0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

И аз чакам цикъла и съм на линия в клиниката.luce ,успех днес и пиши, какво са ти казали за списъчето :D Хубаво е да се консултираме с док за всичко ,което смятаме да приемаме.
*
ето ме и мен, прясно завърнала се от преглед. Имам два фоликула в левия яйчник - 12 и 13 мм. В четвъртък съм отново на преглед. Питах за нещо за подобряване качеството на яйцеклетките и ми дадоха метфогамма по 1/2 таблетка. Питах и за инофолик и ми казаха, че може и него да взимам и понеже ми се видя малко 1/2, купих и  него  :oops: Ужас, изобщо преди не можеше да ме накара човек да взема и хапче за глава, а сега  :oops: Но като ми се иска този месец, а по възможност и следващите да замразим ембриони, какво да правя  :lol: Пък и много бързо се "зарибих" за инофолика като прочетох, че има и отслабващ ефект. Между другото докторите ми казаха, че селена не бил препоръчителен да се взима когато се цели подобряване качество на яйцеклетките. Това, признавам, не го знаех. Аз пък пиех биоактив заради Хашимотото и нали има селен, бях спокойна. Но го спирам.

velichkaz, и при мен в крайна сметка дойде точно навреме, но няколко дни това имах много странно (поне за мен) зацапване и леки ПМ болки.

Radosst, абсолютно съгласна с теб. Затова питах днес - да знам кое е добре, кое не става. Между другото взимам и Омега 3 и потвърдиха, че е ОК да се взима.

Така,че сега като видна хапчопийка  :lol: продължавам с Омега 3, метфогамма и инофолик.За метфогаммата каза, че трябва дълго време да се приема за да има ефект.

Radosst, успех и на теб  :D

Метфоргамата както и инофолика трябва да се приемат поне три месеца, за ад има ефект. Аз бих избрала едно от двете, а не и двете едновременно.
*
Къди, в интерес на истината и аз като се прибрах и изчетох листовките забелязах, че двете някак се "бият" - метфоргаммата намалявала витамини В12, а пък нали фолиевата киселина е от групата на В витамините, но нали питах изрично  :balk_133:

Освен да започна метфогаммата и да попитам отново в четвъртък  :) Обаче как ме влече и към инофолика с надеждата да сваля някое килце  :oops: :D

КЪДИ, в сайтовете за Инофолика пише, че ефекта започвал да се чувства след шестия прием.
Luce,изобщо никакьв селен ли бе,дете,а това кои д-р ти го каза?4е аз се с4упих да пия селен заради хашимитото и никои нищо нито ме попита,нито ми каза за него!И 4акам аз михаля,за ЕЦ.А миналия пьт-празен фоликул!Дали е от селена,или от аспирацията-не знам,защото трябваше да се напьна в мом. на изтеглянето-пункцията я правих без упоика,но докато се усетя какво да правя,ми казаха,4е е готово.Не знам каква е то4но техниката за пункция и аспирация на Я.,но се упреквам,4е като не се напьнах,може да не са успели да хванат яицеклетката!Сеага друго не ми остава,освен да 4акам сл.цикьл,да пия метфогама и мелатонин по собствено усмотрение-то само това не сьм опитала-метфогама пих при пьрвия стимулиран опит,но мелатонина ми е нов.Още утре ще го по4на!
Къди, в интерес на истината и аз като се прибрах и изчетох листовките забелязах, че двете някак се "бият" - метфоргаммата намалявала витамини В12, а пък нали фолиевата киселина е от групата на В витамините, но нали питах изрично  :balk_133:

Освен да започна метфогаммата и да попитам отново в четвъртък  :) Обаче как ме влече и към инофолика с надеждата да сваля някое килце  :oops: :D

