0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
Re: Графиката на malenagalena
« Отговор #280 -: Ноември 25, 2011, 09:52:32 am »
За това сме тука, да се наглеждаме и да се подкрепяме! На мен след извънматочната всеки ми казваше за пазенето различно време. Но послушах доктора на контролния преглед, който ми каза още след първия цикъл да си пусна изследвания и ако всичко е наред да си подновим опитите.Така и направихме още от третия месец си почнах с опитите! Така че не е нужно ако изследванията ти са ОК да губиш време! Успех и късмет! :D
*
« Отговор #281 -: Ноември 25, 2011, 14:59:26 pm »
Дано този път всичко върви по план и  не се наложи да чакате още един цикъл, естествено много скоро след това да ни зарадваш ти пожелавам. :bighug: :bighug: :bighug: yahoo_17 yahoo_17
« Отговор #282 -: Ноември 27, 2011, 11:13:57 am »
Добро утро :D Имам един въпрос.Как да разбера дали термометъра не се е скапал?Почвам да се съмнявам в него.Така като го гледам нищо му няма-цифрите се виждат ясно(не са бледи,да речеш,че му заминава батерията)Звука на сигнала също е ок,не влачи примерно.Обаче такива температури като при този цикъл,при предишните цикли не съм имала.След като и днес показа 36,8 и досега нито един сайт не ми отчита О. измерих под мишницата,но това 4 часа след като мерих БТ.Като изпищя сигнала показа 35,5,държах го доста след това и за 7-8мин се качи до 36,9-това телесната.Излиза че ТТ е по-висока от БТ,а нали имат разлика от около 0,5???Ако го бях държала повече или щеше да угасне или да стигна даже 37 ТТ.Досега винаги съм го държала 5 мин след сигнала,когато меря БТ,не правя нишо по различно от преди 5-6 месеца,но Т като 36,3 никога не бях виждала.Та как да разбера,ако се е повредил.Тези дигитални болкуци колко време издържат-все пак е ползван 6-7 месеца ежедневно. :ask:
« Последна редакция: Ноември 27, 2011, 12:18:23 pm от malenagalena »
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Вярвайте в Бог!Там,където свършват човешките сили,идва място за чудото!
*

dida771

• 1165
« Отговор #283 -: Ноември 27, 2011, 15:09:07 pm »
Вземи си живачен, който е по точен за такива работи и по предпочитан! Но графиката ти е много добре за сега и ако ти е верен термометъра! Късмет мила1
« Отговор #284 -: Ноември 27, 2011, 17:23:44 pm »
Живачни вече никъде няма.Този досега не ми е правил проблем,но то проблема може и да не е в него.На мен ми се иска да е в него :) Във вторник ще ида на лекар,мисля,че имам киста.От няколко дни доста ми опъва в дясно и ме наболява,а и този път мц беше много слаб,температурата не се вдига-почти съм убедена,че е киста,но ще видим.Бях планирала прегледа за средата на декември,но ще ида още тази седмица.Дано не се окажа права.

*

dida771

• 1165
« Отговор #285 -: Ноември 27, 2011, 18:19:44 pm »
Да! Точно с живак няма вече, но са на този принцип! Пуснати са някакви нови с ново вещество, точно като живачен е! Около 8,50лв. за кисти наскоро : копирам ти нещо
- Искам да ви кажа една рецепта за кисти на яйчниците, помогна ми преди години. Водата- към литър и половина, в нея се варят 3 супени лъжици невен и 3 супени лъжици бял равнец. Изпива се за 1 ден. Така трябва 3 месеца, после може да се почине,даже трябва. После още три месеца. Изчезнаха, а преди това ми ги бяха махали с операция и се бяха върнали. Сега обаче, ми се е появила обсъжданата от вас болка. Мисля, че може пак да е киста, но може и дебелото черво. Все пак години наред нямаше кисти, така че си заслужава да опитате и с билките. Успех и здраве на всички!

Дано не ти се налага, но ако искаш пробвай!
« Отговор #286 -: Ноември 27, 2011, 18:59:32 pm »
мерси за рецептата Диди.Само,че мен малко ме е страх да експериментирам с билки,пък и съм много несериозна за да се натоваря да приготвям тези отвари-просто си се знам,ако я направя ще е веднъж,максимум два пъти.Да,може и някое черво да ме наболява,може да е апендицит-все пак в тази област няма само я-к,та ще ида за всеки случай.Ще пиша като мина прегледа.А какво е веществото в тези други термометри?Като ида в аптеката какво да кажа,как се наричат?

