0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добро утро на всички!
Ей това се казва подарък за празника на жената.Лиони честити ти  :bfp:.
Честит празник момичета!

Ние днес сме на преглед-дано няма задържани фоликули и да стартираме 2 опит.
Лек ден на всички и повече усмивки!

*
Добро утро милички.
Лиони, тихичко честита мила. Това е най-прекрасния подарък за най-хубавия празник. Пожелавам ти най-леките бременилски месеци.
Красунка, на мен ми бяха изписали Утрогестан вагинално. По принцип ми казаха че е за задържане, за подмогане на укрепването на ембриона. На мен ми го изписаха в началото на бременността, тъй като имах едно кафеникаво зацапване. А относно вагиналното приложение докторката каза, че така се усвоявал по-хубаво.

И от мен Честит 8 март, милички.

Много хубав празник ви пожелавам и вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Здравейте щъркелчета сладки !
Честит 8 март милички !

Бъдете много здрави,обичани и всяка от вас да осъществи поне една бебешка мечта!
Льониии милааа ах как се радвам само,виждаш ли миличка чудеса се случват,многоо много те гушкам  :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: какъв прекрасен подарък  :bfp: дай боже на всички по един такъв
Мимчи успех миличка смело напред пращам ти цялата си положителна енергия за един прекрасен финал  :bfp:
Гале успех и на теб мила и на всички ви много палчета и късмет  :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17
Много слънчев и усмихнат ден милички ! :flower:

Вярвам!!!!
Здравейте момичета отново,
Започнах го аз утрогестана от днес. Дано да свърши работа!!!
Беше ми интересно това, че думите на лекарката бяха .."Овулацията е днес - довечера контакти, а от утре започваш 2*2 Утрогестан". Явно идеята е ако са срещнали :pleasantry: да им помогне да се закрепят по добре. Благодаря за коментарите момичета! :)
Имам още един въпрос...?!! Ако можете погледнете ми графиката  :) според вас добре ли сме разположили сърцата, дали и днес да не го нападна :bed: моето момче??
Краси

Krasunka, само един ден ли ви казаха да имате контакти. Според мен е малко. Моят лекар каза поне 3, може би за по-сигурно.
katrin_sl,
Пита ме дали предишния ден сме имали контакти. Аз и казах, че и предишния и по предишния и още по-предишния сме имали и тя ми каза - Добре тогава и довечера да имате контакти. Нали ви казавам, чудя се дали и довечера да не сложим едно сърце за по сигурно!!!
Краси

Ами като имате желание слагайте всеки ден. Няма лошо. Важното е да сте уцелили момента.  :eggsperm:
*
Здравейте милич мои щъркелчета
Честит празник на всички страхотни дами в този форум, които ни посещават и които не ни посещават! Пожелавам ви винаги да бъдете усмихнати и любимите ви хора да ви обичат и уважават!
Лионка миличка, как ме зарадва само миличка.Лека и безпроблемна бременост ти желая.
Весел празник мили мои
Льони, ех че хубава новинаааа !!! Сигурна бях, че ще стане бързо при теб!! Твоята графика беше първата която видях и реших и аз да си меря БТ ... толкова ме развълнува сега  :balk_46: честито! спокойна бременност и пухкав и здрав бебок накрая!
Снощи преди да заспя пак влезнах във форума - Мария Мървакова - бременна, днес ти ...  :P хайде дано продължи това  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
На всички момичета: Честит празник, бъдете здрави, много обичани и късметът да е с нас!
*
Хайде честит 8 март на всички сладки мадами  :bighug:
От 3-4 дни не съм влизала и доста добри новини съм изпуснала.
Лиони честито миличка и леки и безпроблемни  :cloud9: :crossfingers:
На Мимето най също, нещо не можах да разбера.
Сега дано те повлечат крак и останалите да се отчетете с  :bfp:
Стискам ви много палци на всички, на който за каквото му трябват  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Много прегръдчици на всички и дано половинките ви да са се отчели подобаващо :bighug:

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Честит празник мили ми дружки. Бъдете много щастливи, винаги обичани, уважавани и много щастливи. Пожелавам на всяка от нас съвсем скоро да прегърнем мечтата си и след още малко поне 2 малки сладки ръчички да ни поднасят цветя за празника.
Малко се позагубих напоследък, но наминавам набързо поне да чета по малко, защото милото ми го оперираха от апандисит. Лека операция но се притеснявахме много- той има една преди време доста страшна и се страхувахме да няма усложнения. Вече е по-добре и дано в четвъртък да си го брибера вкъщи, че вече много ми липсва.
Лионче, честит ти прекрасен осмомартенски подарък. Пожелавам ти безпраблемна и лека бременност.
Марийче, ще стискам палци и разбира се, ще те чакаме отново в Зарата.
На всички пожелавам прекрасна вечер с любимите ви хора.

Здравейте и от мен на 8 Март.
Честит празник на всички.
Тихичко честито на Мария Мървакова и Лиони.Лека бременност и здрави бебчета на финала.

*
Честит празник мили дами! Желая ви да те живи и здрави, много обичани и всяка една да сбъдне мечтите си  :bighug:
Аз скоро не съм писала, но ви преглеждам редовно :) Лиони, мила, честити две чертички, лека и безпроблемна бременност ти желая и на финала много пухкав и сладък бебок  :bighug: :bighug: :bighug:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
Честит 8-ми март мили дами!
Честито на Лиони пожелавам и най-леките месеци и страхотен бебок на финала.Време бешем за поредния подарък  :D
Добро утро милички, благодаря на всички за пожеланията, да ви се връща двойно и тройно.
Заповядайте на закуска
Лек и спокоен ден
Нареждам се рано, рано на закуска!
Лек ден на всички!
Краси

Оооооо и аз се нареждам,че нещо от сутринта ми е гладно.
Лек ден и от мен.
Лиони,вчера стана нещо с поста ми,но както и да е.Направо ме раплака вчера.Толкова много се зарадвах.Честито,мила,много да се пазиш.Желая ти една лека и безпроблемна бременност и един пухкав бебо на финал.
Само и аз да се похвалям набързо,че вече ще закъснея за работа-вчера получих годежен пръстен :)
[/url]
Добро утро момичета!

Краси, ехх че хубаво. Много се радвам за вас. Това е невероятна емоция..подсещаш ме за моя годежен пръстен и за това колко бях развълнувана и щатлива ;) Страхотен мъж имаш, поднесъл ти го е на чудесен ден :)

Добро утро момичета , остана ли и за мен от чудната закуска , че и аз съм гладна  :D
Краси честито , това е страхотна емоция бъдете щастливи  :wink:
Мен може да ме сложите при ловуващи , че вещицата ме напусна за този месец  :lol:

Гери благодаря за инфото от вчера  :bighug: това , че седем дни след овулация се прави изследването за мен означава , че няма да мога да го направя преди доктора  :? едва днес ми свърши и се съмнявам , че О ще ми е навреме , понеже часа ми се пада 22ри ден , но пък може след като няма определени дни за пролактин да ги направя заедно и така ще имам и окончателен резултат за пролактина  :)
« Последна редакция: Март 09, 2011, 09:17:58 am от Лора Райчева »