добро утро на всички
Да ви призная много се радвам, че си споделяме и обменяме мисли, опит и каквото дойде
И аз като започнах, все търсех информация или подобна тема и не намирах, а бях сигурна, че има борбени момичета
papa2011, ние замразяваме ембриони защото все още се търси причина за неуспеха от септември. И нас, както се казали на velichkaz, искат да замразим три.четири и тогава да се връщат. Аз правих биопсия декември - нямаше достатъчно взет материал и нова януари и резултата е добър. Тоест няма нужда от промивки, лекарства или нещо друго. И докато чакахме да видим дали няма да изскочи нещо от биопсията и замразихме един ембрион.
От моя опит, бих споделила, че няма как да се разбере дали фоликула е празен докато не се направи пункция. При нас този месец фоликула си беше добре, Е беше маалко по-нисък - 120, но пък беше измерен 3-4 дни преди самата пункция, а той се предполага, че нараства.
Аз веднага разбирам дали има яйцеклетка. Още докато съм на стола. Като се покаже ембриоложката на "шублера" и започвам да си мисля - ще има ли сладолед или не
= има яйцеклетка. Освен това, винаги има разговор след пункция и ти казват резултата - в малката стаичка на 4-ти етаж.
Обикновено има един доминантен фоликул на цикъл. При мен бяха тръгнали няколко, но в крайна сметка остана един на финала.
velichkaz, и за като теб съм се зарекла
и вече ме "сърбят" ръцете за следващия месец. При вас май наближава трансфера
Отсега започвам да загрявам палците за стискане за късмет
Успех на всички и дано скоро някой се похвали с положителен резултата, че да повлече крака, както се казва и ние да я последваме