ето ме и мен, прясно завърнала се от преглед. Имам два фоликула в левия яйчник - 12 и 13 мм. В четвъртък съм отново на преглед. Питах за нещо за подобряване качеството на яйцеклетките и ми дадоха метфогамма по 1/2 таблетка. Питах и за инофолик и ми казаха, че може и него да взимам и понеже ми се видя малко 1/2, купих и него
Ужас, изобщо преди не можеше да ме накара човек да взема и хапче за глава, а сега
Но като ми се иска този месец, а по възможност и следващите да замразим ембриони, какво да правя
Пък и много бързо се "зарибих" за инофолика като прочетох, че има и отслабващ ефект. Между другото докторите ми казаха, че селена не бил препоръчителен да се взима когато се цели подобряване качество на яйцеклетките. Това, признавам, не го знаех. Аз пък пиех биоактив заради Хашимотото и нали има селен, бях спокойна. Но го спирам.
velichkaz, и при мен в крайна сметка дойде точно навреме, но няколко дни това имах много странно (поне за мен) зацапване и леки ПМ болки.
Radosst, абсолютно съгласна с теб. Затова питах днес - да знам кое е добре, кое не става. Между другото взимам и Омега 3 и потвърдиха, че е ОК да се взима.
Така,че сега като видна хапчопийка
продължавам с Омега 3, метфогамма и инофолик.За метфогаммата каза, че трябва дълго време да се приема за да има ефект.
Radosst, успех и на теб