0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Моят най-голям страх...
« Отговор #40 -: Март 10, 2011, 21:13:17 pm »
Sislie, много ти благодаря за включването в темата. Беше ми много интересно и полезно да прочета за опита ти, предполагам, че и на другите момичета също. Сигурна съм, че си страхотна майка! Твоята дъщеричка е щастливка, че точно ти си нейната майчица! Chandra, миличка, предложението ми е напълно сериозно, ако желаеш, сложи линк, нямам нищо против. Вероятно мнението на д-р Савова ще е от полза и за други момичета. А тебе силно те прегръщам!
Рeta, много ти благодаря за пожеланията! Пожелала съм си твоя късмет и твоята банда! :wink:

*

Chandra

• *
  • 1567
  • Безспирно е движението на живота..
« Отговор #41 -: Март 10, 2011, 21:16:27 pm »
Sislie, и аз благодаря за споделения опит! От сърце ви пожелавам много здраве, радости и осъществени желания!  :)
"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."

« Отговор #42 -: Март 11, 2011, 09:10:23 am »
Момичета, благодаря! Споделям опита си единствено с цел, ако мога да вдъхна увереност във вас, че ще се справите и с най-големите си страхове! Щом аз се справих!

От друга страна и въпреки милите ви думи, изобщо не смятам, че съм страхотна майка. Имама още много да се уча, за да стана такава! Но все пак знам, че нищо не знам и се опитвам да науча нещо :D Много грешки съм правила и вие сигурно ще правите, но това е пътя, грешките учат най-добре, само да не са за сметка на децата ни.

И последно - аз съм щастливката с такава дъщеря! Не знам с какво го заслужих това блоговоление на съдбата! Поздравявам ви и ви желая много успех!
*
« Отговор #43 -: Март 11, 2011, 17:28:05 pm »
И последно - аз съм щастливката с такава дъщеря! Не знам с какво го заслужих това блоговоление на съдбата! Поздравявам ви и ви желая много успех!
Ох, направо ме разплака! Бъдете много щастливи двете!
Успех на всички! :bighug:
« Отговор #44 -: Май 01, 2011, 08:59:49 am »
Здравейте мили мами,аз мисля да направя един албум на Иви с всички снимки и дати от първата среща до момента в който и кажем.Решихме с мъжо :Dда и го разкажем като приказка, така че да може тя да ни разбере.След това каквото Бог е рекъл това ще стане
*
« Отговор #45 -: Май 01, 2011, 10:31:14 am »
Тенеза, благодаря ти за включването в темата и за споделянето. Да ти кажа честно и ние така бяхме решили с мъжа ми, но при нас нещата завиха на 180 градуса и за сега осиновяването вече не е на дневен ред, за което много съжалявам. :( Идеята ти за албумче от момента на първата ви среща е прекрасно. Така или иначе, след време децата питат, защо нямат бебешки снимки. А като си гледа албумчето от мъничка и свикне с него, както и с допълването на снимките, ще е по-лесно на малката душичка да осмисли нещата с времето. Много да сте щастливи тримата!

« Отговор #46 -: Май 02, 2011, 13:33:57 pm »
Мерси Душе от сърце ви пожелавам само хубави моменти и много усмивки