добро утро
,
Благодаря много на всички за стиснатите палци и пожеланията
Извинявайте,че ви подведох, но пункцията беше вчера, а в неделя както бях разбала първоначално. Когато отидох да си взема прегнила ми казаха пункция понеделник и нямаше как да напиша.
miletka77, аз се оглеждах за теб, но като не си си дала "профила"
, не вървеше да дърпам момичетата по ред и да питам
Може и една до друга да сме седя ли, но няма значение. Аз си четох книжка защото бях последна. Дори Персенска като влезе в залата и ме бяха подготвили и се учуди,че има още и аз казах - "Изненада
" и се посмяхме
. И при мен извадиха фоликул с яйцеклетка и очаквам обаждане и аз. Дано да има добри новини
Елена, аз имах един такъм цикъл. Има фоликул, няма яйцеклетка. Нормално е. Някъде бях попаднала на статия,че при жени до 25 г. било нормално два пъти в годината да има такива цикли. Много е разочароващо, но е нещо страшно.
Аз също пия метфогама от 500 вечер. Ще станат към два месеца вече. Знам,че се пие доста дълго време за да има резултат и се изписва за подобряване на качеството.
Момичета, искам да споделя,че когато питах за високото ЛХ и Е този път, обясниха ми, че се гледат резултатите не само като стойности,но и като съотношение между самите хормони. В случай,че на някоя излязят такива резултати.
Приятен ден на всички
и успех на тези, които чакат или са на преглед или чакат добри новини