0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Последна Февруаска късметлийска темичка
« Отговор #60 -: Февруари 23, 2011, 16:52:09 pm »
Сетих се нещо да ви питам ако знаете(но като гледам тук всички сте работещи и не ви се е налагало сигурно да го мислите) - тъй като съм безработна дали има смисъл да започна да си плащам осигуровки сега? Последно нали 12 месеца назад се искат за право на майчинство? Но пък ако правя процедура още на следващия цикъл след лапарото и тя е успешна(какъв съм оптимист днес, а :wink:) се събират 10 месеца...

Гери като цяло за да имаш право да ползваш трябва да имаш 12 месеца трудов стаж ,а от тази година за определяне на майчинство се гледат 18 месеца назад.
здравейте момичета  :D
аз не съм много запозната , но и аз се включвам да следя за отговори понеже и аз не работя
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #61 -: Февруари 23, 2011, 17:03:59 pm »
Аз доколкото разбрах е нужно 12 месеца стаж да има, а на базата на 18 месеца се изчислявал размера. Тоест ако са само 12 за липсващите 6 се взема минималната работна заплата. Някъде срещнах изречението, че "ако нямате 12 месеца стаж, но към момента на раждане имате трудови правоотношения, право на обезщетение получавате когато се събере 12-месечния стаж" или ако имам 9-10 месеца към момента на раждане получавам правото след още 2-3 месеца? Ако това е вярно има смисъл да внасям, но ако не е... Офф, хайде няма да ви занимавам и с това, че изместих темата :oops:.
« Отговор #62 -: Февруари 23, 2011, 17:23:21 pm »
Аз не мога да разбера какъв ми е проблема БТ винаги ми е добре :oops: всеки месец и сега покачване , а после нищо  :?.......... както и да е
аз вече съм при чакащите за 4ти , но едва ли ще е точно на тази дата
*

• 1357
« Отговор #63 -: Февруари 23, 2011, 18:00:59 pm »
Лорче, за съжаление само наличието на хубава графика не е достатъчно условие за настъпване на бременност...Хайде, дано на 4-ти да те преместим в третото списъче :crossfingers:!!!
« Отговор #64 -: Февруари 23, 2011, 18:06:10 pm »
Лорче, за съжаление само наличието на хубава графика не е достатъчно условие за настъпване на бременност...Хайде, дано на 4-ти да те преместим в третото списъче :crossfingers:!!!
знам  :?благодаря ти чул те Господ  :crossfingers: дано всички да ни чуе
« Отговор #65 -: Февруари 23, 2011, 18:34:42 pm »
Момичета имам предложение:През Събота и най късно Неделя всяка да си каже Статуса(ловуваща,чакаща да види  :bfp:,видяла  :bfp: )за да е по лесно като се пусне новата темичка да е в правилния списък.
*
« Отговор #66 -: Февруари 23, 2011, 22:48:31 pm »
Съгласна съм.Всички да влезем в събота и да обявим статуса си!Как сте дами???Аз мога да влизам само вечер и още не съм хапвала от закуската......Дано в неделя първия  списъкда е съвсееееем малък ,а последния много дълъг. :P
Чакаме те, бебчо....
*
« Отговор #67 -: Февруари 23, 2011, 22:58:31 pm »
Пак съм аз.Така ми се иска да мога да си направя и аз графиката ,но нямам физическата възможност да си меря БТ,защото съм на смени......Някой да има някаква идея как да постъпя... :ask:
Чакаме те, бебчо....
*

• 1357
« Отговор #68 -: Февруари 23, 2011, 23:26:01 pm »
isebs, в такъв случай май няма да се получи :?. Ще трябва да се ориентираш с тестове за овулация :wink:.
« Отговор #69 -: Февруари 24, 2011, 06:10:48 am »
Добро утро!
Слагам ви закуската и ви чакам.

Пете честито ти ново возило.Да си го карате с бебчо със здраве.
На всички станали-очакващи,ловуващи.. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и късмет.
Лек ден на всички!

« Отговор #70 -: Февруари 24, 2011, 06:48:40 am »
Добро утро и от мен
Мария - пак се се престарала, много е вкусна закуската
Лек ден момичета
« Отговор #71 -: Февруари 24, 2011, 07:13:03 am »
Добро утро момичета,
Закуската е супер!
Пожелавам на всички хубав ден!