Килцата мила моя се топят с глад и тренировки, за жалост няма все още вълшебно прахче.....въпреки, че някои пишат за редукция на кг от инофолика съм скептична.
*
Къди, аз ходя на плуване и смея да твърдя, че се храня диетично - никакви тестени изделия, сладки или шоколадови,без газирани напитки, много рядко месо и предимно телешко, много плодове, сега вече излязоха и зелените салати, но килцата само са качват  :( откакто започнах опитите. Преди винаги съм била нормално към слаба дори. И освен, че бебе няма и тези кг много ме мъчат защото така и не мога да свикна с тях  :(

dani42, и аз не знаех за селена. Шефкетова ме прегледа днес. Като и казах, че на своя глава пия биоактив, той е със селен и цинк и Омега 3, тя ма погледна строго и попита защо. И леко се подсмихна като и казах, че преди вече 2 години съм имала завишени НК клетки и имунолозите са ми ги изписали и аз сега превантивно  :oops: Тогава тя каза, че селен не е хубаво да се приема. И аз го взимах за Хашимотото.

На мен втория път, когато имах празен фоликул, изобщо не ми казаха да напъвам. И двата пъти бях без упойка. Не знам дали това има значение - имам предвид напъването  :)

и да се напъваш и да не се Я не е лястовица, че да изчезне  :D
*
Честит празник, мили борбени момичета  :D

Нека днешния ден да е пълен с усмивки и много приятни емоции  :D :D :D

Благодара за пожеланията! Току що ми се обади д-р Персенска да ми честити празника :)с добрата новина, че биопсията ми е добра и ще направим инвирто на естествен цикъл този месец.Така че, това ще бъде вече моята любима тема. Обхващат ме тревоги, наред с радостта. Още нямам конкретни въпроси
*
hope-love, мисля,че това е чудесен подарък  :D Много се радвам за теб  :D

Стискам палци да вървят така добре нещата  :D Тревогите вървят заедно с притесненията и радостта накрая когато има хубав ембрион  :D

Ние сме тук  :D   

Hope-love, май този месец ще вървим по една пътечка...
На мен също днес ми се обадиха, че резултата ми е добър от биопсията и продължаваме на ЕЦ :)
Успех на теб! И на всички, разбира се!!
И весел празник! :)
 :balk_7:

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
Благодаря на manga-zunga и на luce! Успех и на вас! Luce, ти май си "по-напред" с цикъла? Записа ли си час? Ще действате ли този месец?
*
hope-love, да,малко по-напред съм  :) Бях на преглед вчера и се видяха два фоликула. В четвъртък отново съм на преглед. Не бих пропуснала и един цикъл, каквото и да ми струва  :)

Дано този месец всички се похвалим с хубаво ембрионче  :D

Дано. Огро-о-о-о-мен късмет ти пожелавам.
Ето и моя опит с естествения цикъл (на 39 години и 9 месеца съм  :)):
 Ние тръгнахме с мъжки фактор, но след първия неуспех се промениха нещата. Направих хистероскопия за отстраняване на полип, а същевременно и проведох лечение за завишени НК-клетки.
След което направих ЗЕТ + ЕЦ = положителен тест :D
Успех на всички!

Върнах се назад в темата, за да видя има ли похвалили се с бременност след ин витро на естествен цикъл.И ето, че открих съсем "пресни-пресни" новини. Ура! Значи има надежда и за нас.
*
да, има успели момичета  :D

Разбира се, че има надежда. Трябва само да се борим, да не се отказваме и да вярваме. Написано звучи лесно, но знам, че в действителност нещата са доста по-трудни, но това не може да ме откаже в никакъв случай  :D.

Искрено са надявам в края на тази година най-късно други момичета да пишат тук и така да цитират и нас  :D а ние да им даваме кураж  :D

*
Цитат
Искрено са надявам в края на тази година най-късно други момичета да пишат тук и така да цитират и нас   а ние да им даваме кураж 
Пожелавам ви го от сърце и да се случи възможно най-скоро :P

*
благодаря много mgstra :bighug: :bighug: :bighug: Надявам се, че всичко върви нормално при теб  :D