0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 7
« Отговор #160 -: Март 07, 2011, 14:03:02 pm »
neliana,какво става с теб?
Дано скоро ни се похвлиш с най-хубавото :wink:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #161 -: Март 07, 2011, 14:37:33 pm »
Болките, са напълно нормално явление, не се притеснявай излишно. Гледай по-розово на нещата.
« Отговор #162 -: Март 07, 2011, 15:21:11 pm »
Здравей Вали! Добре съм, мислех да не се хваля все още, защото все още нищо не е сигурно. Имам положителен кръвен тест, но е с малко ниски стойности. Значи на 12 ден от ЕТ прокървих и почти отписах опита, на 13 кървенето спря и кръвен 49,99, на 15 ден от ЕТ  ЧХГ - 100,2. Поне се удвоява на 48 часа и малко се поуспокоих. Сега пазя леглото в къщи и имам записан час за след няколко дни дано да видим сакче. От време на време имам болки и пия нош-па. Преди малко публикувах поста си и го изтрих, но после  размислих, как аз самата от няколко години и все още следя темата и търся отговора на моите въпроси във вашите публикации.
Куклена  молитва
Боже, Боже... Каква красива душа.
Като кукла! Като ангел! Като звезда!
Изпрати я, Боже в този светъл дом,
дай й път, любов, подслон!
ТЕ искат детенце да имат –
дари ги, Боже, направи ги трима.
Чудото светло скоро стори –
куклата тяхна по ангел прати:
близнаци, дъщеричка, син...
Да бъде, Господи! Амин!
« Отговор #163 -: Март 07, 2011, 16:19:14 pm »
neliana - Дано! Дай Боже! Няма да триеш, знаеш ли и аз с какъв трепет чета и се опитвам да запомня различните казуси при всяка от вас... пиши си, пък то не се знае инфото на кого ще даде рамо! Успех!

Евита1717
и тя се загуби?!?
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #164 -: Март 07, 2011, 17:07:54 pm »
Отрицателен резултат - 0.8 !Всичко приключи , не ми е до писане честно казано !

Честито Нели- много се радвам за теб !
Успех на всички чакащи и на всички предстоящи!
« Отговор #165 -: Март 07, 2011, 17:14:01 pm »
pop4o,  аз съм на преглед на 12.03.. Така, че си работят.
desinka, май сме за един и съши ден на преглед. Аз съм около 14 часа.
eva, ще го преодолееш, ще видиш. Времето лекува, колкото и банално да звучи.
« Последна редакция: Март 07, 2011, 17:30:42 pm от maya_the_bee »
*
« Отговор #166 -: Март 07, 2011, 17:28:01 pm »

Ева,    :bighug:

.....трябва да мине време......
*

• 1376
« Отговор #167 -: Март 07, 2011, 17:32:20 pm »
Здравей Вали! Добре съм, мислех да не се хваля все още, защото все още нищо не е сигурно. Имам положителен кръвен тест, но е с малко ниски стойности. Значи на 12 ден от ЕТ прокървих и почти отписах опита, на 13 кървенето спря и кръвен 49,99, на 15 ден от ЕТ  ЧХГ - 100,2. Поне се удвоява на 48 часа и малко се поуспокоих. Сега пазя леглото в къщи и имам записан час за след няколко дни дано да видим сакче. От време на време имам болки и пия нош-па. Преди малко публикувах поста си и го изтрих, но после  размислих, как аз самата от няколко години и все още следя темата и търся отговора на моите въпроси във вашите публикации.
Ще те мисля до първия преглед и прекрасния доклада след него :lol:
Мисли полужително ,колкото и стандартно да зву4и. :bighug:

Честито Нели- много се радвам за теб !
Успех на всички чакащи и на всички предстоящи!
Няма какво да  напиша :(  :bighug:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #168 -: Март 07, 2011, 18:16:27 pm »
Отрицателен резултат - 0.8 !
ООоххх, сиромашката ми тя...не ти потръгна от началото тоя опит и това е ...
Почини си , потъгувай, премери пътеката напред, но не се отказвай, тръгвай по нея без колебание - целувам те!!!
Моята любов!

Дневникът на New Love
*
« Отговор #169 -: Март 07, 2011, 19:31:32 pm »

Ева, съжалявам  :(, но нищо не е приключило ....силна си ще го преодолееш и пак с нови сили! Прегръщам те !
*
« Отговор #170 -: Март 07, 2011, 22:39:08 pm »
Пиша сега малко с риск да ме нападнете. Нова пациентка на кнлиниката и д-р Стаменов съм. Първият ми преглед мина при д-р Стаменов, назначи ми да правя изследвания и миказа да си запиша час за него след като съм готова. Записах си час и 2 дни преди прегледа ми се обадиха да ми кажат, че доктора няма да го има дали съм искала да мина при д-р Шефкетова- съгласих се, иначе трябвае да чакам още 3 седмици. Докторката ме прегледа- много внимателна, прати ме при ендокринолог за коригиране на ТСХ, каза да отида отново след следващия цикъл. Днес се обаждам пак няма часове за доктора преди 14ти Април и за д-р Шефкетова до 4ти Април, записаха ме за д-р Персенска. Та питането ми беше не е ли много безотговорно това отношение? То е ясно, че работят в екип, ама все пак всеки гледа с различни очи, доктора докато те види следващият път може и 6 месеца да са минали, той изобщо е забравил за какво иде реч, да не говорим, че е много да се игради някаква връзка доктор-пациент по този начин.
Та споделете ако желаете как се чувствате вие в такива моменти. Благодаря.

