0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Сетих се нещо да ви питам ако знаете(но като гледам тук всички сте работещи и не ви се е налагало сигурно да го мислите) - тъй като съм безработна дали има смисъл да започна да си плащам осигуровки сега? Последно нали 12 месеца назад се искат за право на майчинство? Но пък ако правя процедура още на следващия цикъл след лапарото и тя е успешна(какъв съм оптимист днес, а ) се събират 10 месеца... Гери като цяло за да имаш право да ползваш трябва да имаш 12 месеца трудов стаж ,а от тази година за определяне на майчинство се гледат 18 месеца назад.
Лорче, за съжаление само наличието на хубава графика не е достатъчно условие за настъпване на бременност...Хайде, дано на 4-ти да те преместим в третото списъче !!!
Здравейте момичета!Миме бързо се нареждам да хапна ,че много съм гладна!Иксрени благодарности!Искам да ви споделя какво ми се случи тази сутрин и да ми кажете мнението си:Събудих се в 7:20 сложих термометъра(живачен)в 7:22.В 7:30 го махнах и видях 37,10.Пих кафе и понеже всяка сутрит си го почиством с водка(нямам спирт-не знам защо все не си купува)и след почистването викам да го смъкна да е готов за утре,поглеждам 37,40.По принцип други сутрини след първото виждане на Т и след почистване пада сам с около една десета(примерно от 37,20 на 37,10).Та сега не знам дали аз не съм видяла правилно докато съм била сънена или термометъра сам се е покачил.И това възможно ли е при положение че в стаята е околи 15 градуса най много сутрин.Кажете вие как мислите каква Т да отбележа?Лек ден на всички!