и ми казаха Я се се оплодила и за сега всичко е наред. Утре отново ще ми се обадят.
Няма значение колко бавно вървиш, стига да не се отказваш от пътя си!

*
miletka77, да досещам си, беше зад мен  :)

Браво за оплодената яйцеклетка  :D Дано така продължават нещата. Стискам палци  :)   

miletka, успех и от мен!
Luce, толкова ме е яд за тебе. Ама виждам, че си "боец" и планираш следващата "атака". Да знаеш, че съм те набелязала за една от следващите скорошни бременни от тази тема, така че - мисли му...да не ни разочяроваш повече.
*
hope-love,направо ме  :lol: Благодаря ти  :bighug: 

Аз говоря сериозно, ама пък, щом съм те разсмяла - и това е плюс някакъв :)Хайде, почивай си и събирай сили за по нататък....
*
не, не, аз имах предвид,че ме накара да се усмихна и ме разсмя, но в хубавия смисъл. Но по-добре някой друг да нарочиш защото аз трябва да замразявам, а пък с тези темпове както съм я подкарала, не знам кога ще стигна финала  :lol:

Момичета, помагайте!
Имам един такъв "тъп" въпрос. Каква е разликата между термините "проследяване", "естествен цикъл" и "спонтанен цикъл"?
Др.Стаменов предния път каза да ме запишат за "естествен цикъл".
Днес когато ме попитаха дали съм за "проследяване" или за "спонтанен цикъл", аз отговорих, че съм записана за "естествен цикъл" т.е. "спонтанен цикъл". Направо се обърках  osi_15. Това не е ли едно и също?  :ask: А проследяване е когато по-често ти правят ФМ за да наблюдават разтежа на фуликулите, ендометриума и т.н.

Не знам дали не сгафик нещо. Нали ми е за първи път и гледам като гърмян заек  :D
*
papa2011, не се шашкай. те обичат така да стресират понякога  8O. И аз в началото така се притеснявах. Естествен и спонтанен цикъл е едно и също. Това ти е първия преглед. После записваш за проследяване на естествен или спонтанен цикъл и винаги питат кой ден ти е.

Стискам палци  :D 

Уффф, мерси за отговора  :oops:
И аз така предположих. Записаха ме за преглед на 6-ти. Тогава ще ми бъде 12 ден на МЦ.
Днес на 9-ти ден имах Ф.12мм в дясно и няколко мънички в ляво. Ендометриум 7мм, мисля, че е тъничка.
Какво ще предстои след това? Имам в предвид след проследяването на 6.05?
*
papa2011 на 06.05 ще ти правят пак фоликулометрия, пускаш хормони и след като излезнат резултатите ще си научиш датата за пункцията от акушерката, която ще ти даде и прегнил, който ще си биеш в определен час на определен ден. Аз днес не можах да стигна до пункция, тъй като фоликула се беше спускал,но продължавам напред. Luce много, много съжалявам мила за този развой на нещата при теб. Чакам те в края на месеца на следващ цикъл. Стискам палци на всички.
Записаха ме за преглед на 6-ти.
Papa, да не забравиш да честитиш именния ден на д-р Стаменов тогава :wink: И дано прегледа на този празник да ти донесе късмет после.