Забравила съм да се отчета с мойте резултати: В понеделник пусках полови хормони, хормони на щетовидната жлеза, ПКК и утайка. Лекарката ми се обади във вторник и ми каза, че всичко е в норма и да не се притеснявам. Не съм ги видяла с очите си, но понеже и имам доста голямо доверие смятам, че всичко е ОК. Сега ми предстой в понеделник хирдотубация.
Краси

« Отговор #72 -: Февруари 24, 2011, 09:09:06 am »
здравейте дами  :D и аз съм съгласна за събота да си кажем за къде сме  :lol:
как сте днес , аз се наспах и съм в прекрасно настроение де да можеше всеки ден да съм така  :lol:, но ще се опитам стискам палчета на всички  :crossfingers:
« Отговор #73 -: Февруари 24, 2011, 09:35:33 am »
Здравейте момичета!Миме бързо се нареждам да хапна ,че много съм гладна!Иксрени благодарности!
Искам да ви споделя какво ми се случи тази сутрин и да ми кажете мнението си:
Събудих се в 7:20 сложих термометъра(живачен)в 7:22.В 7:30 го махнах и видях 37,10.Пих кафе и понеже всяка сутрит си го почиством с водка(нямам спирт-не знам защо все не си купува)и след почистването викам да го смъкна да е готов за утре,поглеждам 37,40.По принцип други сутрини след първото виждане на Т и след почистване пада сам с около една десета(примерно от 37,20 на 37,10).Та сега не знам дали аз не съм видяла правилно докато съм била сънена или термометъра сам се е покачил.И това възможно ли е при положение че в стаята е околи 15 градуса най много сутрин.
Кажете вие как мислите каква Т да отбележа?
Лек ден на всички!
« Отговор #74 -: Февруари 24, 2011, 09:47:02 am »
Здравейте момичета!Миме бързо се нареждам да хапна ,че много съм гладна!Иксрени благодарности!
Искам да ви споделя какво ми се случи тази сутрин и да ми кажете мнението си:
Събудих се в 7:20 сложих термометъра(живачен)в 7:22.В 7:30 го махнах и видях 37,10.Пих кафе и понеже всяка сутрит си го почиством с водка(нямам спирт-не знам защо все не си купува)и след почистването викам да го смъкна да е готов за утре,поглеждам 37,40.По принцип други сутрини след първото виждане на Т и след почистване пада сам с около една десета(примерно от 37,20 на 37,10).Та сега не знам дали аз не съм видяла правилно докато съм била сънена или термометъра сам се е покачил.И това възможно ли е при положение че в стаята е околи 15 градуса най много сутрин.
Кажете вие как мислите каква Т да отбележа?
Лек ден на всички!

не мисля , че е възможно да се покачи в стаята , а още повече ако го почистваш всеки ден и не се е случвало преди ........ според мен е била 37.4 и не си видяла добре сутринта късмет :crossfingers: а възможно ли е да си бременна как мислиш с тези високи Т ?
« Последна редакция: Февруари 24, 2011, 09:49:52 am от Лора Райчева »
*
« Отговор #75 -: Февруари 24, 2011, 10:17:10 am »
Добро утро момичета.
Миме, закуската е прекрасна. Нареждам се веднага на масата да си хапна.
Сисмонди, не мога да ти кажа коя от двете стойности да отбележиш. И двете са хубави и имаш много стиснати палчета за тази хубава графика и на нея да отбележиш един хубав резултат :crossfingers:.
Няма да ви изброявам, че ще пропусна някого. Пожелавам ви хубав ден, стискам ви много силно палци и разбира се ще ви пусна вируси пък дано се заразите :D :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

« Отговор #76 -: Февруари 24, 2011, 10:29:43 am »
Охххх Лорче не знам какво да ти кажа!Страх ме е да се надявам.
*
« Отговор #77 -: Февруари 24, 2011, 10:38:11 am »
Добро утро момичета и от мен :)
Миме, много хубава закусчица си ни приготвила и както не съм закусвала, ще си хапна с удоволствие.  :eat:
При мен нищо ново - утре отивам в пловдив за БХС, че нали миналата седмица не стана работата. Дано всичко е ок.
Сисмонди, и двете Т са с много хубави стойности, така че не се притеснявай и се надявам скоро да ни зарадваш с  :bfp: :bfp:

Хайде, май е време и аз да взема да пускам вирусчета, че като гледам колко са ловуващите, бая ще трябват :wink:
 :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

« Отговор #78 -: Февруари 24, 2011, 11:45:49 am »
здравейте момичета как сте  навън е гадно и студено аз още очаквам лелката трябваше да е дошла вчера но  я няма дано и не дойде но все пак да почакам успешен ден ви желая
[calendar=http://calendar.rodim.ru/weeks/1/13052008/im.html]http://calendar.rodim.ru/clndr/c4/1/dw13052008/3.gif[/calendar]
*
« Отговор #79 -: Февруари 24, 2011, 11:46:16 am »
Здравейте, момичета! :bighug:

Аз ще се възползвам от закуската като обяд! :) Благодаря.

Да ви се "похваля" - имам таласемия бета. :? Дано всичко мине успешно, можело и с по-лоши неща да се родя...

Желая ви хубав и успешен ден!