« Отговор #171 -: Март 07, 2011, 22:53:15 pm »
Това е положението...ще ти мине, споко...и сама ще се нагодиш и няма да се стряскаш от някакви си седмица, 2, 3...ако искаш да изграждаш връзка...или търси връзки, всеки се спасява по единично в тази ..... ситуация!

пп. Добре дошла в Малинов-Надежда и успех!

ппп. Миома нещо споменали доктора, отваряй си ушите, че аз непрекъснато се връщам към слабо доловената тогава думичка, която ми коства месеци тътрене....за парите да не говорим...и като чуя мимома подскачам 2м от място без засилка
« Последна редакция: Март 07, 2011, 22:56:24 pm от New Love »
Моята любов!

Дневникът на New Love
« Отговор #172 -: Март 07, 2011, 23:02:38 pm »
Аз отдавна съм пациентка на д-р Стаменов и въпреки това напоследък поради липсата на часове за док, няколко пъти посред все за д-р Персенска си взимам. Разбирам те напълно, но иначе какво правим, чакаме месеци за един преглед при доктора и после още толкова за следващата среща с него. По добре да се видим с доктора при когото е възможно да се запише час.
*

• 1376
« Отговор #173 -: Март 07, 2011, 23:10:42 pm »
Пиша сега малко с риск да ме нападнете. Нова пациентка на кнлиниката и д-р Стаменов съм. Първият ми преглед мина при д-р Стаменов, назначи ми да правя изследвания и миказа да си запиша час за него след като съм готова. Записах си час и 2 дни преди прегледа ми се обадиха да ми кажат, че доктора няма да го има дали съм искала да мина при д-р Шефкетова- съгласих се, иначе трябвае да чакам още 3 седмици. Докторката ме прегледа- много внимателна, прати ме при ендокринолог за коригиране на ТСХ, каза да отида отново след следващия цикъл. Днес се обаждам пак няма часове за доктора преди 14ти Април и за д-р Шефкетова до 4ти Април, записаха ме за д-р Персенска. Та питането ми беше не е ли много безотговорно това отношение? То е ясно, че работят в екип, ама все пак всеки гледа с различни очи, доктора докато те види следващият път може и 6 месеца да са минали, той изобщо е забравил за какво иде реч, да не говорим, че е много да се игради някаква връзка доктор-пациент по този начин.
Та споделете ако желаете как се чувствате вие в такива моменти. Благодаря.
Не забравят толкова лесно докторите :wink:
След две години ми припомниха много тънки неща от първата стимулация ,които даже ми бяха спестили,но сега гледаха да ги избегнат.
При всеки опит минавах през вси4ки и не съжалявам :lol:
Е вярно е,4е д-р Стаменов ми обръщаше пове4е внимание,но имаше защо.Няма да изпадам в подробности ,но са здравословни  с две думи

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #174 -: Март 07, 2011, 23:38:32 pm »
Зай, аз също съм с гел на ноктите, на пункциите (4 на брой) винаги съм била с лак и не са ми правили проблем. Като правих редукция пак бях с лак, така че по-добре не се мъчи да си го махаш сама, само ще си съсипеш ноктите.
Евита, много съжалявам! Почини си сега и дано следващия опит е успешен!
« Отговор #175 -: Март 08, 2011, 00:42:07 am »
Честит празник, милички! Желая ви следващият 8ми март всички да го празнуваме не само като дами, а и като мами!
« Отговор #176 -: Март 08, 2011, 07:30:18 am »
Честит 8 ми март!Бъдете здрави,красиви,борбени и силни!Днес е нашия ден!Да празнуваме!
За клиниката и аз съм минала през тримата д-ри и всичко знаят в детайли.
Това ,че на д-р Стаменов му се налага да отсъства и целия график се размества и няма часове не е безотговорно.

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

*
« Отговор #177 -: Март 08, 2011, 09:12:19 am »

Честит празник момичета!

За прегледите, кой при кого се паднал, сме го коментирали много пъти.....
Права е Вали, докторите помнят всичко :wink:.......спомням си минавам на преглед при д-р Перси, чакам за инжекция; Руми вика - тук има грешка, - отива търси, пита; след малко се показва д-р Стаменов - а, не е така съм решил :)

друг пример, обаждам се на спешния; казвам какво ме "мъчи",името, от къде съм; при последното пояснение -  за секунди - ооо, да  или ахаа :lol: ...това е предимството на провинцията :lol:
« Отговор #178 -: Март 08, 2011, 09:29:48 am »

Евита, макар да казваш,че не ти е до писане, недей да мълчиш, сподели ни, ако искаш, какво ти предстои, планирате ли вече следващ опит. Има ли някакви изследвания, които още не сте, а бихте могли да направите. Знам, че ще решите след среща с доктора, но все пак, какво мислиш ти занапред... Пиши,не се крий...
« Отговор #179 -: Март 08, 2011, 10:17:45 am »
Права е Вали, докторите помнят всичко :wink:.......спомням си минавам на преглед при д-р Перси, чакам за инжекция; Руми вика - тук има грешка, - отива търси, пита; след малко се показва д-р Стаменов - а, не е така съм решил :)

друг пример, обаждам се на спешния; казвам какво ме "мъчи",името, от къде съм; при последното пояснение -  за секунди - ооо, да  или ахаа :lol: ...това е предимството на провинцията :lol:
Това звучи меко казано несериозно - все едно да се възхищаваш на Ники Кънчев колко е умен по време на предаване :). Няма как да се помни всеки един случай, който е строго индивидуален, а на ден оттам минават по десетки такива. Просто в клиниката има добра организация на работа,всеки си има досие, което се води стриктно. Евала на докторите, че те карат по този начин да се чувстваш за тях единствен пациент, това е не малка част от пътя към успеха!
Весел празник, мили дами!
Цялата мъдрост на човечеството се побира в две думи - търпение и надежда!