*

dida771

• 1165
« Отговор #287 -: Ноември 27, 2011, 19:18:14 pm »
Geratherm classic - се казват тези термометри. Водат се класически термометър- течност с галиев състав.
« Отговор #288 -: Ноември 28, 2011, 06:43:05 am »
Диде, внимавай с билките - по принцип, билките се пият не повече от 14 дни, след което се прави почивка и пак се пият. Това важи за силните билки. Радвам се, че проблемът ти е изчезнал. Белият равнец наистина много помага. Може да е само мое наблюдение, но поне при мен, след като продължа над две-три седмици с някакви билки, те направо ми събарят имунната система.

hycladdectadE What can I say? Here, these boots are sold in Chinese stores up to 15 euros, so we know them, that they came from somewhere out there. Bravo, that they have been fined this man! Thanks for the information!

Гале, да пишеш след прегледа и дали си доволна от новия термометър!  :goodluck: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Ноември 28, 2011, 06:56:24 am от rosefromstars »
« Отговор #289 -: Ноември 28, 2011, 18:50:47 pm »
Рози,утре съм на лекар и след това ще пиша.Днес нямам болки,ама да видим какво ще излезе.Програмите най-накрая ми засякоха О,само,че всяка с мнението си.Бейбиплана показа 12 ден,а Фертилити 9 ден.Сега се чудя коя от двете е,макар,че и аз съм за 9ти ден,поне тогава я усетих.Я да ви питам,като ми отворите линка на Фертилити френд-вижда ли се графика или само аз си я виждам?И ако не се вижда,как да я направя видима?

« Отговор #290 -: Ноември 28, 2011, 19:01:35 pm »
И аз по едно време имах проблем с термометъра.  Първо купих нови батерии и  нов термометър (абсолютно същия). Смених батерите  и на новия и  на стария... и започнах да сравнявам. Хвърлих този, дето показваше разлика( веднъж по-висока, веднъж по-ниска). Измъчих се,защото 100 пъти сравнявах и защото нямаше очевидна разлика в Т....Затова пък накрая се оказа, че това е бил късметлийския ми месец. :wink: Така, че...стискам палци и при теб да е така :)
« Отговор #291 -: Ноември 28, 2011, 20:10:20 pm »
 Галенце,иди на лекар миличка за да се успокоиш ,че всичко е нормално. Поне така мисля аз. А и виждам че т все още се покачва  и може и да емало ову. Аз да ти кажа този месец смених термометЪра ,който беше с галистан ,със живачен ,защото наистина живачните са по-точни., а и с еколкогичният термометр ми отчиташе т с 0,2 градуса по-ниска. знам ли и аз. Както и да е. Питай и доки кога ще даде разрешение за бебо. Цунки сладка :balk_21: :balk_21: :balk_21: :bighug:
« Отговор #292 -: Ноември 28, 2011, 20:33:13 pm »
Ами май си е в ред термометъра.И аз се надявам скоро да разреши,тайно се надявам още утре да каже,че съм готова :wink: Аз пак да питам-като ми отворите графиката във Фертилити,виждате ли я или не?

*
« Отговор #293 -: Ноември 28, 2011, 22:27:47 pm »
Тц, не се отваря миличка.Иска потребителско име и парола

« Отговор #294 -: Ноември 29, 2011, 17:18:05 pm »
Охх,а да имате представа как мога да я направя видима?То няма никакъв линк,който да копирам.Сигурно е много просто,но  :oops: Да се отчета-бях на преглед,няма голяма киста,както се бях "настроила",има 1-2 задържани фоликулчета,имам и рецепта,която трябва да изпълня,но според лекаря,можем да се започваме отново.Все пак ще изчакам и този цикъл и тогава.Ами това е при мен :D
ПП:Който е наясно,моля да помогне с "невидимата"ми графика.Мерси!

« Отговор #295 -: Ноември 29, 2011, 19:51:23 pm »
 Гале за графиката не знам миличка. По-важното е ,че нямаш нищо притесняващо и най-вече ,че доки е дал зелена светлина за бебче. Много се радвам  и дори и да решиш да изчакаш следващият цикъл ,се надявам веднага след това да се похвалиш с :bfp:. Успех сладка :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Цунки :balk_21:
*

dida771

• 1165
« Отговор #296 -: Декември 01, 2011, 09:24:20 am »
 osi_9 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bighug: yahoo_17 :balk_21:
*
« Отговор #297 -: Декември 02, 2011, 13:22:47 pm »
 :goodluck: :goodluck: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #298 -: Декември 03, 2011, 09:37:46 am »
Такаа...вчера си минах от реда и при зъболекаря(най-накрая)и след идващия мц мисля отново да съм във вашите редици :D.Само,че имам един въпрос.Дългото въздържание,оказва ли някакво влияние на качеството на спермитата?И ако да,колко време е нужно за да се възстановят?(да утоня,че последното сърце е тогава когато съм забременяла-демек края на юни :oops:)

*
« Отговор #299 -: Декември 04, 2011, 10:11:34 am »
Гале,а той не е ли правил ...сещаш се :oops: